Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 21, 12:54)
a as kiekviena menesi pirkadama KZ o anksciau KT vis pagalvoju kad kenkiu savo svaikatai ir vis nenoriu bet vistiek perku, nes leliukui dar biski ne laikas

bet kaskart vis galvoju kad daugiau nebepirksiu ir sauguosiuos gumytem bet paskui vistiek nusiperku - nes KZ patogumas  thumbup.gif

na apie gumytes tai tikrai bjauru net pagalvot... verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuks @ 2007 05 21, 12:34)
Pas mane padidejo ax.gif Valgau uz du blush2.gif Tiesa, as visa menesi kraujavau, tikiuosi kai reiks detis 2 KZ nebekraujuosiu unsure.gif

Nu jei tu tiek laiko kraujavai, tai, manau, natūralu, kad apetitas didesnis, nesistebėčiau, jei kokiems daugiau geležiems turintiems produktams... O aš vakar tai iš vis, vos ne žuvies pirštelius su ledais valgyt pradėjau blink.gif Vat jums ir hormonų audros.. Čia jau anksčiau rašiau, kad įsidėjau žiedą 4 mm dieną ir po poros dienų nusmuko prezervatyvas, tai išsigandau, o dabar va tokie valgymo priepuoliai...
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 21, 13:46)
Nu jei tu tiek laiko kraujavai, tai, manau, natūralu, kad apetitas didesnis, nesistebėčiau, jei kokiems daugiau geležiems turintiems produktams... O aš vakar tai iš vis, vos ne žuvies pirštelius su ledais valgyt pradėjau  blink.gif Vat jums ir hormonų audros.. Čia jau anksčiau rašiau, kad įsidėjau žiedą 4 mm dieną ir po poros dienų nusmuko prezervatyvas, tai išsigandau, o dabar va tokie valgymo priepuoliai...

nenorėtum testuko dėl šventos ramybės pasidaryt hihihi.gif ? pastebėjau, kad mane irgi ant žuvies traukia g.gif . negaliu sakyt, kad aš nusistačius prieš žuvį, bet dabar būna vos ne taip, kad per savaitę bent 1 kartą kokios nors žuvies suvartot reikia, nes kitaip vos ne "lomkės" prasideda mastau.gif. va užsiminei apie žuvies pirštelius tai net seilės bėgt pradėjo blush2.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 21, 12:54)
a as kiekviena menesi pirkadama KZ o anksciau KT vis pagalvoju kad kenkiu savo svaikatai ir vis nenoriu bet vistiek perku, nes leliukui dar biski ne laikas bet kaskart vis galvoju kad daugiau nebepirksiu ir sauguosiuos gumytem bet paskui vistiek nusiperku - nes KZ patogumas  thumbup.gif

su manim lygiai tas pats drinks_cheers.gif ! vos ne kiekvieną mėnesį galvoju apie metimą (aišku dar susigalvoju milijonus priežaščių dėl ko reiktų mest doh.gif ), bet niekaip nemetu ax.gif . kai nuo KT kepenys sustreikavo galvojau jau bus viskas fear.gif. amen mano kontracepcijai bye1.gif , bet daktarė pasiūlė žiedą pabandyt ir eilinį kartą nesugebėjau tų hormonų mest blush2.gif . su žiedu buvo toks periodas užėjęs, kad susikalbėt su manim nebuvo įmanoma schmoll.gif . jau tooooooookia pikta buvau, kad šakės bash.gif gun_rifle.gif! sakiau jau rimtai mesiu. bet kai viskas praėjo vėl nesiryžtu ax.gif . kai pagalvoju, kad reix gumytėm saugotis (nuo jų man baisi alergija verysad.gif ) iškart į vaistinę patraukiu biggrin.gif . ir taip beveik kiekvieną mėnesį doh.gif
Atsakyti
Dar kartą pasiskaičiau šalutinius poveikius - tai pykinimas, galvos skausmas, padidėjęs pilvas, nuotaikų kaita - viskas man tinka g.gif Dar tik 12 diena, kaip vartoju aš jį...
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 21, 15:58)

su manim lygiai tas pats  drinks_cheers.gif ! vos ne kiekvieną mėnesį galvoju apie metimą (aišku dar susigalvoju milijonus priežaščių dėl ko reiktų mest  doh.gif ), bet niekaip nemetu  ax.gif .  kai nuo KT kepenys sustreikavo galvojau jau bus viskas fear.gif. amen mano kontracepcijai  bye1.gif , bet daktarė pasiūlė žiedą pabandyt ir eilinį kartą nesugebėjau tų hormonų mest  blush2.gif . su žiedu buvo toks periodas užėjęs, kad susikalbėt su manim nebuvo įmanoma  schmoll.gif . jau tooooooookia pikta buvau, kad šakės  bash.gif  gun_rifle.gif!  sakiau jau rimtai mesiu. bet kai viskas praėjo vėl nesiryžtu  ax.gif . kai pagalvoju, kad reix gumytėm saugotis (nuo jų man baisi alergija  verysad.gif ) iškart į vaistinę patraukiu  biggrin.gif . ir taip beveik kiekvieną mėnesį  doh.gif

