Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

[quote=Ievute smile.gif,2007 05 16, 14:21]
niu man tai neniezejo ax.gif bet gal nieko baisaus bet gal reiktu nueit pas ginekologe...

tai kad visai visai neseniai buvau unsure.gif . jei būtų koks brudas įsimetęs tai daktarė būtų radus g.gif
Papildyta:
QUOTE(elipse @ 2007 05 16, 13:57)
na va, jau viduje turiu ji... smile.gif  kai isemiau is pakuotes pasirode toks keistas, nei slapias, nei slidus, o sausut sausutelis, kazin ar taip ir turi buti? ir dar problema, vis isimdama tampona ji isstumiu lauk...nesuprant gal netaip isidejus?  kaip jums? beto jis man ten taip prie pat "isejimo" isistates, tai neisivaizduoju kaip jo mano draugas nepajus, kad jis taip nepatogiai isitaises.... ka manote?  verysad.gif

jis visada būna sausas smile.gif . pabandyk giliau įstūmt. man irgi jis visada su tamponu iškrenta kai negiliai įsidedu doh.gif , bet kai gerai įdedu viskas būna ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 16, 15:18)
jis visada būna sausas  smile.gif . pabandyk giliau įstūmt. man irgi jis visada su tamponu iškrenta kai negiliai įsidedu  doh.gif , bet kai gerai įdedu viskas būna ok  thumbup.gif

tai akd nebelenda daugiau doh.gif niu bandymai dar vyksta smile.gif dekui
Atsakyti
Taip išeina, kad dažnai iš mūsų niežėjimas nuo žiedo atsiranda, man nėra taip jau labai blogai, tai palauksiu, gal praeis savaime, nemanau, kad čia kazkokios ligos puola, juk svetimkūnis organizme, ko norėti doh.gif
Tai, kad jis nėra labai giliai, ir man nepatinka, o ir pastumti giliau nelabai įmanoma, bet jei jo nejaučiame, tai reiškia viskas gerai. Dėl tamponų - manau, savaime aišku, kad išsitraukia kartu, vėl įdėkit ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 16, 16:47)
Taip išeina, kad dažnai iš mūsų niežėjimas nuo žiedo atsiranda, man nėra taip jau labai blogai, tai palauksiu, gal praeis savaime, nemanau, kad čia kazkokios ligos puola, juk svetimkūnis organizme, ko norėti  doh.gif
Tai, kad jis nėra labai giliai, ir man nepatinka, o ir pastumti giliau nelabai įmanoma, bet jei jo nejaučiame, tai reiškia viskas gerai. Dėl tamponų - manau, savaime aišku, kad išsitraukia kartu, vėl įdėkit ir viskas.

na taip, tikiuosi kad ir draugas jo nejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2007 05 16, 13:41)
Noriu paklausti.  4u.gif
Dabar naudoju pleistrą, bet norėčiau pradėt naudot žiedą, kai nusilipdysiu paskutini pleistrą kada jau pradėt naudoti žiedą? Ar iš karto tą dieną po pleistro, ar palaukti tas 7 ir tada?  g.gif

as nuo KT pereisiu prie KZ, tai as desiuos po 7d. pertraukos, ta diena kai reiktu gert KT.
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 16, 17:12)
as nuo KT pereisiu prie KZ, tai as desiuos po 7d. pertraukos, ta diena kai reiktu gert KT.

as pvz dejausi kai menesines prasidejo, pirmaja ju diena...seip manau nera didelio skirtumo, ir taip ir taip gerai...
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 05 16, 15:47)
Taip išeina, kad dažnai iš mūsų niežėjimas nuo žiedo atsiranda, man nėra taip jau labai blogai, tai palauksiu, gal praeis savaime, nemanau, kad čia kazkokios ligos puola, juk svetimkūnis organizme, ko norėti  doh.gif

svetimkūnis tai svetimkūnis, bet yra taip, kad pradėjo niežėt tada, kai ta svetimkūnį išsiėmiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(MiKaSe @ 2007 05 16, 16:12)

