Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 10:15)
O aš, mergaitės, nežinau, ką daryti...  g.gif Žiedą jau greitai išimsiu ir jau daugiau nedėsiu, nes kaip rašiau, man per daug pašaliniai poveikiai pasireiškė  verysad.gif ir iš tikrųjų net noras mylėtis dingo... o vaikinukas, su kuriuo pradėjau draugauti, nepripažįsta prezervatyvų, tai ką tada daryti...  g.gif

trenk kumščiu į stalą ir pasakyk, kad tokio š... kaip hormonų daugiau nekiši į savo organizmą ir kadangi kitokios apsaugos nesugalvoji nuo šiol visa atsakomybė už apsaugą krenta ant bernelio pečių. mintis apie vaikus labai greitai priverčia prezervatyvus pripažint mirksiukas.gif .
P.S. o tau nebaisu, kad jis kokią nors ligų puokštę gali tau pažert, jei su visom savo panelėm be prezervatyvų davėsi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 10:15)
O aš, mergaitės, nežinau, ką daryti...  g.gif Žiedą jau greitai išimsiu ir jau daugiau nedėsiu, nes kaip rašiau, man per daug pašaliniai poveikiai pasireiškė  verysad.gif ir iš tikrųjų net noras mylėtis dingo... o vaikinukas, su kuriuo pradėjau draugauti, nepripažįsta prezervatyvų, tai ką tada daryti...  g.gif

geras, jisai prezikų nepripažįsta, nors jam nuo jų jokios žalos, išskyrus mažiau malonumo...o tavo sveikata dzin g.gif kaži ar pasikeis kas, kai duosi jam paskaityt apie kontraceptikų žalą, jei jam tik jo galas rūpi... schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi kaip trenksiu kumščiu į stalą biggrin.gif
tik aš bijau, nes matau, kad jis naudotis nemoka.. g.gif negaliu pilnai pasitikėt. Du kartus neuzsidejo, nes netilpo ax.gif paskui nusmuko.. nupirkom didesnių, tai vėl ten kažkas atsitiko.. bet aš jau pasakiau, kad nenaudosiu KŽ ir viskas, kad man sekso nesinorisi blush2.gif nu bet taip ir yra.. doh.gif
kitas dalykas tas, kad retai matomės, tai man dėl kelių kartų per mėnesį ryt kontraceptikus neapsimoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 14:31)
lotuliukas.gif  oi kaip trenksiu kumščiu į stalą  biggrin.gif
tik aš bijau, nes matau, kad jis naudotis nemoka..  g.gif negaliu pilnai pasitikėt. Du kartus neuzsidejo, nes netilpo  ax.gif paskui nusmuko.. nupirkom didesnių, tai vėl ten kažkas atsitiko.. bet aš jau pasakiau, kad nenaudosiu KŽ ir viskas, kad man sekso nesinorisi  blush2.gif nu bet taip ir yra..  doh.gif
kitas dalykas tas, kad retai matomės, tai man dėl kelių kartų per mėnesį ryt kontraceptikus neapsimoka  doh.gif

1. jei nemoka galima išmokint
2. jei matotės kelis kartus per mėnesį galima TAI padaryt ir su prezervatyvai
3. ponas dievas nenumirs užsimovęs prezervatyvą!!!
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 06 28, 01:15)
1. jei nemoka galima išmokint
2. jei matotės kelis kartus per mėnesį galima TAI padaryt ir su prezervatyvai
3. ponas dievas nenumirs užsimovęs prezervatyvą!!!

