Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(ruutka @ 2007 05 02, 13:01)
visi kontraceptikai yra receptiniai vaistai  tongue.gif , tik ne visose vaistinėse jo prašo  mirksiukas.gif

gal ir receptiniai, bet kiek visokiu KT ir KZ pirkau tai niekur neprase tiek vilniuj tiek kitam mieste
g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek toks žiedas kainuoja 4u.gif
Atsakyti
tiksliai nepamenu, bet 40-45lt tame tarpe. dar nuo vaistines labai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 05 02, 14:58)
tiksliai nepamenu, bet 40-45lt tame tarpe. dar nuo vaistines labai priklauso.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ziedui recepto tikrai nereik, pati nesenai pirkau.dar norejau paklaust ar nepajutot jokiu salutiniu pozymiu?nes mane tai labai isbere:visa nugara ir veida su kaklu, tai jau net nzn ko griebtis nes tableciu gert negaliu, o del spirales abejoju, nes man migrena daznai buna smile.gif tai oj oj oj g.gif
Atsakyti
Čia kažkuri minėjot pienligę kaip šalutinį KŽ poveikį g.gif Kokie jos simptomai? Pastebėjau kažkokias balkšvas išskyras (akip anksčiau per vaisingas dienas būdavo) unsure.gif
Ramune B., aš tokio pašalinio poveikio nepajutau...
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 01, 21:26)
Sveikos, nežinau, kas man darosi, pastaruoje metu (nuo praeito ketvirtadienio) kankina toks žvėriškas apetitas, kad nežinau, ką daryt doh.gif KŽ įsidėjus tik kiek daugiau nei savaitė, taigi į PMS nepanašu, naudoju tiksliai pagal instrukciją unsure.gif Gal kam irgi panašiai buvo? g.gif

Buvo ir man kai įsidėjau KŽ irgi maždaug antrą savaitę žvėriškas apetitas, tai taip valgiau blink.gif doh.gif Bet nieko, vėliau tie priaugti kilogramai vėl savaime nukrito ir kiekvieną mėnesį tas pats unsure.gif apetitas nežmoniškas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune B. @ 2007 05 02, 14:04)
ziedui recepto tikrai nereik, pati nesenai pirkau.dar norejau paklaust ar nepajutot jokiu salutiniu pozymiu?nes mane tai labai isbere:visa nugara ir veida su kaklu, tai jau net nzn ko griebtis nes tableciu gert negaliu, o del spirales abejoju, nes man migrena daznai buna smile.gif tai oj oj oj g.gif

nu nz jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, tik kad kazkaip labai sexuoti vis noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(singarela @ 2007 05 02, 15:11)
Buvo ir man kai įsidėjau KŽ irgi maždaug antrą savaitę žvėriškas apetitas, tai taip valgiau  blink.gif  doh.gif Bet nieko, vėliau tie priaugti kilogramai vėl savaime nukrito ir kiekvieną mėnesį tas pats  unsure.gif apetitas nežmoniškas  unsure.gif

nu del apetito tai man pries menesines ji kokia savaite buna apsilpes, o iskart po tai kazkaip padideja, cia taip laikinai

manau tai normalu, po kraujo netekimo reik atgauti energijos nuostolius biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 02, 13:13)
gal ir receptiniai, bet kiek visokiu KT ir KZ pirkau tai niekur neprase tiek vilniuj tiek kitam mieste
g.gif  mirksiukas.gif

niekada niekur receptuko neprašo g.gif . kai man daktarė išrašinėjo receptą iškart pasakė, kad rašo tik tam kad pavadinimo nepamirščiau ax.gif , nes vaistinėse vis tiek neprašys doh.gif
Atsakyti
o jei as naudoju dabar KT tai ar galesiu kita men detis zieda? g.gif
noreciau kad tas tris savaites butu ramu ir nereiketu gert tu KT blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 05 02, 16:17)
o jei as naudoju dabar KT tai ar galesiu kita men detis zieda? g.gif
noreciau kad tas tris savaites butu ramu ir nereiketu gert tu KT  blink.gif

galesi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 02, 15:02)
Čia kažkuri minėjot pienligę kaip šalutinį KŽ poveikį g.gif Kokie jos simptomai? Pastebėjau kažkokias balkšvas išskyras (akip anksčiau per vaisingas dienas būdavo)  unsure.gif
Ramune B., aš tokio pašalinio poveikio nepajutau...

skaiciau kad pienlige puola kai imunitetas susilpneja ir aisku KT dar priduoda to bet nebutinai KT

pozymiai : persti niezti skauda baltos iskyros kaip varske
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 02, 13:01)
visi kontraceptikai yra receptiniai vaistai  tongue.gif , tik ne visose vaistinėse jo prašo  mirksiukas.gif

receptiniai.. bet kai vykau i uzsieni ir nuejau pas gydytoja recepto pasijutau durnes vietoj... taaaaaaip nuziurejo blink.gif sako nieko as neisrasinesiu.. nereikia visai doh.gif
vaistinese tas pats... neteko niekur susidurt, kad kontraceptikams receptu prasytu.. cia nebent uzsieny.. ir tai kaip kur g.gif
Atsakyti