Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Kačiukė @ 2007 05 24, 09:39)
Sveiki 4u.gif
Vakar pirkau Eurovaistinėj KŽ, tai su 10proc. nuolaida mokėjau 39 su centais ax.gif

o kaip idomiai, cia su maximos kortele nuolaida?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 24 gegužės 2007 - 08:54
O as norfos vaisitneje pirkau, vakare, tai su kortele 37 su centais, va tongue.gif
Atsakyti
su norfos kortele butent?

nu kas dar stafke mazesne stato? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 24, 09:25)
su norfos kortele butent?

nu kas dar stafke mazesne stato?  biggrin.gif

Na norfos nuolaidu kortele...... buna ir norfos vastines ir vakarais ten nuolaidos nemazos buna, lygtai 15 proc. .... as kazkada buvau nuejusi pirkti, tai pardavejos sako jeigu jau jums nera skubu ateikite vakare nes tada nuolaidos pritaikomos nemazos, bus daug pigiau (lygtai po 20 val) . Kadangi norfa prie namu, tai ir nulekiau vakare wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 24 gegužės 2007 - 09:33
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 24, 09:53)
o kaip idomiai, cia su maximos kortele nuolaida?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 23, 10:02)
nu nezinau eurovaistinej be nuolaidos 47lt, o camelijoj 44lt tai jau matosi skirtumas....sake,kad su nuolaida 39lt o eruvaistinej jis tiek tikrai nekainuoja smile.gif o ir tu euro litu as niekad nepanaudoju, nes neperku tiek visko .... o camelijoj nemokamai dalina tas korteles iki siol?

tik dabar pamaciau,kad kalbi apie bendrai vaistus, o ne apie KZ wink.gif

Eurovaistinėje be nuolaidos taip pat kaip ir Camelijoje kainuoja 44Lt,o su nuolaida 39Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 05 24, 10:31)
Na norfos nuolaidu kortele...... buna ir norfos vastines ir vakarais ten nuolaidos nemazos buna, lygtai 15 proc. .... as kazkada buvau nuejusi pirkti, tai pardavejos sako jeigu jau jums nera skubu ateikite vakare nes tada nuolaidos pritaikomos nemazos, bus daug pigiau (lygtai po 20 val) . Kadangi norfa prie namu, tai ir nulekiau vakare wink.gif

o norfos vaistine ir vadinasi norfos vaistine? kazkaip lankausi norfoje bet nemaciau norfos vaistiniu o kad po 20 val nuolaidos su sia kortele tai taip, ir visam maistui tokia nuolaida buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 24, 11:54)
o norfos vaistine ir vadinasi norfos vaistine? kazkaip lankausi norfoje bet nemaciau norfos vaistiniu o kad po 20 val nuolaidos su sia kortele tai taip, ir visam maistui tokia nuolaida buna ax.gif

paskaityk www.norfa.lt, ten yra man arodo ir sarasiukas kur tos vaistines yra, o vadinasi jos "N" vaistines
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 23, 20:30)
kad as apie ~7 metus geriu, tai ginekologe rekomendavo paleisti organus 'i darba'.. man ir pačiai kažkaip susirodė, kad tą pertrauką reikia daryt, nes išrašyti buvo ne kontracepcijos tikslais, o dar kai ir daktarė paantrino, tai va ir bandysiu 'pailsėt'. O grybelis su hormonais ir atėjo... sad.gif iš pradžių nesupratau, kas ir kaip, bet po to paaiškėjo, kad aš jam tiesiog turiu polinkį. Nžn, ar organizmas nusilpęs buvo, ar vitaminų trūko, ar nervų per daug, ar viskas kartu, bet jis kartodavosi keletą kartų per metus..  doh.gif  Buvo siaubinga... Nepaisant to, kad visad turėdavau nusipirkus "Diflukano" (antigrybelinio vaisto, kuris dar prieš gerus penkis metus kainavo 50 Lt!!!) ir pajutus niežulį iškart išgerdavau, jis suveikdavo po dienos, dviejų. Tad vistiek tekdavo atsikankint... Nors rytais nubudus suprasdavau, kad per naktį nusikasiau................  wacko.gif
žodžiu, įspūdžiai prasti..  verysad.gif

nu jo, cia istorija nekokia... verysad.gif as tai ir tada zinok daryciau pertrauka po 7 metu, nors db tipo mano ginekologe sako, kad vartok, kad ir puse gyvenmo g.gif a tai db del grybelio, gal zalia pasirodysiu, bet, tau niezedavo ta viecike, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 24, 18:33)
nu jo, cia istorija nekokia... verysad.gif  as tai ir tada zinok daryciau pertrauka po 7 metu, nors db tipo mano ginekologe sako, kad vartok, kad ir puse gyvenmo g.gif  a tai db del grybelio, gal zalia pasirodysiu, bet, tau niezedavo ta viecike, ane? g.gif

Man mamologė irgi sako, gerkit, viskas čia gerai, puiku, tik geriau organizmui, žodžiu, vos ne vitaminai! Man tai įtartina, nžn.. g.gif
Dėl grybelio, tai jis 'auga' ten viduj, tad ir niežti ten giliau.. dega, kaista, net kažkaip skauda, atrodo, prisipiltum kokio šalto vandens, jei tik galėtum... Vos susivaldai, kad nebandytum kasytis.. Man mano berniukas net rankas sulaikydavo (kai jau visiškai nebegalėdavau kentėt), kad tik nenusidraskyčiau.. bet naktį, per miegus vistiek prisidirbdavau.. ta prasme, kad kasaisi išorę ir nudraskai tiek, kad ryte nuėjus pasysint taip užgraužia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
labai baisus dalykas, brrrr......
baisu ir pagalvot..
tiesa, o kartą šito velnio ir jam padovanojau, tai ir jam niežtėjo..... mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 24 gegužės 2007 - 20:16
ziedas manau geriausia kontracepcija,nes niekad neuzmirsi isidet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 22:12)
ziedas manau geriausia kontracepcija,nes niekad neuzmirsi isidet thumbup.gif

bet iškrenta, sukelia grybelį, kai kurios jaučia diskomfortą.. g.gif
Atsakyti