a man tai nera alergijos jokios nuo gumyciu ir man jos visai gerai tik kad kai aistra uzpuola doh.gif ner kada laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 21, 14:58)
nenorėtum testuko dėl šventos ramybės pasidaryt  hihihi.gif ? pastebėjau, kad mane irgi ant žuvies traukia  g.gif . negaliu sakyt, kad aš nusistačius prieš žuvį, bet dabar būna vos ne taip, kad per savaitę bent 1 kartą kokios nors žuvies suvartot reikia, nes kitaip vos ne "lomkės" prasideda  mastau.gif. va užsiminei apie žuvies pirštelius tai net seilės bėgt pradėjo  blush2.gif  unsure.gif
Papildyta:
su manim lygiai tas pats  drinks_cheers.gif ! vos ne kiekvieną mėnesį galvoju apie metimą (aišku dar susigalvoju milijonus priežaščių dėl ko reiktų mest  doh.gif ), bet niekaip nemetu  ax.gif .  kai nuo KT kepenys sustreikavo galvojau jau bus viskas fear.gif. amen mano kontracepcijai  bye1.gif , bet daktarė pasiūlė žiedą pabandyt ir eilinį kartą nesugebėjau tų hormonų mest  blush2.gif . su žiedu buvo toks periodas užėjęs, kad susikalbėt su manim nebuvo įmanoma  schmoll.gif . jau tooooooookia pikta buvau, kad šakės  bash.gif  gun_rifle.gif!  sakiau jau rimtai mesiu. bet kai viskas praėjo vėl nesiryžtu  ax.gif . kai pagalvoju, kad reix gumytėm saugotis (nuo jų man baisi alergija  verysad.gif ) iškart į vaistinę patraukiu  biggrin.gif . ir taip beveik kiekvieną mėnesį  doh.gif

man lygiai tas pats, nervai ir ir alergija nuo gumyciu biggrin.gif bet ka padarysi, manau KZ geriausia apsisaugojimo priemone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 21, 15:20)
a man tai nera alergijos jokios nuo gumyciu ir man jos visai gerai tik kad kai aistra uzpuola  doh.gif ner kada laukt  doh.gif

oho biggrin.gif
Atsakyti
Buvau pas savo daktarę, tai ji sakė, kad tokie simptomai daugeliui pasitaiko, tiesiog jie arba praeina, arba ne... Dėl niežulio irgi sakė, kad hormoninė kontracepcija skatina grybelį, todėl papildomai dar išrašė kažkokių vaistukų išoriškai vartojamų, apžiūrėjo su ultra garsu, sakė, viskas gerai, mėnesinės ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 21, 12:07)
Mergaites, o jus bandet kuri laika isvis nieko nevartot??? Ar pagauseja mm? Ar vel prasideda pilvo skausmai???
Geriu paskutini pakeli Jeanine, ketinu daryti pertrauka ir galvojau, po jos pirkti zieda, bet kai pasiskaiciau cia nuomoniu, tai galvoju, gal isvis mest tas hormonines intervencijas???  g.gif

O taip, mergyt, bandziau praeita vasara issiversti be kontracepcijos, tai pasekmes:
gausios menesines
skauda pilvuka
ir ziauriai jau nereguliaru, todel tenka daug stresuoti ir pirktis nestumo testukus doh.gif
O kad mesti KZ, tai seniai galvoju ir manau kad taip ir bus, bo dabar pradejo koja kaudet-pasiskaiciau, kad gali buti venu tromboze, bet kol kas nepanasu, tfu tfu tfu...o ir siaip, kazkaip ko nebudavo anksciau, dabar yra, ir mane tai siutina bash.gif kitavertus, tos gumytes...tai sakau...stresas........nu vat ir issirink zmogus sau normalia apsauga 21 amziuje frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 22, 16:36)
O taip, mergyt, bandziau praeita vasara issiversti be kontracepcijos, tai pasekmes:
gausios menesines
skauda pilvuka
ir ziauriai jau nereguliaru, todel tenka daug stresuoti ir pirktis nestumo testukus doh.gif
O kad mesti KZ, tai seniai galvoju ir manau kad taip ir bus, bo dabar pradejo koja kaudet-pasiskaiciau, kad gali buti venu tromboze, bet kol kas nepanasu, tfu tfu tfu...o ir siaip, kazkaip ko nebudavo anksciau, dabar yra, ir mane tai siutina bash.gif kitavertus, tos gumytes...tai sakau...stresas........nu vat ir issirink zmogus sau normalia apsauga 21 amziuje  frusty.gif

o man daktare beveik uztikrino, kad gausiai nebegs, tik nuo skausmo ketanovo israse g.gif
o siaube, kaip sunku apsisprest...
man baisiausia, kad nuo KZ grybelis atsiranda.. esu turejus sita 'dziaugsma', nenoriu net prisimint... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 15, 09:38)
Vakar nusipirkau jau zieda, uz 42 lt ax.gif

Kur??? bigsmile.gif

Merdzinos, kur pigiau pirkti KZ? Nesinori eiti per visas miesto vaistines ir klausti kiek kainuoja, o taip pigiau norisi... blush2.gif
Atsakyti
Siaip tai tam puslapi KZ tai kaip uzsiregistruoji tai atsiuncia info (bent man tai siunte) kaip akcijos vyksta. Cia nesesnai buvo aksija apie 3 men kad euro vaistinei kainavo jis 39.99LT, o as pirkdavau dazniausiai tai Camelia vaistinei bet kokiu 1.5LT budavo pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justicija @ 2007 05 22, 18:53)
Kur???  bigsmile.gif

Merdzinos, kur pigiau pirkti KZ? Nesinori eiti per visas miesto vaistines ir klausti kiek kainuoja, o taip pigiau norisi...  blush2.gif

Apotheka vaistine man rodos taip vadinasi, siaip joje kainavo 47lt jis, bet pirkau dar kitu vaistu, sako tai galiu padaryti nuolaida ir isejo 41lt su centais, kaip kita karta bus nezinau, pranesinekit merginos,kai tik kur vyks kokia KZ akcija smile.gif
Atsakyti