o kaip su svoriu?nepriaugot naudodamos KŽ ?
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 21, 15:47)
o kaip su svoriu?nepriaugot naudodamos KŽ ?
Aš priaugau-per metus apie 6,7kg...
gal ne nuo KZ bet aisku kiekvienai skirtingas poveikis. o as vel susirgau per anksti, issitraukiau vakar zieda ir vakar susirgau, jau antra karta taip per metus jauciu nebesidesiu KZ, paziuresiu ar kas pasikeis, nes truouti su nuotaikom yra problemu bet nezinau ar nuo KZ..jei viskas bus po senovei tai vel pradesiu ji naudoti, bet toks itarimas kilo kad gal nuo KZ
+2007 07 22, 09:04-->
Gal ir ne nuo KZ, nes tuo pačiu metu ir rukyt meciau... O nuotaiku kaita tai ir man buvo didziule, bet ir vel idomu ar nuo KZ ar nuo metimo rukyt...
QUOTE(Ievute @ 2007 07 22, 09:04)
gal ne nuo KZ bet aisku kiekvienai skirtingas poveikis. o as vel susirgau per anksti, issitraukiau vakar zieda ir vakar susirgau, jau antra karta taip per metus jauciu nebesidesiu KZ, paziuresiu ar kas pasikeis, nes truouti su nuotaikom yra problemu bet nezinau ar nuo KZ..jei viskas bus po senovei tai vel pradesiu ji naudoti, bet toks itarimas kilo kad gal nuo KZ
Gal ir ne nuo KZ, nes tuo pačiu metu ir rukyt meciau... O nuotaiku kaita tai ir man buvo didziule, bet ir vel idomu ar nuo KZ ar nuo metimo rukyt...
QUOTE(wiiddaa @ 2007 07 22, 10:33)
nuo abieju
As zieda naudojau nuo pat jo atsiradimo pradzios Lietuvioje, jau greitai kaip metai bus. is tikruju - tai vienintelis kontraceptikas, kuri taip gerai toleravo amno organizmas. Sumazejo spuogeliu, svorio nepriaugau, iki 3 dienu sutrumpejo menesines. super o va dabar pirmas menuo kai nebeturiu - pagalvojau gal jau laikas kada apie lelius galvoti, tad nebenaudoju. keista organizmo reakcija - pebere, skysciai kaupiasi.. na, tikiuosi, praeis.. kazin per kiek laiko vaisingumas atsistato? nelabai dar skubeti noriu, tad kaip cia su ta apsauga
Žinokit,merginos, pirkau eurovaistinėje žiedą ir manęs pirma kartą paprašė recepto. Sako kitą kartą turėkit, nes šiaip hormoninis preparatas ir jam reikia recepto
O as pirkau vaistineje "N" (norfos vaistine) vakare tai su kortele sumokejau 35,20 lt ...
QUOTE(Saga @ 2007 07 24, 12:10)
O as pirkau vaistineje "N" (norfos vaistine) vakare tai su kortele sumokejau 35,20 lt ...
geras
aš jau pusę metų naudoju KŽ . nieko blogo negaliu pasakyti- tik gero: menėsinės sutrumpėjo nebeskausmingos, nebėra PMS - o anksčiau prieš menėsines kaukdavau kaip vilkas prieš pilnatį gal tik vienas nesmagumas - kelis kartus per smagumus iškrito
QUOTE(Saga @ 2007 07 24, 12:10)
Aš 46,60Lt
QUOTE(Mega @ 2007 07 24, 19:44)
Aš 46,60Lt
"N" vaistineje su norfos nuolaidu kortele laimingomis valandomis? .... siaip visada taikydavau pirkti kai jau tos nuolaidos buna, bet mokedavau 38 su centais, o va dabar net isiziojau kai kaina isgirdau, gal sumaise ka nors
QUOTE(dauraa @ 2007 07 25, 12:45)
kaip ir visur yra issimciu,bet dauguma ju mulkiai.ziuri kaip tave iki lovos nusitmept ir apsizenyt,kad i EU pilieciu pasidaryt.as irgi is savo patirties galiu pasakyt,kad laikyt panele uzdaryta du men kuri lt turi kudikeli,sako tiesiai jam i akis kad tu slikstyne,paima is jos alga ir pan.ir toliau jai aiskina,kad mes susituoksim ir viskas bus gerai,pro reta uzvozia,atima telefona ir pan,kad galutinai ja palaustu,aciu dievui jai pavyko pabegti ir suspejau ja i lektuva isodinti kol jisai i namus nespejo gristi.kiek ilgai jisai bus geras,kol paprasys isvaziuot i jo sali ir tu atsisakysi...
as ji naudoju jau metai laiko,viskas buvo ciki,bet neperseniausiai prasidejo nesamones,pykinimai,galvos svaigimai,biski ir svorio priaugau,sakau gal reiketu pertraukele padaryt. man irgi idomu po kiek laiko vaisingumas atsistato?