Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Skaičiau,kad daugumai jsi nejuntamas.Tai taip suprantu,kad kai kurios moterys ar vyrai kai smileysex.gif jį jaučia.Ar yra kam nors tas jutimas?Labai įdomu sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 07 25, 15:17)
Skaičiau,kad daugumai jsi nejuntamas.Tai taip suprantu,kad kai kurios moterys ar vyrai kai  smileysex.gif  jį jaučia.Ar yra kam nors tas jutimas?Labai įdomu sužinoti.

mano vyras ji jaucia kai mylimes.as asmeniskai jo nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 25, 16:36)
mano vyras ji jaucia kai mylimes.as asmeniskai jo nejauciu.

Na ir kaip jam,netrugdo?Nesiskundžia?
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 07 25, 15:52)
Na ir kaip jam,netrugdo?Nesiskundžia?

visai nesiskundzia,jokiu nepatogumu jam tai nesukelia.tik mane kazkaip lyg pykint pradejo,silpnoka tikriausiai reiks mest ta zieda porai men.
Atsakyti
Na net nežinau ką daryti ar bandyti,ar ne g.gif .Šiaip būtų patogu,kad vieną kartą į mėnesį pasikeist reikia.
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 07 25, 16:33)
Na net nežinau ką daryti ar bandyti,ar ne g.gif .Šiaip būtų patogu,kad vieną kartą į mėnesį pasikeist reikia.

labai patogu del to,kad tik i menesi karta reikia pasikeisti.as kai pradejau ji naudoti tai jokiu pasaliniu reiskiniu nepastebejau,bet va dabar jau po daugiau kaip metu ziuriu,kad pradeda listi.nors su tabletem tai man visai nekaip buvo.nuotaiku svyravimai,pastovus tepliojimas,rijimo priepuoliai ir pan.vienu metu galejau valgyt torto gabala su raugintu agurku ir nieko blogo tame nemaciau. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 25, 18:03)
labai patogu del to,kad tik i menesi karta reikia pasikeisti.as kai pradejau ji naudoti tai jokiu pasaliniu reiskiniu nepastebejau,bet va dabar jau po daugiau kaip metu ziuriu,kad pradeda listi.nors su tabletem tai man visai nekaip buvo.nuotaiku svyravimai,pastovus tepliojimas,rijimo priepuoliai ir pan.vienu metu galejau valgyt torto gabala su raugintu agurku ir nieko blogo tame nemaciau. blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na reiks ir man gal pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 07 25, 06:42)
"N" vaistineje su norfos nuolaidu kortele laimingomis valandomis? .... siaip visada taikydavau pirkti kai jau tos nuolaidos buna, bet mokedavau 38 su centais, o va dabar net isiziojau kai kaina isgirdau, gal sumaise ka nors  g.gif

Tikrai nesumaišiau, jie tik vienos rūšies būna. Aš ir pati blink.gif , įdomu kiek kitos moka, nes aš tai permokėjau kaip turi būt doh.gif .

Šiaip dėl šalutinių poveikių ir aš bijojau, nes vartojant KT jie itin stipriai pasireikšdavo. Žiedą turiu tik 2 dienos, stebiu save, bet lyg ir nieko, kad, tik neprisišnekėjus blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 07 25, 15:17)
Skaičiau,kad daugumai jsi nejuntamas.Tai taip suprantu,kad kai kurios moterys ar vyrai kai  smileysex.gif  jį jaučia.Ar yra kam nors tas jutimas?Labai įdomu sužinoti.

aš jo nejaučiu,o ir draugas sakė nejaučia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2007 07 25, 22:16)
aš jo nejaučiu,o ir draugas sakė nejaučia  blush2.gif

Niu gal tikrai reiks tada pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 07 25, 16:17)

Vyras nejaucia, o as kartais jauciu, bet man tai tik dar daugiau suteikia malonumo ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as prisijungiu. Naudojau pleistra apie metus, dabar nusprendziau zieda pabandyt.Vakar isidejau, padarius 7dienu pertrauka po pleistro nuklyjavimo.Na pertrauka gavos ilgesne 4val, nes negalejau laiku. gal nieko tokio.
Va, mane tik vienas neramina, maniau ziedas giliau kazkur bus, o jy jauciu ikisus kazkur kiek daugiau nei puse rodomojo pirshto. Siaip pati jo nejauciu, bet vyras juk tikrai jaus! tai kaip sdako kiti kad vyras nejaucia?
Atsakyti