Ir man jis ne per aukščiausiai yra, bet jo nejaučiu, ir tiesą sakant, per 2mėn kiek naudojau, nei karto netikrinau,ar iškritęs ir nei karto nestūmiau giliau nu man rodos vistiek pajusčiau kai jis krenta, lovoj irgi rasčiau jei ką ne toks jau mažiukas, kad nejausti jo kažkur šalia savęs.
QUOTE(Vasara*** @ 2007 07 12, 12:01)
Man tai keista, ar is tikro as cia viena mastau, ar tikrai kyla zmonem tokiu klausimu, kaip pvz: as randu zieda rytais jau prie isejimo, ar pajusiu kad iskris. Kartais pagalvoju, kad cia tiesiog blondiniu sou, nepykit tik, bet nu rimtai
nu man tai KZ nebuna prie isejimo, tai gal ir daugumai taip, todel niekas ir nesiskundzia
Papildyta:
bet jis labai giliai ir neturi buti, jam gi reikia kazkur atsiremti, bet as diskomforto nejauciu ir siaip jis man visai tinka
jame ir esme, kad neturi jaustis, vienintelis atvejis kai jis gali iskristi tai mylintis, tada gal ir nepajausi, bet paprastai tai jis turi issiplesti ir atsistoti i vieta, o jei jis stovi prie isejimo tai reiskias blogai idetas, man taip irgi budavo, karta net savaite taip prasikakinau, bet buvo asku, kad taip buti neturi. juk ir tamponai pvz neturi lindeti, tam jie ir sukurti, kad jaustumeisi patogiai
as jo isvis nejauciu, net negalvoju apie ji, pamirstu beveik visam menesiui
jei jaucias tai turbut netinkamas nuo fiziologijos priklauso matyt...
jei jaucias tai turbut netinkamas nuo fiziologijos priklauso matyt...
QUOTE(irrren @ 2007 07 12, 14:27)
tai, kaip visdelto ji reik isidet? Nes kaip suprantu jis tusciaviduris.As irgi noriu ji pirkt ir pradet naudot. Tik kazkaip abejoju , ar as suprasiu kaip ji isidet
Suspaudi dviem pirštais jį ir įsidedi, tada tik pastūmi, kad nejaustum ir viskas
QUOTE(irrren @ 2007 07 12, 13:27)
tai, kaip visdelto ji reik isidet? Nes kaip suprantu jis tusciaviduris.As irgi noriu ji pirkt ir pradet naudot. Tik kazkaip abejoju , ar as suprasiu kaip ji isidet
http://www.ziedas.lt/index.php?id=62
iejusi paspausk sita:
"Sužinok, kaip paprasta naudoti kontraceptinį žiedą "
paparasta
nu as maciau ta filmuka, bet tai nzn ar as cia visai durna..man vistiek nedasyla, tai kaip parodyta, ji suspaudi tarp pirsti ir dedi isilgai, o tai jis taip ir istovi isilgai, ar jis kazkaip ten paskui apsivercia ir atsistoja i reikiama padeti. Man toks klausymas pasistojo, , jeigu jis ir lieka taip isilgai stovet, tai vyro "neminetinas" taip ji ir stumdo mylejimosi metu, ar vistik tas ziedas ji apgaubia........as atsiprasau su savo durnais klausimais, bet mes su bendradarbe paziurejom ta ziedo isidejimo filmuka, bet taip ir likom nesupratusios...
sveikos, mergytes,
ar as teisingai suprantu, kad jei zieduka isidejau sekmadieni 20 val, tai po triju savaiciu sekmadieni 20 val turiu issiimti?
siaip noreciau dar pakomentuoti, kad mano vaikinas ziedo nejaucia visiskai, as taip pat.
o is pasaliniu poveikiu tai gal veido berimas (bet aju praeina) ir lb padidejo maksties isskyros, cia va erzina sitas dalykas byski
ar as teisingai suprantu, kad jei zieduka isidejau sekmadieni 20 val, tai po triju savaiciu sekmadieni 20 val turiu issiimti?
siaip noreciau dar pakomentuoti, kad mano vaikinas ziedo nejaucia visiskai, as taip pat.
o is pasaliniu poveikiu tai gal veido berimas (bet aju praeina) ir lb padidejo maksties isskyros, cia va erzina sitas dalykas byski
QUOTE(Issisiepusi @ 2007 07 12, 20:24)
sveikos, mergytes,
Teisingai supratai dėl išsiėmimo O aš žiūriu nu nuo ko mane čia taip beria žiauriai, gyvenime tiek spuogų neturėjau, kažkaip net nepagalvojau, kad nuo žiedo gali būti, tikiuosi praeis
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 12, 20:30)
Teisingai supratai dėl išsiėmimo O aš žiūriu nu nuo ko mane čia taip beria žiauriai, gyvenime tiek spuogų neturėjau, kažkaip net nepagalvojau, kad nuo žiedo gali būti, tikiuosi praeis
aha, manes net brendimo laikotarpiu nei byskio nebere, o pries savaite visa kakta, skruostai isberti, kiap paaugle bet dabar jau tik spuogu likuciai like, reik pasveist veida, kad oda pasilygintu, bet vis neprisiruosiu