O gal kuri žinot, kiek svarbu KŽ įsidėti ir išimti tą pačią valandą? Gal jei kokios valandos ar dviejų paklaida - nieko tokio?
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 05, 11:43)
O gal kuri žinot, kiek svarbu KŽ įsidėti ir išimti tą pačią valandą? Gal jei kokios valandos ar dviejų paklaida - nieko tokio?
anotacijoje parašyta, kad reikia maždaug tą pačią valandą įsidėti ir išsiimti, bet nemanau, kad valanda ar dvi kažką labai stipriai pakeis
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 05, 11:59)
anotacijoje parašyta, kad reikia maždaug tą pačią valandą įsidėti ir išsiimti, bet nemanau, kad valanda ar dvi kažką labai stipriai pakeis
sekundžių tikslumo tikrai nereikia
Žiedą jau nešioju beveik savaitę, kolkas jokių šalutinių pokyčių
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 07, 21:31)
Žiedą jau nešioju beveik savaitę, kolkas jokių šalutinių pokyčių
mano sese panesiojo kz gal 2 sav ir issieme, nes jai pasireiske salutinis poveikis - sirdies permusimas, kraujo spaudimas , nuotaiku kaita ir tt...
Man irgi po 2 savaičių pradėjo reikštis visi blogumai... Dabar jau esu be žiedo, niežėjimas praėjo, skausmas šlapinantis taip pat. Tiesa, pasidariau šlapimo tyrimus - viskas idealu, tai kaltę žiedui suverčiau. Nuotaikos gal irgi kiek gerėja, bet čia gali būti ir tik įsitikinimas
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 07, 23:16)
mano sese panesiojo kz gal 2 sav ir issieme, nes jai pasireiske salutinis poveikis - sirdies permusimas, kraujo spaudimas , nuotaiku kaita ir tt...
Na tada lauksim toliau, žiūrėsim kas bus
O klausykit, gal kas žinot, ar galima norint atitolinti mėnesines nedaryti 7 dienų pertraukos, o po išsiėmimo kitą dieną naują žiedą įsidėti, man labai reikia atitolinti mėnesines, nes kaip tik išvažiuosiu atostogų.. Bent jau su kt tai taip galima
+2007 07 08, 15:19-->
Ačiū
QUOTE(Ievute @ 2007 07 08, 15:19)
Ačiū
ner uz ka, bet viskas yra parasyta informacinej knygutej kuri randasi ziedo pakuotej ir sitoj temoj jau snekejom apie tai
Knygutę kažkur numečiau, neberandu o šioj temoj nepaieškojau, kalta