Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

as tai gal ir naudociau gumytes, bet alergiska jom esu ax.gif tai nieko nepadarysi tada smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 30, 10:28-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 30, 10:28)
as tai gal ir naudociau gumytes, bet alergiska jom esu ax.gif tai nieko nepadarysi tada smile.gif

na tada deje nieko ir nepadarysi, reik kitaip saugotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 30, 10:26)

as ir galvoju kad reik pereit prie gumyciu, nera taip jau ir blogai jos  g.gif  ax.gif

na taip, nera jos blogai, o salutiniu poveikiu maziausiai sukelia, tik kad jei menesines biski veluotu, tai iskart nervu butu doh.gif reiktu testukus visokius pirkinetis...bet gal ir priprastum zmogus g.gif vat as pvz prie pleistro niekaip nepripratau schmoll.gif man paranoja su juo budavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 30, 10:38)
na taip, nera jos blogai, o salutiniu poveikiu maziausiai sukelia, tik kad jei menesines biski veluotu, tai iskart nervu butu doh.gif  reiktu testukus visokius pirkinetis...bet gal ir priprastum zmogus g.gif  vat as pvz prie pleistro niekaip nepripratau schmoll.gif  man paranoja su juo budavo  blink.gif

najo pleistras turi savu minusu

o kai KT ar KZ - jokiu paranoju
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 05 29, 21:40)
o sakykit niekam nesumazejo noras myletis, nes pastebejau kad kazkokia apatiska tapau  verysad.gif  tik va nezinau ar nuo KZ ar siaip nuo rupesciu...

man nuo KT tas pats!!! Ir net ne sumažėjo tas noras, o išvis dingo! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 30, 11:00)
man nuo KT tas pats!!! Ir net ne sumažėjo tas noras, o išvis dingo! doh.gif

bet vistiek mylites manau
tai kai pradedat myletis ar ten buciuotis tas noras neatsiranda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 30, 11:51)
bet vistiek mylites manau
tai kai pradedat myletis ar ten buciuotis tas noras neatsiranda? g.gif

na taip.. negaliu palikt berniuko likimo valiai...
o noras neatsiranda, tik erzina, galvoju, ko čia lenda prie manęs.. mad.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau rasiau kad man KZ netiko, o ir dabar kazkaip teplioja o jau turejo baigtis mano dienos.
Zodziu geriau jau gumytes negu KZ ak KT:)
Atsakyti
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 05 31, 10:05)
Sveikos,

jau rasiau kad man KZ netiko, o ir dabar kazkaip teplioja o jau turejo baigtis mano dienos.
Zodziu geriau jau gumytes negu KZ ak KT:)

man šį mėnesį irgi tepliojo unsure.gif . čia gal nuo karščių sakau, nes anksčiau taip nebuvo g.gif
Atsakyti
man asmeniskai kazkaip tas ziedas itartinai atrodo.. va drauge naudojo 4 menesiukus ir jau menuo kaip laukiasi.. kazkaip man KT patikimiau atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(vaivulis @ 2007 05 31, 12:27)
man asmeniskai kazkaip tas ziedas itartinai atrodo.. va drauge naudojo 4 menesiukus ir jau menuo kaip laukiasi.. kazkaip man KT patikimiau atrodo:)

aisku visose taisyklese yra isimciu, bet pastoti didziausia tikimybe yra jei ne viska darai kaip turi buti, o kai pastoja ir vartojant KT tai manau tik del to,kad kazkada pamirso isgert, arba nelaiku gerdavo....
Atsakyti
QUOTE(vaivulis @ 2007 05 31, 12:27)

mirksiukas.gif nieko baisaus - dar vienas stebuklelis ateis i pasauli blush2.gif

as tai ri nezinau KZ turiu jau 2 men
bet kazkaip pries kelias dienas persteti ten pradejo, ir dar tas karstis doh.gif
tai net nezinau

daug kas pasisake kad KZ salutinis poveikis kad atsiranda ten visokie perstejimai ir niezejimai doh.gif tai ir nezinau kas cia kaltas ar tie karsciai ar jau KZ salutiniai poveikiai pasireiskia, dar ir galva kazkaip skauda, bet galvoju gal spaudimas ir oro kaita turi itakos... g.gif doh.gif
Atsakyti