Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 31, 13:28)
mirksiukas.gif nieko baisaus - dar vienas stebuklelis ateis i pasauli blush2.gif

as tai ri nezinau KZ turiu jau 2 men
bet kazkaip pries kelias dienas persteti ten pradejo, ir dar tas karstis doh.gif
tai net nezinau

daug kas pasisake kad KZ salutinis poveikis kad atsiranda ten visokie perstejimai ir niezejimai doh.gif  tai ir nezinau kas cia kaltas ar tie karsciai ar jau KZ salutiniai poveikiai pasireiskia, dar ir galva kazkaip skauda, bet galvoju gal spaudimas ir oro kaita turi itakos... g.gif  doh.gif

ir man tie perstejimai atsirado doh.gif tai db laukiu kol baigsis menstruacijos ir ziuresiu, ar tas dalykelis tesiasi,ar ne..jei tesis, tai teks atsisakyti ziedo ir ................gumytes deliotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 06 01, 11:26)
va va, ir man kazkoks perstejimas atsirado ( o naudoju KZ apie pusmeti - anksciau nebuvo tokio salutinio poveikio), ir isskyru padaugejo.. o noras myletis - dingo  unsure.gif
gal pertrauka kokia padaryt, ar keist i KT?.... huh.gif

As irgi pries 2 menesius nusprendziau isbandyti KZ, nes buvau suzaveta minties kad nereiks sukti galvos tris savaites. Pirmas 2 savaites buvo liuks, taciau antra prasidejo man uzdegimas (su vadinamais perstejimais, ir ryskiai pagausejusiomis isskyromis), nebelaukiau ne paskutines savaites, kol pasibaigs, pirkau vaistu, ir gydziausi. Ir zinau, kad cia salutiniai poveikiai, prie kuriu gal organizmas prisitaikys, bet daugiau nebeisidejau KZ... beje, noras myletis man irgi kazkodel sumazejo, turbut irgi del KZ, dabar vel viskas tvarkoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 03 birželio 2007 - 20:57
QUOTE(evelinki @ 2007 06 03, 21:56)
As irgi pries 2 menesius nusprendziau isbandyti KZ, nes buvau suzaveta minties kad nereiks sukti galvos tris savaites. Pirmas 2 savaites buvo liuks, taciau antra prasidejo man uzdegimas (su vadinamais perstejimais, ir ryskiai pagausejusiomis isskyromis), nebelaukiau ne paskutines savaites, kol pasibaigs, pirkau vaistu, ir gydziausi. Ir zinau, kad cia salutiniai poveikiai, prie kuriu gal organizmas prisitaikys, bet daugiau nebeisidejau KZ... beje, noras myletis man irgi kazkodel sumazejo, turbut irgi del KZ, dabar vel viskas tvarkoje  ax.gif

a tei prie ko perejei? blush2.gif prie gumikiu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
man toks klausimėlis iškilo: o ar galima naudojant KŽ atitolint mėnesines taip kaip su tabletėm, ta prasme, nedaryt savaitės pertraukos, o iškart įsidėt kitą žiedą g.gif
pati jį naudoju jau 4 mėn ir kol kas laabai patenkinta, tik va išpuola man atostogos per tas dienas, tai dabar mąstau ar galiu taip padaryti
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2007 06 04, 21:06)
man toks klausimėlis iškilo: o ar galima naudojant KŽ atitolint mėnesines taip kaip su tabletėm, ta prasme, nedaryt savaitės pertraukos, o iškart įsidėt kitą žiedą g.gif
pati jį naudoju jau 4 mėn ir kol kas laabai patenkinta, tik va išpuola man atostogos per tas dienas, tai dabar mąstau ar galiu taip padaryti

aisku kad galima 4u.gif viskas parasyta knyguteje, kuri buno ziedo pakuoteje 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 06 04, 22:17-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 06 04, 22:17)
aisku kad galima 4u.gif viskas parasyta knyguteje, kuri buno ziedo pakuoteje 4u.gif

Neturiu po ranka dabar tos knygutės, užtai jūsų ir klausiu mirksiukas.gif
Dėkui už greitą atsakymą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2007 06 05, 19:19)
Neturiu po ranka dabar tos knygutės, užtai jūsų ir klausiu mirksiukas.gif
Dėkui už greitą atsakymą drinks_cheers.gif

Jei neturi knygutės, visą info gali rast čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 06 04, 19:29)
a tei prie ko perejei? blush2.gif  prie gumikiu? blush2.gif  4u.gif

Prie KT schmoll.gif, kaip ir anksciau... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vieną žiedą jau suvartojau, man irgi niežėjimas kaip atsirado taip ir nepraėjo verysad.gif be to, ciklo vidury toks valgymo priepuolis užėjo kaip prieš mm, labai skaudėjo pilvą, pykino netgi, nuėjau pas daktarę, tai ji sako, kad čia žiedo šalutiniai poveikiai. Dėl niežėjimo sakė pavartoti TantumRosa granulių (jas praskiedus su vandeniu apsiplauti). Pabandžiau ir po vieno karto jau nebeniežti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 06, 14:52)
Sveikos,

Vieną žiedą jau suvartojau, man irgi niežėjimas kaip atsirado taip ir nepraėjo  verysad.gif be to, ciklo vidury toks valgymo priepuolis užėjo kaip prieš mm, labai skaudėjo pilvą, pykino netgi, nuėjau pas daktarę, tai ji sako, kad čia žiedo šalutiniai poveikiai. Dėl niežėjimo sakė pavartoti TantumRosa granulių (jas praskiedus su vandeniu apsiplauti). Pabandžiau ir po vieno karto jau nebeniežti  bigsmile.gif

as ir bandziau tas tantum rosa granules

bet jau 2 menuo baigias kai turiu ta KZ ir tas perstejiams karts nuo karto atsiranda

tai jau kai turi zieda, plius dar nusiperki tu granuliu, na dar avakuciu nepakenktu ir tt
tai kiek tada viekas menesiui kainuioja doh.gif doh.gif doh.gif

ir ka daryt? g.gif vistiek jauciu toliau gal vartosiu kt, nes kz jau nebepatinka
Atsakyti
KZ tai man liux dalykas, tik vienas salutinis poveikis neduoda ramybes. Pradejo tepti. Rudom isskyrom. Tarsi baigineciau sirgti... Na jau menuo, kaip nesioju, tai tikiuosi greitai organizmas prisitaikys ir viskas bus ok. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justicija @ 2007 06 06, 20:08)
KZ tai man liux dalykas, tik vienas salutinis poveikis neduoda ramybes. Pradejo tepti. Rudom isskyrom. Tarsi baigineciau sirgti... Na jau menuo, kaip nesioju, tai tikiuosi greitai organizmas prisitaikys ir viskas bus ok. blush2.gif

o man baisiausias pašalinis poveikis - nuotaikų kaitos doh.gif. keičiasi kas 5min verysad.gif . ir taip baisiai, kad net neįsivaizduojat frusty.gif cray.gif !!!
Atsakyti