Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

bus įdomu paskaityt tavo atsiliepimus po kokios savatės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 07 03, 11:41)
bus įdomu paskaityt tavo atsiliepimus po kokios savatės 4u.gif

Būtinai parašysiu, kaip man sekasi nešioti žiedą rolleyes.gif
Atsakyti
aš žieda metus pranešiojau bet pradėjau nemažai šalutinių poveikių jausti tai teko atsisakyti verysad.gif tai dabar pirmas mėnuo kaip be žiedo žėsiu ar tie šalutiniai poveikiai praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda23 @ 2007 07 03, 12:13)
aš žieda metus pranešiojau bet pradėjau nemažai šalutinių poveikių jausti tai teko atsisakyti  verysad.gif  tai dabar pirmas mėnuo kaip be žiedo žėsiu ar tie šalutiniai poveikiai praeis smile.gif

O kokie šalutiniai poveikiai buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 02, 22:21)
Na va šiandien sulaukiau mėnesinių ir žiedą įsidėjau, žiūrėsim ar man tiks jisai  ax.gif

sėkmės žiūrint mirksiukas.gif
Atsakyti
Berasydama apie patikimuma KZ, pasiziurejau ir salutinius poveikius. Ir ka jus sau galvojat g.gif , bent puse galeciau sau pritaikyti. Kazkaip net isigandau blink.gif . Sakau gal reiketu kokius 3 menesiukus nenaudoti, kad isitikinciau ar tikrai tai KZ pasekmes. Nu bet jis man toks patogus dalykelis, kad vis atidedineju sita bandyma. Ir kaip tycia paskutini menesi is viso jokiu salutiniu poveikiu nejauciu biggrin.gif . O pradeciau naudoti kokius prezervatyvus, tapciau nervu kamuoliuku. o kaip sako visos ligos nuo nervu mirksiukas.gif . Taip kad nusprendziau neprisigalvoti jokiu sau salutiniu poveikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klincari @ 2007 07 03, 23:30)
Berasydama apie patikimuma KZ, pasiziurejau ir salutinius poveikius. Ir ka jus sau galvojat  g.gif , bent puse galeciau sau pritaikyti. Kazkaip net isigandau  blink.gif . Sakau gal reiketu kokius 3 menesiukus nenaudoti, kad isitikinciau ar tikrai tai KZ pasekmes. Nu bet jis man toks patogus dalykelis, kad vis atidedineju sita bandyma. Ir kaip tycia paskutini menesi is viso jokiu salutiniu poveikiu nejauciu  biggrin.gif . O pradeciau naudoti kokius prezervatyvus, tapciau nervu kamuoliuku. o kaip sako visos ligos nuo nervu  mirksiukas.gif . Taip kad nusprendziau neprisigalvoti jokiu sau salutiniu poveikiu  ax.gif

O norėjau paklausti, kai įsidedi žiedą tai man jis būna kažkaip beveik prie pat išėjimo, jei pastūmiu giliau šiek tiek pasistūmia, bet po kiek laiko jis vėl nueina žemyn, čia taip tūrėtų būti? g.gif
Atsakyti
turiu klausyma - ar buvo kuriai nors is Jusu ziedo naudojimo metu prasidejes perstejimas ir sausumas makstyje? as zieda esu isidejus 2 sav. ir nuo vakar prasidejo negerumai.. tai dabar galvoju.. ar nuo jo.. ar cia siaip koki uzdegima pasigavau.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 07 04, 11:05)
O norėjau paklausti, kai įsidedi žiedą tai man jis būna kažkaip beveik prie pat išėjimo, jei pastūmiu giliau šiek tiek pasistūmia, bet po kiek laiko jis vėl nueina žemyn, čia taip tūrėtų būti?  g.gif

Kokioj jis buna vietoje priklauso nuo gimdos formos. Bet manau tam turi itakos ir kitos aplinkybes: ar daugiau judi, ar ilgiau sedi. Man paciai kartais buna, kad jis prie pat krasto, o kartais taip giliai, kad issigastu ar nepameciau ax.gif

QUOTE(tikas @ 2007 07 04, 12:23)
turiu klausyma - ar buvo kuriai nors is Jusu ziedo naudojimo metu prasidejes perstejimas ir sausumas makstyje? as zieda esu isidejus 2 sav. ir nuo vakar prasidejo negerumai.. tai dabar galvoju.. ar nuo jo.. ar cia siaip koki uzdegima pasigavau.

pasiskaityk daugiau sia tema, daugumai merginu butent del sios priezasties jis ir netinka.
Atsakyti
jau prasidėjo 8mėnuo, kai naudoju KŽ smile.gif iškyrus menkus tepliojimus prieš mėnesinės nieko daugiau ir nebuvo...tiesa, iš pradžių jį naudojant per mmm žiauriai skaudėjo, po pusės metų ar anksčiau tų skausmų nebeliko ax.gif kiek pamaudžia, bet tokie maudimai vieni juokai palyginus su skausmais, kurie buvo iš pat pradžių...svorio nepriaugau, jokių niežulių nebuvo...kas dar g.gif isterike netapau, nuotaikos nekinta...lyg ir viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
o galima jį įstumti taip giliai, kad paskui nebeištrauksi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klincari @ 2007 07 04, 11:45)
Kokioj jis buna vietoje priklauso nuo gimdos formos. Bet manau tam turi itakos ir kitos aplinkybes: ar daugiau judi, ar ilgiau sedi. Man paciai kartais buna, kad jis prie pat krasto, o kartais taip giliai, kad issigastu ar nepameciau  ax.gif
pasiskaityk daugiau sia tema, daugumai merginu butent del sios priezasties jis ir netinka.

Aš tada pagalvojau, jei jau man jis giliai neįlenda, tai 100% mano vaikinas jį jaus, tai kaip čia dabar bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(kuckutis @ 2007 07 04, 15:17)
o galima jį įstumti taip giliai, kad paskui nebeištrauksi? blush2.gif

Taip neįmanoma rolleyes.gif
Atsakyti