Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Saulytee @ 2007 07 26, 13:08)
Siaip pati jo nejauciu, bet vyras juk tikrai jaus! tai kaip sdako kiti kad vyras nejaucia?

iš kur taip kategoriškai žinai,kad jaus? smile.gif dauguma nejaučia, maniškis irgi ne, ir kai pirmą kartą įsidėjau jau ir po TO sakau, nu ar jautei kažką netaip..sako mmm nu ne, sakau aš su žiedu..sako ane? ir nejaučia jo iki šiol. Nežinau,net nuo ko priklauso,kad kiti jį jaučia g.gif nes visgi žiedas yra sukurtas taip,kad būtų patogus,ir kad jis būtų paklausus wink.gif
Atsakyti
Va, mane tik vienas neramina, maniau ziedas giliau kazkur bus, o jy jauciu ikisus kazkur kiek daugiau nei puse rodomojo pirshto. Siaip pati jo nejauciu, bet vyras juk tikrai jaus! tai kaip sdako kiti kad vyras nejaucia?

tai ar jautė, ar tik taip mastai kad jaus? Nes maniškis tikrai nieko nejautė.
Atsakyti
Sveikos, ir as prisijungiu. Naudojau pleistra apie metus, dabar nusprendziau zieda pabandyt.Vakar isidejau, padarius 7dienu pertrauka po pleistro nuklyjavimo.Na pertrauka gavos ilgesne 4val, nes negalejau laiku. gal nieko tokio.
Va, mane tik vienas neramina, maniau ziedas giliau kazkur bus, o jy jauciu ikisus kazkur kiek daugiau nei puse rodomojo pirshto. Siaip pati jo nejauciu, bet vyras juk tikrai jaus! tai kaip sdako kiti kad vyras nejaucia?

Bet reikia isidėti pirma arba antra menesiniu diena. O tu turbut jau po menesiniu isidejai g.gif . Nežinau ar čia gerai.

Galima žieda ikišti ir giliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2007 07 27, 10:44)
Bet reikia isidėti pirma arba antra menesiniu diena.  O tu turbut jau po menesiniu isidejai  g.gif .  Nežinau ar čia gerai.

Galima žieda ikišti ir giliau  smile.gif

tai jei vartojo pries tai kazkokia kontracepcija tai manau nereikia pirma menesiniu diena detis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2007 07 26, 23:40)
tai ar jautė, ar tik taip mastai kad jaus? Nes maniškis tikrai nieko nejautė.

tik taip mastau kad jaus. Nes labai arti ziedas.Nus bet giliau nelenda tai gal taip turi buti

QUOTE(iingri @ 2007 07 27, 10:44)
Bet reikia isidėti pirma arba antra menesiniu diena.  O tu turbut jau po menesiniu isidejai  g.gif .  Nežinau ar čia gerai.

Galima žieda ikišti ir giliau  smile.gif

kadangi pleistra naudojau tai po normalios 7d.pertraukos isidejau,lyg pleistra buciau nauja uzklyjavus,tiesiog vietoj jo-zieda;)

giliau nenori lyst:(

Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2007 07 28, 01:56)
giliau nenori lyst:(

tai ir nereikia jo grusti biggrin.gif . Svarbu ideti, kad visas butu viduje, o paskui jis jau pats prisitaiko kaip jam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano drauge naudoja zieda. Tai jos vyras jaucia ir jam labai patinka. Per viena pasisedejima nugirdom, kaip draugams (tarp ju ir mano vyrui) agitavo ikalbeti savo zmonas isideti, tada jauciamas kitoks malonumas, jo zodziais.
Atsakyti
ar buvo tokiu,kurios pastojo naudojant KZ?daug mamyciu yra pastoje naudojant KT,o kaip del ziedo?
Atsakyti
Sveikutes, siandien pasiskaiciau pas jus ir nusipirkau KZ, bet pasakykit ar jus pirma menesi dar papildomai saugojotes, ar ne blush2.gif nes kiek girdejau del KT tai pirma menesi geriau dar papildomai pasisaugoti ax.gif
Atsakyti
nesisaugojau, tik savaitę reikia papildomai rolleyes.gif nestuke.gif kolkas nėra, tik nuotaikos kaita labai neigiamai veikia tiek mane, tiek partnerį blush2.gif pridedu, kad naudoju jau penkis mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 29 liepos 2007 - 20:11
As naudoju zieda apie pusmeti, esu labai patenkinta. Vyras nieko nejaucia, tik viena karta KZ "issoko" hihihi.gif , bet nieko - perploviau vandeniu (kaip instrukcijoj parasyta) ir idejau vel smile.gif viskas tvarkoj
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 07 29, 20:36)
Sveikutes, siandien pasiskaiciau pas jus ir nusipirkau KZ, bet pasakykit ar jus  pirma menesi dar papildomai saugojotes, ar ne  blush2.gif nes kiek girdejau del KT tai pirma menesi geriau dar papildomai pasisaugoti  ax.gif

4u.gif Tikrai nereikia, tik tas 7 dienas nuo isidejimo kaip ir info raso. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zukse: 30 liepos 2007 - 09:54