Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

smile.gif+2007 05 17, 07:05-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 17, 07:05)
niu tai cia su tavim viskas tvarkoj ir buvo, veliau issiemei pora dienu, veliau ir susirgai mirksiukas.gif  bet va kas man buvo tai neaisku schmoll.gif  smile.gif

Na, praeitus porakartu, vos spejau issiimti diena veliau nei priklauso, iskart susirgau. uztat ir buvo panikos pastaraji karta.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 17, 09:58)
a tai as galvoju kad jei priklauso issimt ketvirtadieni, tada kita zieda vel turi isideti kita ketvirtadieni nepriklausomai nuo to ar susirgai anksciau ar veliau

ar ne taip? g.gif

Taip, Tu teisi drinks_cheers.gif nesvarbu, kad issiemiau sestadieni, kita zieda dejau ketvirtadieni, bo kitaip jau pertrauka per didele gautusi ir saugotis reiketu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 17, 10:58)
a tai as galvoju kad jei priklauso issimt ketvirtadieni, tada kita zieda vel turi isideti kita ketvirtadieni nepriklausomai nuo to ar susirgai anksciau ar veliau

ar ne taip? g.gif

sakyciau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 17, 12:31)
Na, praeitus porakartu, vos spejau issiimti diena veliau nei priklauso, iskart susirgau. uztat ir buvo panikos pastaraji karta.
Papildyta:
Taip, Tu teisi drinks_cheers.gif nesvarbu, kad issiemiau sestadieni, kita zieda dejau ketvirtadieni, bo kitaip jau pertrauka per didele gautusi ir saugotis reiketu unsure.gif

na taip lotuliukas.gif as tai papildomai vistiek saugausi ir per ta 7 dienu pertrauka, nors galvoju kad gal ir nbutina g.gif bet ka gali zinoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 17, 14:11)
na taip  lotuliukas.gif as tai papildomai vistiek saugausi ir per ta 7 dienu pertrauka, nors galvoju kad gal ir nbutina g.gif  bet ka gali zinoti  doh.gif

as manau kad tikrai nebutina smile.gif nes jei butina tada reiktu saugotis ir tada kai ir KZ yra smile.gif
Atsakyti
[quote=MiKaSe,2007 05 17, 08:40]
na,man ginekologe sake, kad pirma ciklo diena dedasi tik tos, kurios pirma karta pradeda naudot aplamai kontracepcija, o sako nuo KT pereiti prie KZ geriausia po 7d. pertraukos.

o man sakė dėtis pirmą ciklo dieną g.gif
Atsakyti
Na siaip KZ neapsaugo 100% taigi.... gali saugotis ir nesisaugoti per ta laika kaip nenaudoji, jei bus lemta (bent as taip manau) tai ir jokie KZ ir KP ir KP nepades.
As jei naudojau tai jokio skirtumo ar pas tave mm ar ne. Nes juk kita men. vel desies, o jei ne tada jau gal ir saugotis reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 17, 18:20)
o man sakė dėtis pirmą ciklo dieną  g.gif

tai tu daryk kaip tau sake ginekologe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 18 gegužės 2007 - 07:14
o ar buna jums taip kad susergi daug greiciau nei praeina ta 7 dienu pertrauka??

nes man taip beveik visada

kad ir si menesi, susirgau penktadieni o zoeda turiu detis tik antradieni, tai kol ateis ziedo dejimo diena bus jau ir MM pasibaigussios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 18, 08:31)
o ar buna jums taip kad susergi daug greiciau nei praeina ta 7 dienu pertrauka??

nes man taip beveik visada

kad ir si menesi, susirgau penktadieni o zoeda turiu detis tik antradieni, tai kol ateis ziedo dejimo diena bus jau ir MM pasibaigussios doh.gif

NA kol dar jo nenaudoju tai tiksliai pasakyti negaliu,bet su KT visada taip buvo ir taip turi buti, kad turi susirgti 7dienu begyje. Su KZ manyciau taip pat turetu buti g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 03, 18:13-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 03, 18:13)
lotuliukas.gif cia tai geras lotuliukas.gif  bet siaip ir as dar nesu girdejus kad Lietuvoj su receptu reiktu pirkti kontraceptikus smile.gif gal seniau taip buvo, o dabar niekas net nereikalauja  g.gif

as septynis metus geriau KT ir nei vieno kartelio (7x12=84) lotuliukas.gif neprase recepto. Cia Vilniuje.
Papildyta:
QUOTE(astoldita @ 2007 05 09, 14:39)
Sveikutės 4u.gif Aš žiedą pradėjau naudoti prieš dvi savaites.Prieš tai vartojau jeanine.Žiedą įsidėjau tą dieną kai turėjau gerti naują tabletyčių pakuotę.Kažin ar nepavėlavau,ar žiedas pradėjo veikti nuo pirmos įsidėjimo dienos blink.gif Ir dar gal kuri žinot ar žiedo poveikis susilpnėja vartojant antibiotikus,nes kiek žinau,tablečių tai susilpnėja g.gif

Bet gi zieda reikia deti pirma menesiniu diena!!! g.gif
Papildyta:
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 14, 14:22)
manes KT vien del to netenkina, kad esu giliai isitikinus,jog jos kenkia kepenim, o cia butu tiesiai i krauja...

PRIESTARAUJU! schmoll.gif
sian buvau pas ginekologe, kaip tik kalbejom apie KT ir KZ poveiki kepenims, isvada:
ABU KEPENIMS KENKIA!
Tik KZ apeina skrandi.
tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 18, 10:18)
Bet gi zieda reikia deti pirma menesiniu diena!!! g.gif
Papildyta:
PRIESTARAUJU!  schmoll.gif
sian buvau pas ginekologe, kaip tik kalbejom apie KT ir KZ poveiki kepenims, isvada:
ABU KEPENIMS KENKIA!
Tik KZ apeina skrandi.
tik tiek.

Nu as nezinau, tiek visur prirasyta apie ta KZ, kada kokiais atvejais ir kaip ji pradet naudot, ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu doh.gif

O kaip KZ kenkia kepenim kokiu budu?del sito bijau gincytis, nes nezinau tiksliai...
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 18, 10:27)
O kaip KZ kenkia kepenim kokiu budu?del sito bijau gincytis, nes nezinau tiksliai...

nu as apie medicina mazai raukiu, bet daktare sake, kad kai eina per krauja (tiek KZ, tiek KT), praeina ir per kepenis. Tik ziedo deka skrandis neapkraunamas. g.gif
Atsakyti