as irgi jau nebenaudoju KZ, jau pries pora savaiciu kai reikejo isidet-nesidejau, laukiu kokios bus mmm skausmingos ir gausios ar ne ir stebiu savo nuotaikas, nes kai naudojau KZ(visus metus) tai kilo itarimas kad nuotaikos baisiai svyruoja del jo nu bet dar tik nepilnas menuo kai nenaudoju tai nieko negaliu pasakyt
QUOTE(evelinki @ 2007 08 13, 21:07)
Tai nebenaudoji jokiu apsisaugojimo priemoniu isvis?
As ziedu irgi atsikraciau po pirmo ciklo iskart, nes tie tepliojimai ir infekcijos nelabai man lipo prie sirdies
As ziedu irgi atsikraciau po pirmo ciklo iskart, nes tie tepliojimai ir infekcijos nelabai man lipo prie sirdies
Dabar naudoju prezervatyvus, o ką daryt šiaip tai man visai nieko.
O pašalinių poveikių man pasireškė nemažai ir nebegalėjau jų apsikęst - niežėjimas (papildomai apie 20 Lt išleisdavau vaistams nuo grybelio), nuotaikų kaita, nervingumas, svorio padidėjimas, nuolatinis pilvo pūtimas, net noras mylėtis pradingo bet čia nebūtinai taip kiekvienai turi atsitikti, neišsigąskit
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 13, 21:27)
Dabar naudoju prezervatyvus, o ką daryt šiaip tai man visai nieko.
O pašalinių poveikių man pasireškė nemažai ir nebegalėjau jų apsikęst - niežėjimas (papildomai apie 20 Lt išleisdavau vaistams nuo grybelio), nuotaikų kaita, nervingumas, svorio padidėjimas, nuolatinis pilvo pūtimas, net noras mylėtis pradingo bet čia nebūtinai taip kiekvienai turi atsitikti, neišsigąskit
Musu gal organizmai panasiai suredyti, bet visiskai tokie patys simptomai ( gal tik svoris nepakito). Siunciau vyra i vaistine vaistu pirkti, o ir tas niezulys, atrodo uzsidraskyt galetum Galima buvo ziuret antra cikla, bet kazkaip po tokiu dideliu pasaliniu poveikiu, nebesinori nieko , Mes irgi perejom prie prezervatyvu
Aš žiedą jau naudosiu trečią mėnesį, man super Tik pradžioje šiek tiek tepliodavo, bet dabar jau baigėsi
O cia tik pirma menesi teplios taip ar ir veliau, dabar jau ir persigau, bet vistiek teplioja
Na man jokių pašalinių poveikių neatsirado, ir pradžioj net netepliojo, anksčiau sundžiaus kad noras sumažėjo, bet dabar jau viskas gerai. Kolkas geresnės preimonės nesu naudojusi.
QUOTE(laurada @ 2007 08 16, 09:22)
O cia tik pirma menesi teplios taip ar ir veliau, dabar jau ir persigau, bet vistiek teplioja
Man du mėnesiu tepliojo, bet poto viskas liuks
man dingo noras myletis. draugas pastoviai kliuna uz ziedo, tad mylintis beveik visad isimam. ziauri nuotaiku kaita. ir niezulys bei tepliojimas atsirado.
bet nei gert tabletes, nei kazka persiklijuot. nei prezervatyvus kaskart maut.
...nei myletis noris
bet nei gert tabletes, nei kazka persiklijuot. nei prezervatyvus kaskart maut.
...nei myletis noris
O man atvirksčiai, aš noriu dabar daugiau nei mano vaikinas Esu labai patenkinta žiedo naudojimu
QUOTE(GinMintė @ 2007 08 20, 18:38)
O man atvirksčiai, aš noriu dabar daugiau nei mano vaikinas Esu labai patenkinta žiedo naudojimu
man tas pats buvo, o dar tas jausmas kad nesuki galvos del nestumo tai isvis
kiekvienai kitaip organizmas toleruoja ryskiai man irgi visko buvo iki gimdymo blin. o dabar pish nenoriu net vieno tikiuosi susitvarkys