QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 21, 13:46)
Nu jei tu tiek laiko kraujavai, tai, manau, natūralu, kad apetitas didesnis, nesistebėčiau, jei kokiems daugiau geležiems turintiems produktams... O aš vakar tai iš vis, vos ne žuvies pirštelius su ledais valgyt pradėjau
Vat jums ir hormonų audros.. Čia jau anksčiau rašiau, kad įsidėjau žiedą 4 mm dieną ir po poros dienų nusmuko prezervatyvas, tai išsigandau, o dabar va tokie valgymo priepuoliai...
nenorėtum testuko dėl šventos ramybės pasidaryt
? pastebėjau, kad mane irgi ant žuvies traukia
. negaliu sakyt, kad aš nusistačius prieš žuvį, bet dabar būna vos ne taip, kad per savaitę bent 1 kartą kokios nors žuvies suvartot reikia, nes kitaip vos ne "lomkės" prasideda
. va užsiminei apie žuvies pirštelius tai net seilės bėgt pradėjo
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 21, 12:54)
a as kiekviena menesi pirkadama KZ o anksciau KT vis pagalvoju kad kenkiu savo svaikatai ir vis nenoriu bet vistiek perku, nes leliukui dar biski ne laikas bet kaskart vis galvoju kad daugiau nebepirksiu ir sauguosiuos gumytem bet paskui vistiek nusiperku - nes KZ patogumas
su manim lygiai tas pats
! vos ne kiekvieną mėnesį galvoju apie metimą (aišku dar susigalvoju milijonus priežaščių dėl ko reiktų mest
), bet niekaip nemetu
. kai nuo KT kepenys sustreikavo galvojau jau bus viskas
. amen mano kontracepcijai
, bet daktarė pasiūlė žiedą pabandyt ir eilinį kartą nesugebėjau tų hormonų mest
. su žiedu buvo toks periodas užėjęs, kad susikalbėt su manim nebuvo įmanoma
. jau tooooooookia pikta buvau, kad šakės
! sakiau jau rimtai mesiu. bet kai viskas praėjo vėl nesiryžtu
. kai pagalvoju, kad reix gumytėm saugotis (nuo jų man baisi alergija
) iškart į vaistinę patraukiu
. ir taip beveik kiekvieną mėnesį