prisijungiu prie jūsų būrelio
aš tai turiu problemytę su tuo KŽ. šiaip jis į mano organizmą adaptavosi puikiai, nei aš jo jaučiu, nei jis man iškrenta, nei maišo... viskas puikiai... tačiau pradeda nervinti tai, kad įsidėjau jį pirmą mėn. dieną, o dabar jau antra savaitė, kai man tos mėn. nesibaigia... to nepavadinsi tepliojimu, nes į parą kelis paketus tenka pakeisti. ar jums taip buvo ar čia man kažkas negerai su KŽ????
QUOTE(Deta_ @ 2007 07 30, 13:49)
aš tai turiu problemytę su tuo KŽ. šiaip jis į mano organizmą adaptavosi puikiai, nei aš jo jaučiu, nei jis man iškrenta, nei maišo... viskas puikiai... tačiau pradeda nervinti tai, kad įsidėjau jį pirmą mėn. dieną, o dabar jau antra savaitė, kai man tos mėn. nesibaigia... to nepavadinsi tepliojimu, nes į parą kelis paketus tenka pakeisti. ar jums taip buvo ar čia man kažkas negerai su KŽ????
man pirma karta isidejus, visa menesi tepliojo, bet tikrai po kelis paketus per diena nereikejo keisti. Toks pat tepliojimas visa menesi buvo kai sugalvojau pakeisti pradine menesiniu diena.
QUOTE(Deta_ @ 2007 07 30, 12:49)
Taip ir turi buti kol pas tave tie hormaonai "isitaisys patogiai" - ta parsme kol pripras organizmas. Vieniems teplioja kitiem bega kitaip, vieniems ilgiau trunka kitiems trumpiau, ko noreti sitiek hormonu pas save isisdedam.
sveikos, likimo drauges
turiu klausima del KZ: nesioju ji jau penkta cikla, pirmaji prakraujavau nuo isidejimo dienos iki kitu menesiniu taip, kaip per gausiausias menesiniu dienas, t.y. super tampono+sparneliu kombinacija atlaikydavo max 2 val... Nuo antro ciklo - jokiu bedu, iki sios savaites - dar savaite liko iki ziedo isemimo, o as pradejau "tepti", ir taip normaliai, descreet iklotelio neuztenka, reikia gero seno klasikinio iklotelio... Na, ne menesines, bet ryskus tepimas, zo. Ar kuriai yra taip buve, ar man reikia pergyvent ir skambint gydytojai, ar cia tik kazkoks "prisitaikymo" etapas, apie kuri as tiesiog nezinau?
turiu klausima del KZ: nesioju ji jau penkta cikla, pirmaji prakraujavau nuo isidejimo dienos iki kitu menesiniu taip, kaip per gausiausias menesiniu dienas, t.y. super tampono+sparneliu kombinacija atlaikydavo max 2 val... Nuo antro ciklo - jokiu bedu, iki sios savaites - dar savaite liko iki ziedo isemimo, o as pradejau "tepti", ir taip normaliai, descreet iklotelio neuztenka, reikia gero seno klasikinio iklotelio... Na, ne menesines, bet ryskus tepimas, zo. Ar kuriai yra taip buve, ar man reikia pergyvent ir skambint gydytojai, ar cia tik kazkoks "prisitaikymo" etapas, apie kuri as tiesiog nezinau?
Na as irgi ta pacia problema norejau aprasyti! man savaite po mmm isidejus zieda dar vis tepa... o nesioju zieda nebe pirma menesi ir visuomet normaliai viskas budavo! tiesa, paskutini menesi mane pienlige kankino, gal iki galo ji nepabego ir dabar todel tokias nesamones krecia na bet stengiuosi negerti rimtu vaistu, gydytis liaudiskais ir laukiu kaip viskas baigsis, galbut hormonai tiesiog kvailioja?
QUOTE(zukse @ 2007 07 30, 18:57)
Taip ir turi buti kol pas tave tie hormaonai "isitaisys patogiai" - ta parsme kol pripras organizmas. Vieniems teplioja kitiem bega kitaip, vieniems ilgiau trunka kitiems trumpiau, ko noreti sitiek hormonu pas save isisdedam.
O aš puoliau į paniką , kai 10 dienų "plaukiau", pirmos 5 sirgimo dienos buvo normalios, kaip visada, nu bet kitas tai "variau" kaip reikiant , o ir pats žiedas per tas dienas dažnai išslįsdavo lauk, nors tikrai giliai įdėdavau, tai pamaniau, kad tai nebenormalu ir išėmiau visai. Nu bet dabar paskaičius pasisakymus imu galvot, kad paskubėjau
sveikutes, man problemeles pirma karta naudojant zieda arba as ji per arti palieku, arba nzn. istraukiant tampona jis man issitraukia kartu. neskaitant kad kazkodel pradejo labiau skaudet ir beveik nekraujuoju, nors antra mmm diena.
labas zieduotosios.as pirmas men. po ziedo ,o mmm buvo tik pusdieni ir tai tik tepliojo.nesuprantu ar tai normalu.
Na as jau su KZ 9 diena, bet pries kokias 4 dienas pastebejau,kad mane labai pykina ir svaigsta galva ar kam nors yra buve taip, galvoju, gal cia nuo KZ o taip tai, tik isidejau, jau jo ir nejauciau tai galvoju gal turi organizmas priprasti, betjei po menesio nepraeis, tai reikes atsisakyti
QUOTE(laurada @ 2007 08 13, 14:57)
Na as jau su KZ 9 diena, bet pries kokias 4 dienas pastebejau,kad mane labai pykina ir svaigsta galva ar kam nors yra buve taip, galvoju, gal cia nuo KZ o taip tai, tik isidejau, jau jo ir nejauciau tai galvoju gal turi organizmas priprasti, betjei po menesio nepraeis, tai reikes atsisakyti
Man taip buvo, paskui aprimo, bet kiti poveikiai pasireiškė ir išsiėmiau. Dabar turiu kitą bėda - didžiausią paranoją dėl pastojimo
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 13, 15:56)
Man taip buvo, paskui aprimo, bet kiti poveikiai pasireiškė ir išsiėmiau. Dabar turiu kitą bėda - didžiausią paranoją dėl pastojimo
O kas paskui pasireiske man tai jis labai patiktu, kad tik tiktu
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 13, 15:56)
Tai nebenaudoji jokiu apsisaugojimo priemoniu isvis?
As ziedu irgi atsikraciau po pirmo ciklo iskart, nes tie tepliojimai ir infekcijos nelabai man lipo prie sirdies