1. tas tai taip, tik besimokant netiketų situacijų bijau, geriau jau anksčiau būtų išmokęs doh.gif mokytis reiktų dar man žiedą tebevartojant..
2. visiškai sutinku smile.gif
3. lotuliukas.gif

O kaip galvojat, jei išsiimu jį, tai dar 7 dienas apsauga kaip ir yra, o 8-tą dieną jau kai nebedėsiu naujo KŽ, reikia saugotis prezervatyvais g.gif Nežinau, ar aiškiai čia parašiau, bet mane domina, ar tas 7 dienas,k ai esi be žiedo, apsauga veikia, nors ir 8 dieną naujo žiedo nebedėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 28, 09:51)

O kaip galvojat, jei išsiimu jį, tai dar 7 dienas apsauga kaip ir yra, o 8-tą dieną jau kai nebedėsiu naujo KŽ, reikia saugotis prezervatyvais  g.gif Nežinau, ar aiškiai čia parašiau, bet mane domina, ar tas 7 dienas,k ai esi be žiedo, apsauga veikia, nors ir 8 dieną naujo žiedo nebedėsiu  g.gif

sakyciau veikia...bet ka gali zinoti smile.gif
Atsakyti
o ar tiesa, kad pirmą savaitę įsidėjus žiedą, dar reikia ir papildomai saugotis? kažkyr lyg skaičiau, lyg girdėjau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 06 28, 10:30)
o ar tiesa, kad pirmą savaitę įsidėjus žiedą, dar reikia ir papildomai saugotis? kažkyr lyg skaičiau, lyg girdėjau... g.gif

Jei įsidėjai pirmą mm dieną, tai nereikia. Jei vėliau - rieikia 7 dienas papildomai saugotis. Man daktarė sakė, kad hormonai per parą rezorbuojasi į organizmą, tai gal tada sakyčiau, kad pirmąją parą sagokis papildomai, jei įsidėjai pirmą mm dieną.
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 06 26, 16:16)
peržiūrėjau beveik visas "Kontraceptinių priemonių" temas ir supratau, kad apart prezervatyvų, nekenksmingų sveikatai apsisaugojimo priemonių nėra g.gif

Dar yra naturalus saugojimosi budas, jei antro jau nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 11:15)

O tu taip tuo vaikinuku pasitiki, kad bent pradzioje nelinkusi saugotis prazervatyvais? Tuo labiau jei jis ju nepripazista g.gif . Maza kas, juk nezinai kas per mergina anksciau buvo ax.gif
Atsakyti
Na del jusu nepatingejau ir instrukcija atsinesti ir pastudijuoti mirksiukas.gif . Issiemus zieda po 3 savaiciu kontracepcija dar veikia 7 dienas, bet ne ilgiau. Naudojant pirmaji zieda pirmas 7 dienas reikia saugotis papildomai, nepriklausomai ar ziedas buvo idetas pirma ar (veliausiai) penkta menesiniu diena. Jei ziedas buvo iskrites ir neidetas ilgiau nei 3 val, jo efektyvumas sumazeja, tada 7 dienas dar papilldomai reikia saugotis. Bet pavojingiausia pamesti zieda pirma jo naudojimo savaite ir neisideti 3 val. Tada jei buvo myletasi pries tai savaite, galimas pastojimas.
Tai tiek svarbiausios informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klincari @ 2007 06 28, 22:08)
Na del jusu nepatingejau ir instrukcija atsinesti ir pastudijuoti  mirksiukas.gif . Issiemus zieda po 3 savaiciu kontracepcija dar veikia 7 dienas, bet ne ilgiau. Naudojant pirmaji zieda pirmas 7 dienas reikia saugotis papildomai, nepriklausomai ar ziedas buvo idetas pirma ar (veliausiai) penkta menesiniu diena. Jei ziedas buvo iskrites ir neidetas ilgiau nei 3 val, jo efektyvumas sumazeja, tada 7 dienas dar papilldomai reikia saugotis. Bet pavojingiausia pamesti zieda pirma jo naudojimo savaite ir neisideti 3 val. Tada jei buvo myletasi pries tai savaite, galimas pastojimas.
Tai tiek svarbiausios informacijos  mirksiukas.gif

ačiū labai už info mirksiukas.gif
o natūraliu apsisaugojimo būdu nepasitikiu, turim jau lialią to būdo dėka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va šiandien sulaukiau mėnesinių ir žiedą įsidėjau, žiūrėsim ar man tiks jisai ax.gif
Atsakyti