žiedą reikia dėtis pirmą ciklo dieną, t.y. tada kai prasideda kraujavimas. aišku galima dėtis ir po 7., bet tada reiks papildomos apsaugos ir nusikels mėnesinės
Atsakyti
smile.gif+2007 05 16, 13:21-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 05 16, 13:21)
niu man tai neniezejo ax.gif bet gal nieko baisaus bet gal reiktu nueit pas ginekologe...
man tai su KZ viskas tvarkoj, bet praeita menesi susirgau mm viena diena anksciau nei istraukiau zieda..taip ir nesupratau kodel smile.gif turejau susirgt pirmadieni o susirgau 5dieni. idomu ania bigsmile.gifir man KZ buna kartais arti o kartais ir giliai, nezinau nuo ko cia priklauso cool.gif

Idomu, nu mirksiukas.gif man tai buvo atvirkstinis variantas... zieda turejau issimt ketvirtadienio vakara, bet issiemiau pora dienu veliau, t.y. sestadieni. tai kraujavimas prasidejo tik pirmadieni ryte. jau beveik panikoj buvau blush2.gif ir dar MB isgasdinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 16, 22:47)
Idomu, nu mirksiukas.gif man tai buvo atvirkstinis variantas... zieda turejau issimt ketvirtadienio vakara, bet issiemiau pora dienu veliau, t.y. sestadieni. tai kraujavimas prasidejo tik pirmadieni ryte. jau beveik panikoj buvau blush2.gif ir dar MB isgasdinau doh.gif

niu tai cia su tavim viskas tvarkoj ir buvo, veliau issiemei pora dienu, veliau ir susirgai mirksiukas.gif bet va kas man buvo tai neaisku schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 05 16, 17:00)
as pvz dejausi kai menesines prasidejo, pirmaja ju diena...seip manau nera didelio skirtumo, ir taip ir taip gerai...

QUOTE(ruutka @ 2007 05 16, 18:24)
svetimkūnis tai svetimkūnis, bet yra taip, kad pradėjo niežėt tada, kai ta svetimkūnį išsiėmiau  g.gif
Papildyta:
žiedą reikia dėtis pirmą ciklo dieną, t.y. tada kai prasideda kraujavimas. aišku galima dėtis ir po 7., bet tada reiks papildomos apsaugos ir nusikels mėnesinės

na,man ginekologe sake, kad pirma ciklo diena dedasi tik tos, kurios pirma karta pradeda naudot aplamai kontracepcija, o sako nuo KT pereiti prie KZ geriausia po 7d. pertraukos.

"Jei pastarąjį mėnesį hormoninių kontraceptikų nenaudojai
Pirmąja ciklo diena vadinama pirmoji mėnesinių kraujavimo diena. Kontraceptinį žiedą reikia įsidėti pirmąją ciklo dieną. Tai galima padaryti ir vėliau, bet ne vėliau nei 5 ciklo dieną (net ir tuo atveju, jeigu kraujavimas dar nepasibaigęs). Jei kontraceptinį žiedą įsidėsi pirmąją ciklo dieną, jis bus veiksmingas iš karto. Jei žiedą įsidėsi 2–5 ciklo dieną, kitas 7 dienas (savaitę) turėsi naudoti papildomas apsaugos priemones, pvz., prezervatyvą."

"Jei kontraceptinį žiedą pradedi naudoti vietoj kontraceptinių tablečių arba kontraceptinio pleistro.
Jei vartojai sudėtines kontraceptines tabletes (tabletes, kuriose yra ir estrogenų, ir progestinų) arba kontraceptinį pleistrą, kontraceptinį žiedą įsidėk bet kurią dieną, kai baigsi vartoti kontraceptines tabletes arba nuklijuosi kontraceptinį pleistrą, bet ne vėliau, nei turėtum pradėti naują tablečių pakuotę arba klijuoti kontraceptinį pleistrą iš naujos dėžutės. Kontraceptinis žiedas iš karto suteiks patikimą apsaugą nuo nėštumo, jokių papildomų apsaugos priemonių naudoti nereikės."

cia is instrukcijos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 17 gegužės 2007 - 07:51
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 16, 23:47)

a tai as galvoju kad jei priklauso issimt ketvirtadieni, tada kita zieda vel turi isideti kita ketvirtadieni nepriklausomai nuo to ar susirgai anksciau ar veliau

ar ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 05 16, 18:24)
svetimkūnis tai svetimkūnis, bet yra taip, kad pradėjo niežėt tada, kai ta svetimkūnį išsiėmiau  g.gif
Papildyta:

tai kaip tik nenusikels.Juk koks skirtumas ar tabletes po septynių dienų pertraukos reiks gerti tris savaites,ar žiedą dėtis ir laikyti tris savaites g.gif
Atsakyti