Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 26, 09:00)
ax.gif nu taip tikriausiai del ten visokiu nepatogumu geriau issiimti

as tai jau 3 diena kaip turiu sita zieda, isidejau pirma mm diena ir ziuriu kad poveikis and mm is kart matosi - sergu 3 diena o sirgimas kaip ir baigiasi jau, tik keli lasiukai patepliojimu ir vsio, uztenka net paprstu tu kasdieniniu iklotu, o anksciau pora dienu tamponus naudodavau, o dabar zymiai sumazejo kraujavimas, fainai man patinka  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

good mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif
Aš irgi jau įsidėjau KŽ pirmą mmm dieną. Taip faina, nieko nesijaučia, tik nuolatinė baimė, kad neiškristų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačiukė @ 2007 04 28, 13:50)
Sveikutė 4u.gif
Aš irgi jau įsidėjau KŽ pirmą mmm dieną. Taip faina, nieko nesijaučia, tik nuolatinė baimė, kad neiškristų blush2.gif

as irgi taip galvojau kad ims ir iskris blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

TIKRAI neiskris, niekaip MB nejaucia kai mylimes ir as jo nejauciu, dar pradzioj vis patikrindavau ar tikrai jis yra blush2.gif tongue.gif
o dabar nors dar neilgai..gal savaite ji turiu ir esu labai laiminga, man patinka ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinote kur rasti KŽ informacinį lapelį ar jo santrauką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 29, 22:19)

TIKRAI neiskris, niekaip MB nejaucia kai mylimes ir as jo nejauciu, dar pradzioj vis patikrindavau ar tikrai jis yra  blush2.gif  tongue.gif
o dabar nors dar neilgai..gal savaite ji turiu ir esu labai laiminga, man patinka  ax.gif  biggrin.gif

Nu mes jau irgi išbandėm, nieko nejaučiau aš, o vyras nieko nesakė blush2.gif tai tikriausiai irgi nejuto. Tik kažkada merginos diskutavo, kaip galima ištraukti KŽ su tamponu. Patvirtinu, galima, nes pirmąjį žiedą per mmm dedi, tai ir tamponiukų prisireikia. Buvau ištraukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba

pasiskaičiau jūsų atsiliepimus ir užsimaniau išbandyti šią priemonę. tik kaip supratau, be recepto aš žiedo negausiu g.gif pas gydytoją neseniai buvau, viskas gerai. o štai jei dabar vėl lauksiu vizito (eilės pas ją laaaabai didelės), tai ir ta diena praeis, kai reiktų jau žiedą įsidėt doh.gif gal jūs kokią išeitį žinot? blush2.gif
ir dar norėjau paklaust, ar nekenkia žiedo poveikiui karšta pirtis?
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2007 05 01, 15:35)
Laba

pasiskaičiau jūsų atsiliepimus ir užsimaniau išbandyti šią priemonę. tik kaip supratau, be recepto aš žiedo negausiu  g.gif  pas gydytoją neseniai buvau, viskas gerai. o štai jei dabar vėl lauksiu vizito (eilės pas ją laaaabai didelės), tai ir ta diena praeis, kai reiktų jau žiedą įsidėt  doh.gif  gal jūs kokią išeitį žinot? blush2.gif
ir dar norėjau paklaust, ar nekenkia žiedo poveikiui karšta pirtis?

taigi sis ziedas be recepto! ax.gif is kur cia taip supratot kad su? smile.gif pirtis nekenkia.
Atsakyti
Sveikos, nežinau, kas man darosi, pastaruoje metu (nuo praeito ketvirtadienio) kankina toks žvėriškas apetitas, kad nežinau, ką daryt doh.gif KŽ įsidėjus tik kiek daugiau nei savaitė, taigi į PMS nepanašu, naudoju tiksliai pagal instrukciją unsure.gif Gal kam irgi panašiai buvo? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 01, 17:53-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 01, 17:53)
taigi sis ziedas be recepto! ax.gif is kur cia taip supratot kad su? smile.gif pirtis nekenkia.

ziedas.lt rašo, kad receptinis unsure.gif na, bandysiu vaistinėje išsiaiškint.
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2007 05 01, 21:52)
ziedas.lt rašo, kad receptinis  unsure.gif  na, bandysiu vaistinėje išsiaiškint.

nu tikrai be recepto, jau metus naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2007 04 30, 16:58)
Mergaitės, gal žinote kur rasti KŽ informacinį lapelį ar jo santrauką? 4u.gif

www.ziedas.lt wink.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 05 01, 22:58-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 01, 22:58)

man tai israse recepta, bet vaistinej sake kad nereikia recepto smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 01, 22:58-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 01, 22:58)

visi kontraceptikai yra receptiniai vaistai tongue.gif , tik ne visose vaistinėse jo prašo mirksiukas.gif
Atsakyti