Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 06 23, 17:02)
Ar nėra pastojusių su šiuo žiedu, nes skaičiau, kad jo patikimumas mažesnis nei KT?

gal ir mazesnis, bet tik kokiu 1 procentu, o jei tinkamai naudoji, tai galim sakyti, kad 100% apsaugo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 06 23, 19:28)
gal ir mazesnis, bet tik kokiu 1 procentu, o jei tinkamai naudoji, tai galim sakyti, kad 100% apsaugo mirksiukas.gif

Pagal statistiką pastojusių skaičius tikrai mažas. O kaip galima netinkamai naudoti, aš įsivaizduoju tą žiedą galima įdėti bet kaip, jis vistiek saugo, svarbu, kad su oda liečiasi.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 06 24, 10:20)
Pagal statistiką pastojusių skaičius tikrai mažas. O kaip galima netinkamai naudoti, aš įsivaizduoju tą žiedą galima įdėti bet kaip, jis vistiek saugo, svarbu, kad su oda liečiasi.

bet galima ne laiku isideti arba ishsiimti, tada ir padideja tikimybe pastoti...
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 06 23, 18:02)
Ar nėra pastojusių su šiuo žiedu, nes skaičiau, kad jo patikimumas mažesnis nei KT?

Man kaip tik atrodo, kad KT maziau patikimos, nes ju poveikis sumazeja jei vemi, viduriuoji ar vartoji kokius kitus vaistus. O be to ir tikymybe pamirsti isgerti didesne.
Atsakyti
na aš tą žiedą dvi savaites tik išlaikiau, bet man dėl jo viskas buvo blogai. labiausiai nuliūdino ir nepatiko tai, kad seksas nebeteko prasmės. skaudėjo mylintis, nes jaučiau žiedą, be to, visiškai dingo noras. galėjau mylėtis, ir galėjau ne, kitaip sakant, seksas neteikė malonumo, o šiaip "seksuotis" man patinka dažnai ir labai 4u.gif irgi pradėjo skaudėt kairę ranką, daug kraujo ir ilgai, nuotaika siaubinga. nusprendžiau savęs nekankinti ir tiek. žinokit, kai išsiėmiau, pasijutau kitu žmogumi smile.gif tarsi gyvenimo spalvos grįžo, nes su KŽ buvau apatiška, nuotaika tokia depresova ir visąlaik vienoda, o šiaip ir man ir vyrui patikdavo, tos mano natūralios džiaugsmo bangos ar liūdesio ašarėlės, tiesiog paįvairindavo gyvenimą smile.gif
dabar kaip ir ankščiau saugomės gumytėmis. aišku nepatogu. aišku nervina, kai "greitukui užėjus", jų nebūna po ranka, bet užtat jokio šalutinio poveikio, esi natūrali ir sava. o nevų, kad pastosi, tai manau, būna naudojant kiekvieną kontraceptiką, nes juk nei vienas nėra 100% patikimas... ax.gif

p.s. tik va gaila, kad nekokie atsiliepimai apie KP, nes ketinau jį pabandyti... swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo courtney: 25 birželio 2007 - 09:07
QUOTE(courtney @ 2007 06 25, 10:05)
na aš tą žiedą dvi savaites tik išlaikiau, bet man dėl jo viskas buvo blogai. labiausiai nuliūdino ir nepatiko tai, kad seksas nebeteko prasmės. skaudėjo mylintis, nes jaučiau žiedą, be to, visiškai dingo noras. galėjau mylėtis, ir galėjau ne, kitaip sakant, seksas neteikė malonumo, o šiaip "seksuotis" man patinka dažnai ir labai  4u.gif irgi pradėjo skaudėt kairę ranką, daug kraujo ir ilgai, nuotaika siaubinga. nusprendžiau savęs nekankinti ir tiek. žinokit, kai išsiėmiau, pasijutau kitu žmogumi  smile.gif tarsi gyvenimo spalvos grįžo, nes su KŽ buvau apatiška, nuotaika tokia depresova ir visąlaik vienoda, o šiaip ir man ir vyrui patikdavo, tos mano natūralios džiaugsmo bangos ar liūdesio ašarėlės, tiesiog paįvairindavo gyvenimą  smile.gif
dabar kaip ir ankščiau saugomės gumytėmis. aišku nepatogu. aišku nervina, kai "greitukui užėjus", jų nebūna po ranka, bet užtat jokio šalutinio poveikio, esi natūrali ir sava. o nevų, kad pastosi, tai manau, būna naudojant kiekvieną kontraceptiką, nes juk nei vienas nėra 100% patikimas...  ax.gif

p.s. tik va gaila, kad nekokie atsiliepimai apie KP, nes ketinau jį pabandyti...  swoon.gif

as kz praturejau vos 1,5 men
man ir buvo nuotaiku svyravimai, perstejimai ir tt

o dabar jau pora savaiciu kaip nieko nevartoju, gumytes tik
ir man visai gerai, jauciuosi visai gerai ir noras tiesa, tikrai padidejo lotuliukas.gif nors ir su KT ar KZ jis buvo daznas, bet dabar dar daznesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
as KZ naudoju jau apie 1,5 men smile.gif tai kai pirma KZ isidejau,tai siaubinga buvo...tepliodavo,nuotaiku kaita,silpna net kartais budavo doh.gif bet va dabar jau viskas gerai thumbup.gif o ir su noru viskas liuks ax.gif man vis negana ax.gif
Atsakyti
peržiūrėjau beveik visas "Kontraceptinių priemonių" temas ir supratau, kad apart prezervatyvų, nekenksmingų sveikatai apsisaugojimo priemonių nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 06 26, 15:16)
peržiūrėjau beveik visas "Kontraceptinių priemonių" temas ir supratau, kad apart prezervatyvų, nekenksmingų sveikatai apsisaugojimo priemonių nėra g.gif

wellcome biggrin.gif o dar kazkam ir tas paskutinis prezervatyvas kenkia, juokas pro asaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 06 26, 15:18)
wellcome  biggrin.gif o dar kazkam ir tas paskutinis prezervatyvas kenkia, juokas pro asaras  biggrin.gif

doh.gif
Atsakyti
O aš, mergaitės, nežinau, ką daryti... g.gif Žiedą jau greitai išimsiu ir jau daugiau nedėsiu, nes kaip rašiau, man per daug pašaliniai poveikiai pasireiškė verysad.gif ir iš tikrųjų net noras mylėtis dingo... o vaikinukas, su kuriuo pradėjau draugauti, nepripažįsta prezervatyvų, tai ką tada daryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 10:15)
O aš, mergaitės, nežinau, ką daryti...  g.gif Žiedą jau greitai išimsiu ir jau daugiau nedėsiu, nes kaip rašiau, man per daug pašaliniai poveikiai pasireiškė  verysad.gif ir iš tikrųjų net noras mylėtis dingo... o vaikinukas, su kuriuo pradėjau draugauti, nepripažįsta prezervatyvų, tai ką tada daryti...  g.gif

1. keisti vaikinuka
2. duoti vaikinukai pasiskaityti atsiliepimus apie KT siame ar kitame forume
3. gal spirale? g.gif
4. vel gerti kt
5. ikalbeti naudoti gumytes

mirksiukas.gif
Atsakyti