Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(ruutka @ 2007 06 13, 12:12)
eik pas daktarą, kad tabletkas parinktų  tongue.gif  . aš kažkaip nenusiteikus pati sau vaistus skirt, todėl pas daktarą žingsniuosiu  mirksiukas.gif. prieš žiedą naudojau lyndinette tabletes. galvoju gal vėl prie jų pereit nes viskas buvo čiki piki  thumbup.gif , bet vis dėl to palauksiu ką daktarė pasakys  mirksiukas.gif

as irgi nuo tu paciu perejau, as vartojau L20...viskas buvo ciki, nusprendziau tik del kepenu ju nebevartoti...tuoj baigsis pirmas menuo su KZ..kol kas nieko nepastebejau tfu tfu tfu....
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 06 13, 12:44)
a pagal ka ta daktarka parinks tabletes?a?
gi nieko specialiai tau nesukurs, pasakys gerk tas ar anas, visos tos kt naujoskartos vienodos ir jos visos turi salutini poveiki..

as sian kz issiemiau ir nebesidesiu, nes pirma menesi buvo viskas ciki o per antra prasidejo visokie perstejimai kas kelias dienas, be to dar ir odele pradejo itrukineti karts nuo karto ir dar MB kazkokia reakcija, kaip alergija pasireiske sad.gif

nusprendziau kokius 3 men niekonevartoti ir stebeti savo organizma, saugosimes gumytem kol kas, a paskui busmatyt, gal prie kt grisiu cool.gif

sukurt faktas, kad nieko nesukurs, bet ir kaip ten bebūtų, daktarai geriau nusimano apie vaistus nei eiliniai vartotojai. geriau su profesonalu aptart tokius dalykus nei pasikliaut politika "tas sakė tą, o anas aną"...
Atsakyti
smile.gif+2007 06 04, 22:17-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 06 04, 22:17)
aisku kad galima 4u.gif viskas parasyta knyguteje, kuri buno ziedo pakuoteje 4u.gif

Taip, ten parašyta, kad, norint atitolint mėnesines, galima be pertraukos įsidėt kitą žiedą. Bet taip pat rašo, kad tokiu atveju galimos išskyros, patepliojimai blink.gif tik nerašo, ar viso mėnesio eigoje, ar tik tom dienom, kai turi būti MM g.gif
Tai gal kuri galit iš savo parities pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2007 06 14, 12:37)
Taip, ten parašyta, kad, norint atitolint mėnesines, galima be pertraukos įsidėt kitą žiedą. Bet taip pat rašo, kad tokiu atveju galimos išskyros, patepliojimai blink.gif  tik nerašo, ar viso mėnesio eigoje, ar tik tom dienom, kai turi būti MM g.gif

as nebandziau, kiekvienai skirtingai matyt, vienai pateplios, kitai matyt ne smile.gif
Atsakyti
O man KŽ thumbup.gif jau metus naudoju ir jokiu problemų nėra
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2007 06 15, 12:58)
O man KŽ thumbup.gif jau metus naudoju ir jokiu problemų nėra

tai visiem skirtingai, man pirma men buvo ciki ir siame forume net dziaugiausi
o antra menesi paskutine savaite pradejo labai persteti ir niezeti, nors irprausdavau i diena po simta kart, nepadejo ir kai issiemiau is kart palengvejo ir po keliu dienu praejo viskas

ir dar MB pasireiske kokia tai reakcija i ta KZ jam ir biski kazkaip sake perstejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2007 06 14, 14:37)
Taip, ten parašyta, kad, norint atitolint mėnesines, galima be pertraukos įsidėt kitą žiedą. Bet taip pat rašo, kad tokiu atveju galimos išskyros, patepliojimai blink.gif  tik nerašo, ar viso mėnesio eigoje, ar tik tom dienom, kai turi būti MM g.gif

Atitolinti galima, as dariau. ta diena kai reikejo issiimti, tai issiimiau sena, ir iskart isidejau nauja, tada pavaiksciojau savaite (na man taip reikejo), ir issiimiau, po keliu dienu kaip iprastai susirgau men. Laike kai buvau su nauju ziedu man netepliojo.
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2007 06 14, 14:37)

Man kelis kartus irgi teko koreguoti ciklo pradzia, bet pakeitus visa menesi siek tiek tepliodavo. Manau sitas koregavimas labiau tinkamas jei nori ilgesniam laikui pakeisti menesiniu pradzia. Nes jau antra menesi vel viskas budavo gerai. Bet kai tik pradejau naudoti, taip budavo, kad pats pikas budavo savaitgali, tai pasireguliavau, kad iki savaitgalio jau viskas butu pasibaige. Taip kad jei nori tik vienam ciklui pasikeisti, manau nebus norimo rezultato, nes turbut organizmas vis tiek turi persiorientuoti.
Atsakyti
Aš irgi greičiausiai imsiu lauk tą žiedą, nes nebegaliu, kaip niežti, net skauda kažkaip, lyg koks pūslės uždegimas būtų, pykina, pilvas išsipūtęs, krūtinė padidėjus, žodžiu, visą laiką jaučiuosi kaip per PMS doh.gif galvojau praeis, bet kad nepraeina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 19, 23:25)
Aš irgi greičiausiai imsiu lauk tą žiedą, nes nebegaliu, kaip niežti, net skauda kažkaip, lyg koks pūslės uždegimas būtų, pykina, pilvas išsipūtęs, krūtinė padidėjus, žodžiu, visą laiką jaučiuosi kaip per PMS  doh.gif  galvojau praeis, bet kad nepraeina...  verysad.gif

as ir galvojau kad praeis ir taip vos ne dvi savaites kentejau ir niezejo ir perstejo doh.gif issiemiau ir jau kaip savaite viskas gerai ir net smagu kazkaip
Atsakyti
o kada jį išimt galima? Suprantu, kad gal bet kada, bet tada greičiausiai mm prasidės g.gif gal geriau sulaukti tų 3 savaičių ir tik tada išimti, o paskui tiesiog nebedėti naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 20, 22:17)
o kada jį išimt galima? Suprantu, kad gal bet kada, bet tada greičiausiai mm prasidės  g.gif  gal geriau sulaukti tų 3 savaičių ir tik tada išimti, o paskui tiesiog nebedėti naujo  g.gif

4u.gif jei negaila pinigeliu kuriu esi sumokejus uz KZ, tai gali palaukti. Bet jei svarbiau yra sveikata, tada jau tavo pasirinkimas g.gif
Atsakyti