QUOTE(Fleurette @ 2007 07 18, 09:46)
O kaip jūs manote, ar KŽ tinkamas pasirinkimas VISOMS? Nes juk, pvz., KT tai parenka pagal hormonų kiekį, didesnę dozę ar mažesnę, t.y. daugiau mažiau atsižvelgia į organizmo poreikius, o KŽ juk vienodas hormonų kieks išsiskiria... Ar tik nėra jis pati didžiausia dozė, kažin...
Aš kosultavausi su gydytoja , ji sake , kad šiuo metu tai priemonė, kuri turi mažiausiai hormonų, nes veikia vietiškai ir jų tiek daug nereikia kaip geriant tabletes. Man jis patinka, bet jis gana naujas dalykas, tai ka jis ten blogo gali padayti sužinosim po keletos meteliu
Ech... šiuo metu medicinoje yra tiek naujovių su (galbūt) iki galo neištirtu poveikiu mūsų organizmui, kad turbūt visų jų nepavyks išvengti Man visgi hormoninė kontracepcija (ar KT, ar KŽ) atrodo geriausia ir patogiausia apsisaugojimo priemonė turint pastovų lytinį partnerį Su tais prezervatyvais žaidimas tik gaunasi...
Nepasakyciau, kad KZ labai nauja priemone. As ji jau apie 1,5 metu naudoju
QUOTE(klincari @ 2007 07 18, 18:41)
Nepasakyciau, kad KZ labai nauja priemone. As ji jau apie 1,5 metu naudoju
Ir kaip jautiesi, jokių šalutinių pokyčių ?
Sveikutes, pasiskaicius jusu pasisakymus, padariau isvada, kad visgi reik pamegint
Aciu
Aciu
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 18, 22:24)
Ir kaip jautiesi, jokių šalutinių pokyčių ?
na kol nepradejau nagrineti sitos temos jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo . Bet pasiskaicius supratau, kad ir man perstejimas kartais uzeina. nuejau pas gydytoja, israse vaistu ir pasake isgerti kai bus paumejimas. Laukiu laukiu ir neuzeina O siaip bent puse galeciau prisitaikyti . Bet kadangi svarbiausias pasalinis poveikis neveikia (noras myletis ), tai nebandau keisti kazkuo kitu. Tuo labiau, kad ir tie visi kiti nera zymus
QUOTE(DOVILE M @ 2007 07 19, 11:35)
Sveikutes, pasiskaicius jusu pasisakymus, padariau isvada, kad visgi reik pamegint
Aciu
Aciu
Visada manau viską verta pačiai išbandyti, kalbos, svetimos kalbos ir lieka kalbomis, aš visada už tai,kad viską išbandyti, o tik tada spręsti aišku, jei būtų vien neigiami atsiliepimai, tai vaargu ar bandyčiau mėgint kažką
Liko 3 dienos iki žiedo išėmimo, o man jau teplioti pradėjo ir kaip tik per pačias atostogas
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 19, 15:45)
Liko 3 dienos iki žiedo išėmimo, o man jau teplioti pradėjo ir kaip tik per pačias atostogas
nu cia pati pradzia dar, nieko baisaus gal
oi dar uz ka noreciau ziedeli pagirti, tai kad menesiniu gausumas sumazejo vos ne dvigubai! ir jokiu pms sindromu, pilvo skausmu. o anksciau tekdavo ryt nuskausminamuosius, sunku net vaiksciot budavo!!! na manau, mergaites jus mane suprantat.
aisku ir KT labai padedavo siuo atzvigliu, bet jos nesumazindavo gausumo. o dabar kaip as sakau, ta pusesere is raudondvario sumazejo ir labai trumpai sveciuojasi
aisku ir KT labai padedavo siuo atzvigliu, bet jos nesumazindavo gausumo. o dabar kaip as sakau, ta pusesere is raudondvario sumazejo ir labai trumpai sveciuojasi