Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 23, 09:15)
Apotheka vaistine man rodos taip vadinasi, siaip joje kainavo 47lt jis, bet pirkau dar kitu vaistu, sako tai galiu padaryti nuolaida ir isejo 41lt su centais, kaip kita karta bus nezinau, pranesinekit merginos,kai tik kur vyks kokia KZ akcija smile.gif

as vakar kaip tik pirkau KZ Camelijos vaistinej, siaip kainuoja apie 44, bet turiu nuolaidu kortele tai minus 10 %, gavosi 39 su centais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 23, 09:19)
as vakar kaip tik pirkau KZ Camelijos vaistinej, siaip kainuoja apie 44, bet turiu nuolaidu kortele tai minus 10 %, gavosi 39 su centais wink.gif

jau nebe is pirmos girdziu, kad Camelijoj kainos neblogos wink.gif reikes ten kortele isigyti...aciu smile.gif
Atsakyti
O norfos vaistinese su kortele norfos vakarais, kai buna nuolaidos jis kainuoja 37 su centais va.... camelijoje su kortele nuolaidu kainuoja apie 39.....

Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 23, 08:23)
jau nebe is pirmos girdziu, kad Camelijoj kainos neblogos wink.gif reikes ten kortele isigyti...aciu smile.gif

Nezinau, ar labai verta g.gif nu aisku, kortele nepamaisys, as ja turiu taip pat mirksiukas.gif bet esme tame, kad bent jau man pasirode kainos uzkeltos siek tiek, kad su nuolaida gaunasi panasiai kaip Eurovaistinej be nuolaidos - cia apskritai vaistus turiu omeny - o Eurovaistinej dar ir eurolitu duoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 23, 09:45)
Nezinau, ar labai verta g.gif nu aisku, kortele nepamaisys, as ja turiu taip pat mirksiukas.gif bet esme tame, kad bent jau man pasirode kainos uzkeltos siek tiek, kad su nuolaida gaunasi panasiai kaip Eurovaistinej be nuolaidos - cia apskritai vaistus turiu omeny - o Eurovaistinej dar ir eurolitu duoda rolleyes.gif

nu nezinau as pries tai visada viska euro vaistinej pirkdavau , bet paskui perejau i camelija
kortele man davve nemokamai, tai ten visada viskam 10 % nuolaida, manau tikrai apsimoka ir kainos tikrai nera uzkeltos arba nepastebejau ax.gif

o eurovaistinej duota tuos eurolitus, bet su nuolaidu kortele dazniausiai gauni daugiau nei su eurolitais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 23, 09:45)

nu nezinau eurovaistinej be nuolaidos 47lt, o camelijoj 44lt tai jau matosi skirtumas....sake,kad su nuolaida 39lt o eruvaistinej jis tiek tikrai nekainuoja smile.gif o ir tu euro litu as niekad nepanaudoju, nes neperku tiek visko .... o camelijoj nemokamai dalina tas korteles iki siol?

tik dabar pamaciau,kad kalbi apie bendrai vaistus, o ne apie KZ wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 23 gegužės 2007 - 09:04
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 23, 09:15)
Apotheka vaistine man rodos taip vadinasi, siaip joje kainavo 47lt jis, bet pirkau dar kitu vaistu, sako tai galiu padaryti nuolaida ir isejo 41lt su centais, kaip kita karta bus nezinau, pranesinekit merginos,kai tik kur vyks kokia KZ akcija smile.gif

su camelia nuolaidų kortelė KŽ kainuoja apie 39lt. kol camelijoj pirkau pigiausiai mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=MiKaSe,2007 05 23, 10:02]
nu nezinau eurovaistinej be nuolaidos 47lt, o camelijoj 44lt tai jau matosi skirtumas....sake,kad su nuolaida 39lt o eruvaistinej jis tiek tikrai nekainuoja smile.gif o ir tu euro litu as niekad nepanaudoju, nes neperku tiek visko .... o camelijoj nemokamai dalina tas korteles iki siol?

aš dariausi kortelę už 50ct biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 23, 10:48)
su camelia nuolaidų kortelė KŽ kainuoja apie 39lt. kol camelijoj pirkau pigiausiai  mirksiukas.gif

tai jau sita supratau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 23, 10:02)

tik dabar pamaciau,kad kalbi apie bendrai vaistus, o ne apie KZ wink.gif

del kitu vaistu tai nezinau kaip ten kainos, bet man atrodo kad panasiai

kortele isigijau pavasario pradzioj berods, tada kazkaip paklause ar turiu, sakiau ne bet noreciau tai ir dave biggrin.gif

o kad euro vaistinej brangiau viskas tai cai faktas, ir ten belekiek euro litu negali duoti nors ju ir turi daug

KZ camelijoj taip ar taip pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 22, 17:28)
o man daktare beveik uztikrino, kad gausiai nebegs, tik nuo skausmo ketanovo israse  g.gif
o siaube, kaip sunku apsisprest...
man baisiausia, kad nuo KZ grybelis atsiranda.. esu turejus sita 'dziaugsma', nenoriu net prisimint... wacko.gif

a kodel tu nori darytis pertrauka? juk dabar ji net nerekomenduojama... 4u.gif o kas tau buvo su tuo grybeliu? g.gif papasakok, jei gali, labai jau idomu pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 23, 15:08)
a kodel tu nori darytis pertrauka? juk dabar ji net nerekomenduojama... 4u.gif  o kas tau buvo su tuo grybeliu? g.gif  papasakok, jei gali, labai jau idomu pasidare g.gif

kad as apie ~7 metus geriu, tai ginekologe rekomendavo paleisti organus 'i darba'.. man ir pačiai kažkaip susirodė, kad tą pertrauką reikia daryt, nes išrašyti buvo ne kontracepcijos tikslais, o dar kai ir daktarė paantrino, tai va ir bandysiu 'pailsėt'. O grybelis su hormonais ir atėjo... sad.gif iš pradžių nesupratau, kas ir kaip, bet po to paaiškėjo, kad aš jam tiesiog turiu polinkį. Nžn, ar organizmas nusilpęs buvo, ar vitaminų trūko, ar nervų per daug, ar viskas kartu, bet jis kartodavosi keletą kartų per metus.. doh.gif Buvo siaubinga... Nepaisant to, kad visad turėdavau nusipirkus "Diflukano" (antigrybelinio vaisto, kuris dar prieš gerus penkis metus kainavo 50 Lt!!!) ir pajutus niežulį iškart išgerdavau, jis suveikdavo po dienos, dviejų. Tad vistiek tekdavo atsikankint... Nors rytais nubudus suprasdavau, kad per naktį nusikasiau................ wacko.gif
žodžiu, įspūdžiai prasti.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 23 gegužės 2007 - 19:32
Sveiki 4u.gif
Vakar pirkau Eurovaistinėj KŽ, tai su 10proc. nuolaida mokėjau 39 su centais ax.gif
Atsakyti