Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Issisiepusi @ 2007 07 12, 20:38)
aha, manes net brendimo laikotarpiu nei byskio nebere, o pries savaite visa kakta, skruostai isberti, kiap paaugle biggrin.gif bet dabar jau tik spuogu likuciai like, reik pasveist veida, kad oda pasilygintu, bet vis neprisiruosiu smile.gif

Man ir tas pats gyvenime net paauglystėj neturėjau tiek spuogų, gėda pasirodyti kam doh.gif Bet tikiuosi greit praeis rolleyes.gif
Atsakyti
Man šeip žiedas visai patinka, dėl to kad jo nesimato kaip pleistro, jis nesijaučia, bet kažkaip labai dingsta noras smileysex.gif Negi reiks gržti prie pleistro? g.gif
O kaip jums, ar pastebite tokių pokyčių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2007 07 12, 22:00)
Man šeip žiedas visai patinka, dėl to kad jo nesimato kaip pleistro, jis nesijaučia, bet kažkaip labai dingsta noras  smileysex.gif  Negi reiks gržti prie pleistro?  g.gif
O kaip jums, ar pastebite tokių pokyčių?  ax.gif

noro dingimo nepastebejau kol kas thumbup.gif (jau eina trecia savaite, kaip isidejau ziedeli)
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2007 07 12, 22:00)
Man šeip žiedas visai patinka, dėl to kad jo nesimato kaip pleistro, jis nesijaučia, bet kažkaip labai dingsta noras  smileysex.gif  Negi reiks gržti prie pleistro?  g.gif

žiedą naudoju jau du mėnesiai,bet dėl noro kažkaip problemų nėra ax.gif
Atsakyti
Tai čia gal man vienai taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 07 10, 17:15)
Ir man jis ne per aukščiausiai yra, bet jo nejaučiu, ir tiesą sakant, per 2mėn kiek naudojau, nei karto netikrinau,ar iškritęs ir nei karto nestūmiau giliau  blush2.gif nu man rodos vistiek pajusčiau kai jis krenta, lovoj irgi rasčiau jei ką  ax.gif ne toks jau mažiukas, kad nejausti jo kažkur šalia savęs.

geriau, vis tik pasitikrink, o nepasitikek pajautimu. Beje kartais is karto neapsiziurejus, gali ir nerasti ax.gif . Man karta taip buvo, pastebejau tik ryte. Niekaip nesuprantu kur jis mistiskai dingo g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(irrren @ 2007 07 12, 16:14)
o tai jis taip ir istovi isilgai, ar jis kazkaip ten paskui apsivercia ir atsistoja i reikiama padeti. 

juk kai tarp pirstu suspaudi, jis isilgas buna tik tol kol laikai, o tik paleidi, jis vel igauna ovalia forma. Tas pats ir gimdoje, kai istumi, jis ten vel igauna pradine forma

QUOTE(inore @ 2007 07 14, 15:30)
Tai čia gal man vienai taip  g.gif

as naudoju jau pora metu. tpiu tpiu tpiu noras nepraejo, nes neisivaizduoju kpokia reiketu pasirinkti kita toki patogu kontraceptika. Bet ne viena butent del sios problemos turi atsisakyti KZ
Atsakyti
iskilo klausimelis..... zieda turejau issiimti sekmadieni vakare, taciau sestadieni jau susirgau..... instrukcijoje skaiciau kad gali buti tepliojimas su ziedu, bet cia jau ne tepiojimas, cia normalus sirgimas....... ar gali taip buti? naudoju viska pagal instrukcija, labai tiksliai, praeita karta jau buvau panikoje kad nesusergu isemus, tik po 5 dienu susirgau, dabar va dar su ziedu jau sirgau.... beje naudoju gal koki 4 zieda, pradzioje viskas pagal instrukcija buvo, dabar kazkas issibalansavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 07 16, 07:49)
iskilo klausimelis..... zieda turejau issiimti sekmadieni vakare, taciau sestadieni jau susirgau..... instrukcijoje skaiciau kad gali buti tepliojimas su ziedu, bet cia jau ne tepiojimas, cia normalus sirgimas....... ar gali taip buti? naudoju viska pagal instrukcija, labai tiksliai, praeita karta jau buvau panikoje kad nesusergu isemus, tik po 5 dienu susirgau, dabar va dar su ziedu jau sirgau.... beje naudoju gal koki 4 zieda, pradzioje viskas pagal instrukcija buvo,  dabar kazkas issibalansavo  g.gif

man irgi taip viena karta buvo, bet turbut kazkas organizmui susisviete ir viskas tongue.gif dabar man vel viskas normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O man tai visi galimi dažni ir reti šalutiniai požymiai suveikė. Mane labai išbėrė, pykino, galvojau, kad esu nėščia, galvą skaudėjo, pilvą skaudėjo. Vienu žodžiu pirmas tris keturias dienas jaučiausi klaikiai. Po to viskas buvo gerai. Naudoju dar tik mėnesį. Vakar išsiėmiau žiedą, iki šiol jo nejaučiau tik kai norėjau pulti ieškoti, jį radau vos ne iškritimo stadijoje. Dabar ir nežinau ar gerai buvo įdėtas ir ar veikė taip kaip reikėjo. O dėl noro, tai niekas nedingo smile.gif

Ir dar turiu klausimėlį. O kada prasideda moteriškos bėdos kai iššsiimi žiedą?
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2007 07 17, 12:37)
Ir dar turiu klausimėlį. O kada prasideda moteriškos bėdos kai iššsiimi žiedą?

Ziedo tikrai nebutum pametus. Jis kartais tiesiog buna giliau, kartais arciau.
Man paprastai prasideda menstruacijos issiemus zieda po 2,5 dienos. Ir dazniausiai nejauciu jokiu priesmenstruaciniu sindromu: pilvo, krutu maudimo.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2007 07 12, 23:00)

Na aš dar tik savaitę tą žiedą tenaudoju bet labai patinka biggrin.gif ir tas noras gal kaip tik padidėja blush2.gif nes dabar ramu ir saugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele9 @ 2007 07 17, 12:19)
Na aš dar tik savaitę tą žiedą tenaudoju bet labai patinka biggrin.gif  ir tas noras gal kaip tik padidėja blush2.gif nes dabar ramu ir saugu blush2.gif

Aš jau naudoju dvi savaites tai viskas liuks thumbup.gif Tik iš pradžių žiauriai bėrė, bet jau beveik praeina, be šio šalutinio pokyčio daugiau niekas pakolkas man nepasireiškė ir noras dar didesnis ax.gif
Atsakyti