Ne ne, geriau pasaugoti save, siais beprotiskais laikais, tai jau tikrai ne
Kaip bebutu tai mano nuomone ir as jos nekeisiu. Patyriau savo kailiu ir nenoriu.
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 05 31, 15:20)
Ne ne, geriau pasaugoti save, siais beprotiskais laikais, tai jau tikrai ne
Kaip bebutu tai mano nuomone ir as jos nekeisiu. Patyriau savo kailiu ir nenoriu.
pasidalink patirtim
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 31, 13:28)
daug kas pasisake kad KZ salutinis poveikis kad atsiranda ten visokie perstejimai ir niezejimai tai ir nezinau kas cia kaltas ar tie karsciai ar jau KZ salutiniai poveikiai pasireiskia, dar ir galva kazkaip skauda, bet galvoju gal spaudimas ir oro kaita turi itakos...
va va, ir man kazkoks perstejimas atsirado ( o naudoju KZ apie pusmeti - anksciau nebuvo tokio salutinio poveikio), ir isskyru padaugejo.. o noras myletis - dingo
gal pertrauka kokia padaryt, ar keist i KT?....
QUOTE(Brigi. @ 2007 06 01, 11:26)
va va, ir man kazkoks perstejimas atsirado ( o naudoju KZ apie pusmeti - anksciau nebuvo tokio salutinio poveikio), ir isskyru padaugejo.. o noras myletis - dingo
o nuo KT tau nebuvo noras dinges?
QUOTE(irrren @ 2007 06 01, 11:22)
As nuo gimdymo gimdos kaklelyje turiu zaizdele......gal kuri nors is jusu zino, ar nepakenks kontraceptinio ziedi isskiriami hormonai.....ta prasme, man neramu, kad neissivystytu kas pikta nuo tu hormonu...
as esu uzsigydziusi zaizdele... drauge turi zaizdele (bet ne po gimdymo), tai gydytoja leido zieda naudot.
ir as turiu zaizdele, bet gyd sake ziedas tam itakos neturi-galima naudot (jei, aisku, nera salutiniu poveikiu, diskomforto)
bet as jau meciau ziedo vartojima ir labai dziaugiuosi, nes noras kasdien dabar, o anksciau budavo, kad net pagalvot nesinoredavo-jau buvau pradejus nervintis, kad gal as kokia frigidiska pasidariau...
bet as jau meciau ziedo vartojima ir labai dziaugiuosi, nes noras kasdien dabar, o anksciau budavo, kad net pagalvot nesinoredavo-jau buvau pradejus nervintis, kad gal as kokia frigidiska pasidariau...
QUOTE(MiKaSe @ 2007 06 01, 11:46)
o nuo KT tau nebuvo noras dinges?
ne, geriant KT, noras buvo. bet buvo kitu salutiniu poveikiu.. bet manau tieisog netiko KT...
o dabar.. nezinau, kazkaip isvis prastai, apie seksa net galvoti nenoriu
QUOTE(IngaInga @ 2007 06 01, 16:26)
o kaip saugaisi dabar?
QUOTE(Katrin @ 2007 06 01, 21:37)
Sveikos
O as nusipirkau KZ, bet dabar jau nebezinau ar pradeti vartoti ar ne prisiskaiciau cia visokiu blogu komentaru...
O as nusipirkau KZ, bet dabar jau nebezinau ar pradeti vartoti ar ne prisiskaiciau cia visokiu blogu komentaru...
jei tik yra galimybė nekišt į savo organizmą chemijos, būtinai ja pasinaudok!
As isbandziau ir KT ir KP, bet apsistojau ties KZ ir esu patenkinta. Gal su spirale butu paprasciau, bet gydytoja nepatare del kaklelio zaizdos. Manau cia nuo organizmo priklauso ar tiks KZ, ar ne. Juk KT toks didelis pasirinkimas ir kartais nemazai tenka isbandyti kol atrandi butent tau tinkancias. Tik vienintele problemele su KZ ta, kad kartais po to jis ima ir iskrenta . Tai svarbu nepamirsti pasitikrinti, nes kaip kazkuri raset ir tapti galima . As KT iskeiciau i Kz<, nes esu amzina pamirstuke, o paskui nerviniesi kokia situacija. Beje, gydytoja man sake, kad organizmas prie naujo kontraceptiko pripranta per 0,5 metu. Todel per ta laika gali ir vidury ciklo patepti ir salutiniai poveikiai (kaip krutu maudimas, perstejimas) pasireiksti. As KZ naudoju jau trecius metus ir tikrai kitos priemones bent kol kas nesirinkciau.