as tai gal ir naudociau gumytes, bet alergiska jom esu tai nieko nepadarysi tada
+2007 05 30, 10:28-->
na tada deje nieko ir nepadarysi, reik kitaip saugotis
QUOTE(Ievute @ 2007 05 30, 10:28)
as tai gal ir naudociau gumytes, bet alergiska jom esu tai nieko nepadarysi tada
na tada deje nieko ir nepadarysi, reik kitaip saugotis
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 30, 10:26)
na taip, nera jos blogai, o salutiniu poveikiu maziausiai sukelia, tik kad jei menesines biski veluotu, tai iskart nervu butu reiktu testukus visokius pirkinetis...bet gal ir priprastum zmogus vat as pvz prie pleistro niekaip nepripratau man paranoja su juo budavo
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 30, 10:38)
na taip, nera jos blogai, o salutiniu poveikiu maziausiai sukelia, tik kad jei menesines biski veluotu, tai iskart nervu butu reiktu testukus visokius pirkinetis...bet gal ir priprastum zmogus vat as pvz prie pleistro niekaip nepripratau man paranoja su juo budavo
najo pleistras turi savu minusu
o kai KT ar KZ - jokiu paranoju
QUOTE(novika85 @ 2007 05 29, 21:40)
o sakykit niekam nesumazejo noras myletis, nes pastebejau kad kazkokia apatiska tapau tik va nezinau ar nuo KZ ar siaip nuo rupesciu...
man nuo KT tas pats!!! Ir net ne sumažėjo tas noras, o išvis dingo!
QUOTE(Manyka @ 2007 05 30, 11:00)
man nuo KT tas pats!!! Ir net ne sumažėjo tas noras, o išvis dingo!
bet vistiek mylites manau
tai kai pradedat myletis ar ten buciuotis tas noras neatsiranda?
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 30, 11:51)
bet vistiek mylites manau
na taip.. negaliu palikt berniuko likimo valiai...
o noras neatsiranda, tik erzina, galvoju, ko čia lenda prie manęs..
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 05 31, 10:05)
Sveikos,
jau rasiau kad man KZ netiko, o ir dabar kazkaip teplioja o jau turejo baigtis mano dienos.
Zodziu geriau jau gumytes negu KZ ak KT:)
jau rasiau kad man KZ netiko, o ir dabar kazkaip teplioja o jau turejo baigtis mano dienos.
Zodziu geriau jau gumytes negu KZ ak KT:)
man šį mėnesį irgi tepliojo . čia gal nuo karščių sakau, nes anksčiau taip nebuvo
man asmeniskai kazkaip tas ziedas itartinai atrodo.. va drauge naudojo 4 menesiukus ir jau menuo kaip laukiasi.. kazkaip man KT patikimiau atrodo:)
QUOTE(vaivulis @ 2007 05 31, 12:27)
man asmeniskai kazkaip tas ziedas itartinai atrodo.. va drauge naudojo 4 menesiukus ir jau menuo kaip laukiasi.. kazkaip man KT patikimiau atrodo:)
aisku visose taisyklese yra isimciu, bet pastoti didziausia tikimybe yra jei ne viska darai kaip turi buti, o kai pastoja ir vartojant KT tai manau tik del to,kad kazkada pamirso isgert, arba nelaiku gerdavo....
QUOTE(vaivulis @ 2007 05 31, 12:27)
nieko baisaus - dar vienas stebuklelis ateis i pasauli
as tai ri nezinau KZ turiu jau 2 men
bet kazkaip pries kelias dienas persteti ten pradejo, ir dar tas karstis
tai net nezinau
daug kas pasisake kad KZ salutinis poveikis kad atsiranda ten visokie perstejimai ir niezejimai tai ir nezinau kas cia kaltas ar tie karsciai ar jau KZ salutiniai poveikiai pasireiskia, dar ir galva kazkaip skauda, bet galvoju gal spaudimas ir oro kaita turi itakos...