Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(zukse @ 2007 05 25, 20:55)
Man irgi labai patiko... tik gaila kad reikejo atsisakyti. Manau padarysiu kokia petrauka ir vel naudosiu labai jau gerai jauciausi jei ne trukinejimas tas.... verysad.gif

nelabai supratau kas per trukinejimas?
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 05 27, 17:07)
nelabai supratau kas per trukinejimas?

4u.gif oda trukinejo tenais blush2.gif nesinoredavo jau nieko, ir niekas nepadedavo, net ir tie patys lubrikantai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2007 05 28, 20:42)
4u.gif  oda trukinejo tenais  blush2.gif nesinoredavo jau nieko, ir niekas nepadedavo, net ir tie patys lubrikantai  verysad.gif

doh.gif siaubo filmas civilizacijos amžiuje..
Atsakyti
laukiu kas bus, viskas su KZ budavo normaliai, tik praeita karta kaip rasiau kad per anksti susirgau(6dieni o turejau 1dieni susirgt)...va o si karta turiu gi pirmadieni susirgt(visad 1dieni is ryto susirgdavau), bet dar nesusirgau, kazkas mano organizme ne taip daros cool.gif
Atsakyti
schmoll.gif As naudojau daugiau negu metai, ir gal tik po pusmecio parsidejo toks veikimas kaip pagal instrukcija raso g.gif pries tai ir budavo kad net 2 sav. tepa rudom isskyrom, bet ir tai sako noramalu. Ko noreti juk kontraceptikus naudojam tai musu organizme uraganai siaucia cool.gif Kol viskas susiregulioja, arba ne
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 05 28, 20:48)
doh.gif  siaubo filmas civilizacijos amžiuje..

g.gif na jo jau kaip su antra puse reikdavo "pazaisti" biggrin.gif tai net bijodavau, nes poto zinau kokio spasekmes bus. Tai net nesinoredavo nieko. Blogiausia tai kad mano doctor.gif net nepasake nuo ko, nes tipo KZ negali padaryti taip kad trukinetu, "- jis skatina gleiviu issiskyrima", o galutiniam rezultate turejau nutraukti. Ir dabar jau viskas gerai net nebaisiu ir "pazaisti" sunglasses2.gif friends.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(zukse @ 2007 05 28, 23:00)
As naudojau daugiau negu metai, ir gal tik po pusmecio parsidejo toks veikimas kaip pagal instrukcija raso g.gif  pries tai ir budavo kad net 2 sav. tepa rudom isskyrom, bet ir tai sako noramalu. Ko noreti juk kontraceptikus naudojam tai musu organizme uraganai siaucia  cool.gif  Kol viskas susiregulioja, arba ne
Papildyta:

g.gif  na jo  jau kaip su antra puse reikdavo "pazaisti"  biggrin.gif  tai net bijodavau, nes poto zinau kokio spasekmes bus. Tai net nesinoredavo nieko. Blogiausia tai kad mano  doctor.gif  net nepasake nuo ko, nes tipo KZ negali padaryti taip kad trukinetu, "- jis skatina gleiviu issiskyrima", o galutiniam rezultate turejau nutraukti. Ir dabar jau viskas gerai net nebaisiu ir "pazaisti"  sunglasses2.gif    friends.gif

man ir itrukdavo odele ten, bet nevisada ir kai KT dar vartodavau
KZ turiu jau antra men ir viena kart pastebejau kad itruko
bet nestipriai, per 1-2 praeina
o kad KZ skatina gleiviu issiskyrima tai tiesa, man jau biski tai nebepatinka schmoll.gif ir vis kyla minciu mes lauk visa ta kontracepsija doh.gif

bet kita vertus leliuku ir dar schmoll.gif

taip ir svyruoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 29, 10:58)
schmoll.gif
man ir itrukdavo odele ten, bet nevisada ir kai KT dar vartodavau
KZ turiu jau antra men ir viena kart pastebejau kad itruko
bet nestipriai, per 1-2 praeina
o kad KZ skatina gleiviu issiskyrima tai tiesa, man jau biski tai nebepatinka  schmoll.gif  ir vis kyla minciu mes lauk visa ta kontracepsija  doh.gif

bet kita vertus leliuku ir dar  schmoll.gif

taip ir svyruoju  g.gif

va va, pas mane lygiai tokia pati situacija... doh.gif dar kas mane skatina emsti visa kontracepcija tai toks dalykas, kaip mano draugiu nusiteikimas pries kontracepcija....visos jos prezikais naudojasi blush2.gif
Atsakyti
o sakykit niekam nesumazejo noras myletis, nes pastebejau kad kazkokia apatiska tapau verysad.gif tik va nezinau ar nuo KZ ar siaip nuo rupesciu...
Atsakyti
Sveikos,

na tas KZ man netiko, visgi po 4 dienu as ji issiemiau.
Nepakeliamas galvos skausmas ir svaigimas.
Ne ne manau kad tai negeras daiktas:(
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 05 29, 20:40)
o sakykit niekam nesumazejo noras myletis, nes pastebejau kad kazkokia apatiska tapau  verysad.gif  tik va nezinau ar nuo KZ ar siaip nuo rupesciu...

sumazejo. bet man ir nuo tableciu tas pats buvo. galima sakyti, ne tik sumazejo, bet ir dingo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 05 30, 08:51)
sumazejo. bet man ir nuo tableciu tas pats buvo. galima sakyti, ne tik sumazejo, bet ir dingo  doh.gif  lotuliukas.gif

man tai norui kazkaip tai neitakoja, arba as to nepastebiu
nesu seksomane kad kasdien po kelis kart seksuociau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 29, 21:39)
va va, pas mane lygiai tokia pati situacija... doh.gif  dar kas mane skatina emsti visa kontracepcija tai toks dalykas, kaip mano draugiu nusiteikimas pries kontracepcija....visos jos prezikais naudojasi blush2.gif

as ir galvoju kad reik pereit prie gumyciu, nera taip jau ir blogai jos g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 05 30, 08:45)
Sveikos,

na tas KZ man netiko, visgi po 4 dienu as ji issiemiau.
Nepakeliamas galvos skausmas ir svaigimas.
Ne ne manau kad tai negeras daiktas:(

o baisu, pasireiske tau baisus salutinis poveikis
man taip nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 30, 09:25)
as ir galvoju kad reik pereit prie gumyciu, nera taip jau ir blogai jos  g.gif  ax.gif

man kazkaip nepatikima jos atrodo... ypac kai mano ciklas nenaudojant hormonu nuo 20dienu iki vos ne 40d.
Atsakyti