Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

o ka reiskia MM ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 06 10, 19:16)
o ka reiskia MM ? blush2.gif

turbut raudonos dienos 4u.gif
Atsakyti
As pries naudodama KZ, naudojau KP. Is pardziu buvo viskas gerai, bet vasaros metu norejosi klijuoti, kad nesimatytu. O klijavimo vietu ne tiek daug. Maciau kitos matomoj vietoj nesioja, bet man kazkaip neestetiskai atrodo. Be to po keliu dienu apsinesa pakrasciai juodai. Tai kai bandziau klijuoti ant sedmenu, vis atsiklijuodavo, nes prilipdavo prie kelnaiciu.
Atsakyti
nu psio mergaitės, traukiuosi aš iš jūsų šaunaus būrelio unsure.gif . metu vartot žiedą cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 06 12, 14:11)
nu psio mergaitės, traukiuosi aš iš jūsų šaunaus būrelio  unsure.gif . metu vartot žiedą  cool.gif .

kodel? tai negi taip blogai? o gal ne nuo jo ?
Atsakyti
smile.gif+2007 06 12, 15:18-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 06 12, 15:18)
kodel? tai negi taip blogai? o gal ne nuo jo ?

negerai negerai schmoll.gif ... KT suėdė kepenis, o žiedas santykius su aplinkiniais verysad.gif . užkniso pastovi depresija blink.gif . tenka ieškot kitų būdų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 06 12, 15:01)
negerai negerai  schmoll.gif ... KT suėdė kepenis, o žiedas santykius su aplinkiniais  verysad.gif . užkniso pastovi depresija  blink.gif . tenka ieškot kitų būdų  doh.gif

nenoriu kazdinti bet man tai nuo KZ prasireiske abejingumas lovoje, tai va galvoju i KP keisti...
manau kiekviena kontracepcija turi kazkoki poveiki
Atsakyti
Na va ir aš esu pasimetusi - maniau, kad KŽ yra gerai, o čia paskaitinėjusi įsitikinau, kad nieko panašaus. KP taip pat nusivyliau, nes jau 2 dieną jis man atsiklijuodavo, o apie jį parašyta, kad kuo daugiau atsiklijuoja, tuo mažesnė apsauga. KT negaliu vartoti, nes kepenys nelabai sveikos, apie spiralę taip pat prisiklausiau blogų dalykų, tai kas belieka g.gif užrišti SB mazgiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joginte @ 2007 06 12, 22:31)
Na va ir aš esu pasimetusi - maniau, kad KŽ yra gerai, o čia paskaitinėjusi įsitikinau, kad nieko panašaus. KP taip pat nusivyliau, nes jau 2 dieną jis man atsiklijuodavo, o apie jį parašyta, kad kuo daugiau atsiklijuoja, tuo mažesnė apsauga. KT negaliu vartoti, nes kepenys nelabai sveikos, apie spiralę taip pat prisiklausiau blogų dalykų, tai kas belieka  g.gif užrišti SB mazgiuką  biggrin.gif

as ir svarstau mesti ta KZ bet kai pagalvoju kokias kt pasiirnkti ir pasiskaitau atsiliepimus cia forume, kas manau turi didele reiksme pasirenkant - nes tai ne reklaminiai grazus zodziai o tikrove doh.gif deje nelabai dziugi tikrove doh.gif tai ir nezinau, gal dar menesi paturesiu sita kz ziuresiu kaip bus gal prisitaikys ir viskas bus ciki, nes del kz man pasireikskia tik padidejes isskyru gausumas ir perstejimas - bet ne pienlige doh.gif nu aciu dievui ji neprikibo doh.gif schmoll.gif
bet vis labiau pradedu mastyt apie gumytes - bet nefaina, belieka susilaikymas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 06 12, 22:46)
as ir svarstau mesti ta KZ bet kai pagalvoju kokias kt pasiirnkti ir pasiskaitau atsiliepimus cia forume, kas manau turi didele reiksme pasirenkant - nes tai ne reklaminiai grazus zodziai o tikrove doh.gif deje nelabai dziugi tikrove doh.gif  tai ir nezinau, gal dar menesi paturesiu sita kz ziuresiu kaip bus gal prisitaikys ir viskas bus ciki, nes del kz man pasireikskia tik padidejes isskyru gausumas ir perstejimas - bet ne pienlige  doh.gif nu aciu dievui ji neprikibo doh.gif  schmoll.gif
bet vis labiau pradedu mastyt apie gumytes - bet nefaina, belieka susilaikymas  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eik pas daktarą, kad tabletkas parinktų tongue.gif . aš kažkaip nenusiteikus pati sau vaistus skirt, todėl pas daktarą žingsniuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
eik pas daktarą, kad tabletkas parinktų tongue.gif . aš kažkaip nenusiteikus pati sau vaistus skirt, todėl pas daktarą žingsniuosiu mirksiukas.gif. prieš žiedą naudojau lyndinette tabletes. galvoju gal vėl prie jų pereit nes viskas buvo čiki piki thumbup.gif , bet vis dėl to palauksiu ką daktarė pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 06 13, 12:12)
eik pas daktarą, kad tabletkas parinktų  tongue.gif  . aš kažkaip nenusiteikus pati sau vaistus skirt, todėl pas daktarą žingsniuosiu  mirksiukas.gif. prieš žiedą naudojau lyndinette tabletes. galvoju gal vėl prie jų pereit nes viskas buvo čiki piki  thumbup.gif , bet vis dėl to palauksiu ką daktarė pasakys  mirksiukas.gif

a pagal ka ta daktarka parinks tabletes?a?
gi nieko specialiai tau nesukurs, pasakys gerk tas ar anas, visos tos kt naujoskartos vienodos ir jos visos turi salutini poveiki..

as sian kz issiemiau ir nebesidesiu, nes pirma menesi buvo viskas ciki o per antra prasidejo visokie perstejimai kas kelias dienas, be to dar ir odele pradejo itrukineti karts nuo karto ir dar MB kazkokia reakcija, kaip alergija pasireiske sad.gif

nusprendziau kokius 3 men niekonevartoti ir stebeti savo organizma, saugosimes gumytem kol kas, a paskui busmatyt, gal prie kt grisiu cool.gif
Atsakyti