o ka reiskia MM ?
As pries naudodama KZ, naudojau KP. Is pardziu buvo viskas gerai, bet vasaros metu norejosi klijuoti, kad nesimatytu. O klijavimo vietu ne tiek daug. Maciau kitos matomoj vietoj nesioja, bet man kazkaip neestetiskai atrodo. Be to po keliu dienu apsinesa pakrasciai juodai. Tai kai bandziau klijuoti ant sedmenu, vis atsiklijuodavo, nes prilipdavo prie kelnaiciu.
nu psio mergaitės, traukiuosi aš iš jūsų šaunaus būrelio . metu vartot žiedą .
QUOTE(ruutka @ 2007 06 12, 14:11)
nu psio mergaitės, traukiuosi aš iš jūsų šaunaus būrelio . metu vartot žiedą .
kodel? tai negi taip blogai? o gal ne nuo jo ?
+2007 06 12, 15:18-->
negerai negerai ... KT suėdė kepenis, o žiedas santykius su aplinkiniais . užkniso pastovi depresija . tenka ieškot kitų būdų
QUOTE(Ievute @ 2007 06 12, 15:18)
kodel? tai negi taip blogai? o gal ne nuo jo ?
negerai negerai ... KT suėdė kepenis, o žiedas santykius su aplinkiniais . užkniso pastovi depresija . tenka ieškot kitų būdų
QUOTE(ruutka @ 2007 06 12, 15:01)
nenoriu kazdinti bet man tai nuo KZ prasireiske abejingumas lovoje, tai va galvoju i KP keisti...
manau kiekviena kontracepcija turi kazkoki poveiki
Na va ir aš esu pasimetusi - maniau, kad KŽ yra gerai, o čia paskaitinėjusi įsitikinau, kad nieko panašaus. KP taip pat nusivyliau, nes jau 2 dieną jis man atsiklijuodavo, o apie jį parašyta, kad kuo daugiau atsiklijuoja, tuo mažesnė apsauga. KT negaliu vartoti, nes kepenys nelabai sveikos, apie spiralę taip pat prisiklausiau blogų dalykų, tai kas belieka užrišti SB mazgiuką
QUOTE(joginte @ 2007 06 12, 22:31)
Na va ir aš esu pasimetusi - maniau, kad KŽ yra gerai, o čia paskaitinėjusi įsitikinau, kad nieko panašaus. KP taip pat nusivyliau, nes jau 2 dieną jis man atsiklijuodavo, o apie jį parašyta, kad kuo daugiau atsiklijuoja, tuo mažesnė apsauga. KT negaliu vartoti, nes kepenys nelabai sveikos, apie spiralę taip pat prisiklausiau blogų dalykų, tai kas belieka užrišti SB mazgiuką
as ir svarstau mesti ta KZ bet kai pagalvoju kokias kt pasiirnkti ir pasiskaitau atsiliepimus cia forume, kas manau turi didele reiksme pasirenkant - nes tai ne reklaminiai grazus zodziai o tikrove deje nelabai dziugi tikrove tai ir nezinau, gal dar menesi paturesiu sita kz ziuresiu kaip bus gal prisitaikys ir viskas bus ciki, nes del kz man pasireikskia tik padidejes isskyru gausumas ir perstejimas - bet ne pienlige nu aciu dievui ji neprikibo
bet vis labiau pradedu mastyt apie gumytes - bet nefaina, belieka susilaikymas
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 06 12, 22:46)
as ir svarstau mesti ta KZ bet kai pagalvoju kokias kt pasiirnkti ir pasiskaitau atsiliepimus cia forume, kas manau turi didele reiksme pasirenkant - nes tai ne reklaminiai grazus zodziai o tikrove deje nelabai dziugi tikrove tai ir nezinau, gal dar menesi paturesiu sita kz ziuresiu kaip bus gal prisitaikys ir viskas bus ciki, nes del kz man pasireikskia tik padidejes isskyru gausumas ir perstejimas - bet ne pienlige nu aciu dievui ji neprikibo
eik pas daktarą, kad tabletkas parinktų . aš kažkaip nenusiteikus pati sau vaistus skirt, todėl pas daktarą žingsniuosiu
eik pas daktarą, kad tabletkas parinktų . aš kažkaip nenusiteikus pati sau vaistus skirt, todėl pas daktarą žingsniuosiu . prieš žiedą naudojau lyndinette tabletes. galvoju gal vėl prie jų pereit nes viskas buvo čiki piki , bet vis dėl to palauksiu ką daktarė pasakys
QUOTE(ruutka @ 2007 06 13, 12:12)
eik pas daktarą, kad tabletkas parinktų . aš kažkaip nenusiteikus pati sau vaistus skirt, todėl pas daktarą žingsniuosiu . prieš žiedą naudojau lyndinette tabletes. galvoju gal vėl prie jų pereit nes viskas buvo čiki piki , bet vis dėl to palauksiu ką daktarė pasakys
a pagal ka ta daktarka parinks tabletes?a?
gi nieko specialiai tau nesukurs, pasakys gerk tas ar anas, visos tos kt naujoskartos vienodos ir jos visos turi salutini poveiki..
as sian kz issiemiau ir nebesidesiu, nes pirma menesi buvo viskas ciki o per antra prasidejo visokie perstejimai kas kelias dienas, be to dar ir odele pradejo itrukineti karts nuo karto ir dar MB kazkokia reakcija, kaip alergija pasireiske
nusprendziau kokius 3 men niekonevartoti ir stebeti savo organizma, saugosimes gumytem kol kas, a paskui busmatyt, gal prie kt grisiu