na aš tą žiedą dvi savaites tik išlaikiau, bet man dėl jo viskas buvo blogai. labiausiai nuliūdino ir nepatiko tai, kad seksas nebeteko prasmės. skaudėjo mylintis, nes jaučiau žiedą, be to, visiškai dingo noras. galėjau mylėtis, ir galėjau ne, kitaip sakant, seksas neteikė malonumo, o šiaip "seksuotis" man patinka dažnai ir labai
irgi pradėjo skaudėt kairę ranką, daug kraujo ir ilgai, nuotaika siaubinga. nusprendžiau savęs nekankinti ir tiek. žinokit, kai išsiėmiau, pasijutau kitu žmogumi
tarsi gyvenimo spalvos grįžo, nes su KŽ buvau apatiška, nuotaika tokia depresova ir visąlaik vienoda, o šiaip ir man ir vyrui patikdavo, tos mano natūralios džiaugsmo bangos ar liūdesio ašarėlės, tiesiog paįvairindavo gyvenimą
dabar kaip ir ankščiau saugomės gumytėmis. aišku nepatogu. aišku nervina, kai "greitukui užėjus", jų nebūna po ranka, bet užtat jokio šalutinio poveikio, esi natūrali ir sava. o nevų, kad pastosi, tai manau, būna naudojant kiekvieną kontraceptiką, nes juk nei vienas nėra 100% patikimas...
p.s. tik va gaila, kad nekokie atsiliepimai apie KP, nes ketinau jį pabandyti...