Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(zukse @ 2007 06 21, 09:15)
4u.gif jei negaila pinigeliu kuriu esi sumokejus uz KZ, tai gali palaukti. Bet jei svarbiau yra sveikata, tada jau tavo pasirinkimas  g.gif

Tik nesupyk, bet nieko nesupratau, ką čia parašei biggrin.gif
Arba klausimą neaiškiai uždaviau 4u.gif
Dabar yra lygiai dvi savaitės, kai aš su žiedu ir nusprendžiau jo nebevartoti, pašaliniaip oveikiai man per stiprūs, nors šiaip labai patogus daikčiukas. Tai ir klausiau, kada jį išimti, ar kad ir dabar, ar palaukti to laiko, kai pagal "grafiką" reikėtų išimti.
Esu susirūpinusi savo sveikata, todėl ir klausiu, kaip mažesnė žala organizmui padaroma, nes jei jį dabar išimsui, tai greičiausiai sulauksiu mm, kurios būtų gerokai per ankstyvos, tai gal geriau išimti tada, kai priklauso ir paskui tiesiog nebedėti naujo.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 21, 09:53)
Tik nesupyk, bet nieko nesupratau, ką čia parašei  biggrin.gif
Arba klausimą neaiškiai uždaviau  4u.gif
Dabar yra lygiai dvi savaitės, kai aš su žiedu ir nusprendžiau jo nebevartoti, pašaliniaip oveikiai man per stiprūs, nors šiaip labai patogus daikčiukas. Tai ir klausiau, kada jį išimti, ar kad ir dabar, ar palaukti to laiko, kai pagal "grafiką" reikėtų išimti.
Esu susirūpinusi savo sveikata, todėl ir klausiu, kaip mažesnė žala organizmui padaroma, nes jei jį dabar išimsui, tai greičiausiai sulauksiu mm, kurios būtų gerokai per ankstyvos, tai gal geriau išimti tada, kai priklauso ir paskui tiesiog nebedėti naujo.

Aš manau, kad geriausia būtų palaukti iki kol turi būti jis išimtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 06 21, 11:00)
Aš manau, kad geriausia būtų palaukti iki kol turi būti jis išimtas  ax.gif

Aš ir taip galvoju, bet kaip norisi jį tuoj pat išimti, man taip pilvą pučia, tokia nervinga pasidariau, savęs neatpažįstu sad.gif ir taip organizmą tik suerzinau 2 mėnesius tą KŽ nešiodama, bet man tik įsidėjus pykino, dar iki šiol kartais pykina, tai greičiausiai netiko jis man. Nors kai prieš gerus metus vartojau, viskas egrai buvo...
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 21, 11:11)
Aš ir taip galvoju, bet kaip norisi jį tuoj pat išimti, man taip pilvą pučia, tokia nervinga pasidariau, savęs neatpažįstu sad.gif ir taip organizmą tik suerzinau 2 mėnesius tą KŽ nešiodama, bet man tik įsidėjus pykino, dar iki šiol kartais pykina, tai greičiausiai netiko jis man. Nors kai prieš gerus metus vartojau, viskas egrai buvo...

o aš nusprendžiau duot dar 1 šansą žiedui blush2.gif . kadangi didžiausia problema nuotaikos, tai galvojau galvojau ir sugalvojau, kad ne tik nuo žiedo tai gali būt ax.gif
Atsakyti
Aš jau du mėn kaip naudoju žiedą smile.gif Pirmą mėnesį buvo prastai doh.gif ,pykino,pilvas buvo išsipūtęs,nuotaikų kaita siaubinga doh.gif Antrą mėn dauguma pašalinių reiškinių išnyko,liko tik nuotaikų kaita ir tai silpnesnė rolleyes.gif Tikiuos,kad trečią mėn bus dar geriau,nes žiedas naudojimo patogumu neprilygsta nei vienai mano naudotai kontracetinei priemonei thumbup.gif Ir kažkodėl jis man(beveik paranojikei biggrin.gif )atrodo pakankamai patikimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 06 21, 11:00)
Aš manau, kad geriausia būtų palaukti iki kol turi būti jis išimtas  ax.gif

