Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(GinMintė @ 2007 07 08, 14:26)
Knygutę kažkur numečiau, neberandu  doh.gif  o šioj temoj nepaieškojau, kalta  blush2.gif

nieko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas smile.gif siaip pradejau naudoti KZ pries menesi, bet pastoviai teplioja, tad galvoju ka cia daryti...ar taip turi buti, ar cia kazkas negerai? kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(katyte29 @ 2007 07 09, 13:00)
Labas smile.gif siaip pradejau naudoti KZ pries menesi, bet pastoviai teplioja, tad galvoju ka cia daryti...ar taip turi buti, ar cia kazkas negerai? kaip jus manot?

Aš naudoju savaitę, bet man neteplioja nei kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 09, 13:02)
Aš naudoju savaitę, bet man neteplioja nei kiek  g.gif

tad va galvoju, gal reiketu pasikonsultuot?? nes istikruju keista, kad visa laika tepliotu...nors gal reiketu palaukti dar?
Atsakyti
QUOTE(katyte29 @ 2007 07 09, 14:05)
tad va galvoju, gal reiketu pasikonsultuot?? nes istikruju keista, kad visa laika tepliotu...nors gal reiketu palaukti dar?

Palauk dar, nors daktaro konsultacija tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte29 @ 2007 07 09, 14:05)

na man tas pirmas tris savaites,kai tik pradėjau naudoti KŽ,tepliodavo doh.gif o dabar jau viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 05, 11:43)
O gal kuri žinot, kiek svarbu KŽ įsidėti ir išimti tą pačią valandą? Gal jei kokios valandos ar dviejų paklaida - nieko tokio?

man buvo taip, kad pamiršau visai jog žiedą reikia jau įsidėti, na buvo rūpestelių, ne tas galvoj tada buvo, įsidėjau kitos dienos rytą, mmm vieną dieną vėlavo, ir ne ant pietų, o vakare pasirodė ax.gif

dėl receptų tai tikrai niekas nėra klausęs ir išvis nesąmonė, kas tau lakstys tų receptų, mano nuomone jie turi būti bereceptiniai, juk kai kurios merginos gėdijasi eiti ar pan...o aš ir pati laiko neturėčiau lakstyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 07 09, 18:28)
man buvo taip, kad pamiršau visai jog žiedą reikia jau įsidėti, na buvo rūpestelių, ne tas galvoj tada buvo, įsidėjau kitos dienos rytą, mmm vieną dieną vėlavo, ir ne ant pietų, o vakare pasirodė ax.gif

dėl receptų tai tikrai niekas nėra klausęs ir išvis nesąmonė, kas tau lakstys tų receptų, mano nuomone jie turi būti bereceptiniai, juk kai kurios merginos gėdijasi eiti ar pan...o aš ir pati laiko neturėčiau lakstyt schmoll.gif

taigi tuos receptus metam laiko išrašo. eini kas metus pas daktarą pasitikrint ir receptėlį tuo pačiu pasiimi biggrin.gif . iš vienos pusės gerai, kad padarė juos receptinius, nes vis dėl to hormonai dalykas rimtas, juokaut negalima. bet iš kitos pusės reikėjo geriau apgalvot visą sistema g.gif ... o dėl bijančių mergaičių galiu pasakyt tik tiek, kad bijai vilko neik į mišką. kitaip tariant, jei bijai daktaro nėra ko smileysex.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 25, 13:31)
Na, aš manau, kad KŽ gali trukdyti apžiūrai ax.gif Tai gal dėl visa ko prieš ją reiktų tą žiedelį išsiimti, juk instrukcijoje rašoma, kad galima 3 val. jį išimti, dėl to kontraceptinis poveikis nesumažėja mirksiukas.gif (bent aš taip daryčiau)

nereikia nieko issiimti schmoll.gif ejau i paziura su ziedu, tai ginekologe dar patikrino ar as ji gerai isidejusi (pagyre bis.gif - isidejusi gerai), apziurai netrukde, tyrimams taip pat. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 07 10, 11:15)
nereikia nieko issiimti  schmoll.gif  ejau i paziura su ziedu, tai ginekologe dar patikrino ar as ji gerai isidejusi (pagyre  bis.gif  - isidejusi gerai), apziurai netrukde, tyrimams taip pat.  thumbup.gif

Man taip būna, kad ryte atsikėlusi aš visada jį randu prie pat išėjimo, tas pats ir vakare, ar čia taip turi būti? Tai kiek galima kartų per dieną jį stumdalioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 10, 12:07)
Man taip būna, kad ryte atsikėlusi aš visada jį randu prie pat išėjimo, tas pats ir vakare, ar čia taip turi būti? Tai kiek galima kartų per dieną jį stumdalioti?  g.gif

įtariu kiekvienai skirtingai g.gif . kai įsidedu žiedą, paskui vos išsiimt galiu kaip giliai jis būna ax.gif .
P.S. o kam tu jį stumdai g.gif ? jei nekrenta, palik ramybėj. gal jis taip prisitaiko prie tavo kūno
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 07 10, 14:44)
įtariu kiekvienai skirtingai  g.gif . kai įsidedu žiedą, paskui vos išsiimt galiu kaip giliai jis būna  ax.gif .
P.S. o kam tu jį stumdai  g.gif ? jei nekrenta, palik ramybėj. gal jis taip prisitaiko prie tavo kūno

Kai jis buna zemai, as ji jauciu, man nepatogu, kai pastumiu, nebejauciu ax.gif
Atsakyti