Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Justicija @ 2007 06 06, 20:08)
KZ tai man liux dalykas, tik vienas salutinis poveikis neduoda ramybes. Pradejo tepti. Rudom isskyrom. Tarsi baigineciau sirgti... Na jau menuo, kaip nesioju, tai tikiuosi greitai organizmas prisitaikys ir viskas bus ok. blush2.gif

4u.gif man taip pat buvo, tai kreipiausi i ju puslapi kur gyd. atsako tai pasake kad tai kuo KZ kol dar organizmas visiskai nepriprates tai gali buti kad tepliojos..... g.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 06 07, 10:41)
o man baisiausias pašalinis poveikis - nuotaikų kaitos  doh.gif. keičiasi kas 5min  verysad.gif . ir taip baisiai, kad net neįsivaizduojat  frusty.gif  cray.gif !!!

patikek, isivaizduoju

sian nuo ryto atsikeliau pikta, siautejau siautejau visus sokdinau, a va dabar jau vel gera rami sedziu, pietus pagaminau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jauciu mesiu as ta KZ ir pereisiu prie gumyciu
paziuresiu kaip jausiuos po kt ir kz kad galeciau pasakyti kada buvo geriau pries ar po kontrap vartojimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 06 07, 17:01)
patikek, isivaizduoju

sian nuo ryto atsikeliau pikta, siautejau siautejau visus sokdinau, a va dabar jau vel gera rami sedziu, pietus pagaminau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jauciu mesiu as ta KZ ir pereisiu prie gumyciu
paziuresiu kaip jausiuos po kt ir kz kad galeciau pasakyti kada buvo geriau pries ar po kontrap vartojimo g.gif

man su KT tokių bajerių nebūdavo...
Atsakyti
merginos, va ryt einu pas ginekologe ir nzn ka su ziedu daryti, ar ji issiimti, ar palikti? Ka jus darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 06 08, 00:33)
merginos, va ryt einu pas ginekologe ir nzn ka su ziedu daryti, ar ji issiimti, ar palikti? Ka jus darot? 4u.gif

As niekada neissiimu eidama pas gydytoja, ji sake, kad jis netrukdo. Na nebent kokias proceduras daro, tai tada gal ir reiketu g.gif .

Bet as skaitineju skaitineju ir pradedu visas savo bedas versti ziedui ir kartais atsirandanti perstejima, ir kartais nuotaiku kaita. Bet as juo tokia patenkinta, kad taip nenoreciau ieskoti naujos kontracepsijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klincari @ 2007 06 07, 23:54)
As niekada neissiimu eidama pas gydytoja, ji sake, kad jis netrukdo. Na nebent kokias proceduras daro, tai tada gal ir reiketu  g.gif .

Bet as skaitineju skaitineju ir pradedu visas savo bedas versti ziedui ir kartais atsirandanti perstejima, ir kartais nuotaiku kaita. Bet as juo tokia patenkinta, kad taip nenoreciau ieskoti naujos kontracepsijos  unsure.gif

aciux 4u.gif man irgi zinok yra dayg pasaliniu poveikiu, todel siandien snekesiu su ginekologe, ka daryt...ar toliau naudot, ar nebe...nes ir perstejimas yra ir po velniais kapiliarai eme kai kur rysket ir kiba da infekcija kokia pasigavau doh.gif nu ce nzn,gal ce nuo ziedo tik isskyros pasikeite ir tiek...issiaiskinsiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(klincari @ 2007 06 07, 23:54)
As niekada neissiimu eidama pas gydytoja, ji sake, kad jis netrukdo. Na nebent kokias proceduras daro, tai tada gal ir reiketu  g.gif .

Bet as skaitineju skaitineju ir pradedu visas savo bedas versti ziedui ir kartais atsirandanti perstejima, ir kartais nuotaiku kaita. Bet as juo tokia patenkinta, kad taip nenoreciau ieskoti naujos kontracepsijos  unsure.gif

bet hm g.gif a jei ims tepineli, rajk issiimt tada, ane? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 06 07, 10:41)
o man baisiausias pašalinis poveikis - nuotaikų kaitos  doh.gif. keičiasi kas 5min  verysad.gif . ir taip baisiai, kad net neįsivaizduojat  frusty.gif  cray.gif !!!

as isivaizduoju... ax.gif
jau galutinai apsisprendziau, nebesidesiu KZ schmoll.gif
o ka dabar reiks daryt, kaip saugotis? galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
[/quote]
mirksiukas.gif tikrai nereikia issiimti KZ, kad ir tepineli ima. Joms sake netrukdo vaisai bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=zukse,2007 06 08, 10:31]
[/quote]
mirksiukas.gif tikrai nereikia issiimti KZ, kad ir tepineli ima. Joms sake netrukdo vaisai bigsmile.gif
[/quote]
aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 06 08, 08:34)
as isivaizduoju... ax.gif
jau galutinai apsisprendziau, nebesidesiu KZ schmoll.gif
o ka dabar reiks daryt, kaip saugotis? galvos skausmas  doh.gif

o aš nenoriu jo keist schmoll.gif . taaaaaaaaip patogu, kad tikrai nesinori kažką kitą naudot. o ir dėl kito saugojimosi problemos. ką rinktis, ką naudot? g.gif
Atsakyti
as irgi nusprendziau pakeisti KZ i KP, pries nestuma naudojau KP tai lygtai viskas gerai buvo su noru myletis, o dabar visai nero noro net pagalvoti verysad.gif . gal cia ir ne KZ kaltas, bet pabandysiu pakeisti ir paziuresiu ar kasnors pasikeis...

o sakykit gal zinote kaip daryti jei noriu pakeisti KZ i KP? ar reikia daryti kokia pertrauka ar galima po savaites menesiniu naudoti kaip naudojau KZ. zinau kad jei nenaudoji pries pradedant naudoti kontraceptikus, tai reikia per pirma menesiniu diena pradeti naudoti, o tai kaip yra jei jau nodojai blink.gif
Atsakyti
4u.gif Pradedi naudoti taip kaip ir KZ, jokios petraukos nereikia, MM klijuoji KP ir vel toliau ax.gif
Atsakyti