as issiemiau tada kai nusprendziau jo nebetureti, na taip po keliu dienu susirgau, nors ir issiemiau anksciau laiko
bet nemeciau tikslo ji nesioti iki issiemimo datos
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 06 21, 13:05)
as issiemiau tada kai nusprendziau jo nebetureti, na taip po keliu dienu susirgau, nors ir issiemiau anksciau laiko
bet nemeciau tikslo ji nesioti iki issiemimo datos

O kaip pašaliniai poveikiai? išnyko?
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo mintimis. Nusprendziau as irgi si stebukla isbandyti, pasiskaitinejau forume, kad daugelis moteru, merginu tik uz ji, o ir ginekologe patare ji isbandyti, neva nenusivilsiu. Glavojau, kad tikrai tiks ir man, deja... Jau pirma diena, kai ji isidejau, kazkokia jauciausi, kai nesavame kune. O kai po keliu dienu nebegalejau is lovos atsikelti, tada supratau, kad tikrai man taip negerai del jo. Bet laikiau dar keleta dienu, kol galiausiai saves nekesti pradejau verysad.gif Teko atsisveikinti su juo. Ech, kaip gaila, kad jis man netiko... As pati jo fiziskai nejauciau, vyras taip pat.
Faina toms, kurioms jis tinka smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O tai kuom konkrečiai jis tau netiko? nes man be perštėjimo dar toks jausmas negeras, darausi nervinga, savo kūno tarsi nepažįstu, papilnėjau sad.gif čia greičiausiai hormonai kalti
Atsakyti
As tikiuosi ziedas man tiks, dabar laukiu menesiniu rolleyes.gif
Atsakyti
As prisiskaicius atsiliepimu apie perstejima ir pagausejusias iskyras, siandien isdesciau savo ginekologei, kad ir as kartais ne kaip jauciuosi ir ar tai ziedo kalte. Ji padare tyrimus ir pasirodo, kad mane sitos bedos kamuoja del grybelio. Taigi istase vaistu ir sake, kai vel bus paumejimas, suvartoti. Ziuresim, gal ir tikrai ne ziedas kaltas bigsmile.gif Nes tikrai nenoreciau i jokia kita apsaugos priemone keisti.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 21, 09:53)
Tik nesupyk, bet nieko nesupratau, ką čia parašei  biggrin.gif
Arba klausimą neaiškiai uždaviau  4u.gif

4u.gif nera del ko ir pykti, juk tam cia ir dalinames savo patirtim... smile.gif O pasakiau lygtais ir aiskiai. Manau jei Tau sveikata brangiau, tai niekas manes tikrai nesulaikytu ji issiimti, o kad susirgsi poto mm tai tikrai ne beda ( nebent lauki leliuko labai) Sita men. sirgsi anksciau kita veliau kol susitvarkys, as taip irgi neiskentus negalejau. Issiemiau anksciau ir man visiskai vienodai buvo kad anksciau. smile.gif Dabar be jo jau apie 3men. ir viskas gryzo i savo vezias. Manai organizmui labai naudinga "sirgti" pagal jam "padaryta grafika". Bent mano organizmas man jau duodavo siokiu tokiu zenklu (kad ir pilvo skausmai) kad jau ir butu laikas, bet pagal "grafika" dar budavo like kokios 1.5sav.
Taigi nesuk galvos del tu poros sav. Tik kaip minejau ir dar karta pakartosiu, jei gaila tu pinigeliu kuriuos sumokejai uz KZ tada jau nesiok iki galo, o poto jau nebesidek. Na dabar gal aiskiau pasakiau mirksiukas.gif
Atsakyti