tai kam netinka, tai geriau rinktis kita kontracepcijos priemone
+2007 05 24, 22:21-->
tai kad paskaičius šitą forumą supratau, jok KŽ daugiau netinka, negu tinka..
QUOTE(Ievute @ 2007 05 24, 22:21)
tai kam netinka, tai geriau rinktis kita kontracepcijos priemone
tai kad paskaičius šitą forumą supratau, jok KŽ daugiau netinka, negu tinka..
nu man tai jis tinka tai gal raso dauguma tu, kurioms netinka
+2007 05 24, 22:27-->
Gali būt:)
Bet reikia pripažint, kad visa kontracepcija kažkokiu būdu veikia ir neigiamai..
QUOTE(Ievute @ 2007 05 24, 22:27)
nu man tai jis tinka tai gal raso dauguma tu, kurioms netinka
Bet reikia pripažint, kad visa kontracepcija kažkokiu būdu veikia ir neigiamai..
QUOTE(Manyka @ 2007 05 24, 21:39)
ner ko noret, chemija yra chemija..del apsisaugojimo reik ciut ir sveikatos paaukot
+2007 05 24, 22:43-->
man KT išrašė dėl skausmų baisinių ir ciklui sutvarkyt, kitaip niekad nubūčiau sugalvojus savęs trūčyt..
QUOTE(Ievute @ 2007 05 24, 22:43)
ner ko noret, chemija yra chemija..del apsisaugojimo reik ciut ir sveikatos paaukot
man KT išrašė dėl skausmų baisinių ir ciklui sutvarkyt, kitaip niekad nubūčiau sugalvojus savęs trūčyt..
QUOTE(Saga @ 2007 05 24, 09:59)
O as norfos vaisitneje pirkau, vakare, tai su kortele 37 su centais, va
O Eurovaistinėj dar 2 eurolitus davė
man tai visai tinka, manau tikrai patogu naudoti nereikia kiekviena diena prisiminti, tik manau truputi minusiukas kad galima lengviau kazkokia infekcija pasigauti, bet jei laikaisi higienos, tai gal ir nera rizikos, man tai kolkas viskas gerai...esu patankinta, ir menesines netokios gausios...
Man irgi labai patiko... tik gaila kad reikejo atsisakyti. Manau padarysiu kokia petrauka ir vel naudosiu labai jau gerai jauciausi jei ne trukinejimas tas....
As ir jau isidejus zieda 4 diena, nes su gumytem jau laaaabai atsibodo.
Nu zodziu iskilo klausimas. Zieda isidejau pirma mentraciju diena. Radau parasyta kad isidejus 3 ar 5 reikia saugotis dar savaite, o isidejus pirmaja diena - nereikia? Veikia iskarto?
Ale keistas man tas ziedas. Atrodo kaip tas plastmases gabaliukas gali apsaugoti. Bet patogu nerealiai, nei jauciu, nieko...
Nu zodziu iskilo klausimas. Zieda isidejau pirma mentraciju diena. Radau parasyta kad isidejus 3 ar 5 reikia saugotis dar savaite, o isidejus pirmaja diena - nereikia? Veikia iskarto?
Ale keistas man tas ziedas. Atrodo kaip tas plastmases gabaliukas gali apsaugoti. Bet patogu nerealiai, nei jauciu, nieko...