Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

dar kvailas klausimas blush2.gif blush2.gif

ar kai einat pas ginekologe apziurai reikia issiimti ta zieda? ji gi tai matys ji?

as ruosiuosi eiti darytis tyrimus,tai man gal reikia pries tai issimti ta ziedeli?
blush2.gif nu nezinau

kaip jum ?
Atsakyti
Paskutinį mėnesį buvo naudojamas transderminis pleistras
Vėliausiai žiedą galima įsikišti pirmą dieną po pertraukos, kai pleistro naudojimo pertraukos.

Sveiki. Ar aš teisingai supratau, kad jei naudojau KP, tai žiedą turiu įsikišti tą dieną, kai po 7 dienų pertraukos turėčiau vėl pradėti naudoti KP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačiukė @ 2007 04 25, 11:02)
Paskutinį mėnesį buvo naudojamas transderminis pleistras
Vėliausiai žiedą galima įsikišti pirmą dieną po pertraukos, kai pleistro naudojimo pertraukos.

Sveiki. Ar aš teisingai supratau, kad jei naudojau KP, tai žiedą turiu įsikišti tą dieną, kai po 7 dienų pertraukos turėčiau vėl pradėti naudoti KP 4u.gif

nu taip
as geriau KT, dariau pertrauka ir pirma diena kai susirgau ir isidejau KZ
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 25, 11:12)
nu taip
as geriau KT, dariau pertrauka ir pirma diena kai susirgau ir isidejau KZ

vistiek aš višta doh.gif tai man jį kišt pirmą mmm dieną, ar jau prasirgus, tada, kai turėčiau klijuoti KP???
Atsakyti
QUOTE(Kačiukė @ 2007 04 25, 11:39)
vistiek aš višta doh.gif tai man jį kišt pirmą mmm dieną, ar jau prasirgus, tada, kai turėčiau klijuoti KP???

as isidejau pirma diena ir nesuku sau del to galvos

nors info lapalyje taip ir parasyta - 1 diena mm arba tarp 3-5 d
va
as dejau pirma ir ramu, baigsiu sirgt galesiu sau myletis be papildomu apsaugu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 25, 11:48)
as isidejau pirma diena ir nesuku sau del to galvos

nors info lapalyje taip ir parasyta - 1 diena mm arba tarp 3-5 d
va
as dejau pirma ir ramu, baigsiu sirgt galesiu sau myletis be papildomu apsaugu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 25, 11:00)
dar kvailas klausimas  blush2.gif  blush2.gif

ar kai einat pas ginekologe apziurai reikia issiimti ta zieda? ji gi tai matys ji?

as ruosiuosi eiti darytis tyrimus,tai man gal reikia pries tai issimti ta ziedeli?
blush2.gif  nu nezinau

kaip jum ?

o gal kas gali i sita klausima atsakyt ar pakomentuot? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Na, aš manau, kad KŽ gali trukdyti apžiūrai ax.gif Tai gal dėl visa ko prieš ją reiktų tą žiedelį išsiimti, juk instrukcijoje rašoma, kad galima 3 val. jį išimti, dėl to kontraceptinis poveikis nesumažėja mirksiukas.gif (bent aš taip daryčiau)
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 25, 13:31)
Na, aš manau, kad KŽ gali trukdyti apžiūrai ax.gif Tai gal dėl visa ko prieš ją reiktų tą žiedelį išsiimti, juk instrukcijoje rašoma, kad galima 3 val. jį išimti, dėl to kontraceptinis poveikis nesumažėja mirksiukas.gif (bent aš taip daryčiau)

nu taip tikriausiai ir man reiks taip daryti g.gif
Atsakyti

blush2.gif  nu nezinau

kaip jum ?

man daktarė sakė, kad nebūtina išsiimt žiedo prieš apžiūrą. kaip yra ištikrųjų nežinau, nes dar nebuvau pas daktarę ax.gif . vėluoju nueit blush2.gif . aš tai išsiimisu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 04 25, 17:03)
man daktarė sakė, kad nebūtina išsiimt žiedo prieš apžiūrą. kaip yra ištikrųjų nežinau, nes dar nebuvau pas daktarę  ax.gif . vėluoju nueit  blush2.gif . aš tai išsiimisu  mirksiukas.gif

ax.gif nu taip tikriausiai del ten visokiu nepatogumu geriau issiimti

as tai jau 3 diena kaip turiu sita zieda, isidejau pirma mm diena ir ziuriu kad poveikis and mm is kart matosi - sergu 3 diena o sirgimas kaip ir baigiasi jau, tik keli lasiukai patepliojimu ir vsio, uztenka net paprstu tu kasdieniniu iklotu, o anksciau pora dienu tamponus naudodavau, o dabar zymiai sumazejo kraujavimas, fainai man patinka drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti

blush2.gif  nu nezinau

kaip jum ?

Issiimti nebutina, tik pries apziura reikia perspeti, kad esi "susiziedavusi" rolleyes.gif , jei reikes ji pati ji isims ir nuplovus ides. Taip bent jau rase www.ziedas.lt
Atsakyti