Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

tetis buvo su kostiumu bet ziaurei karsta buvo tai svarkas buvo tik nuotraukose lotuliukas.gif as su lengva sviesios spl. suknutekuma ir sviese suknute buvo mirksiukas.gif
va kaip atrodem blush2.gif

user posted image
Atsakyti
mes krikstysim Liepos menesi wub.gif
tai puosimes sviesiais lininiais rubeliais... smile.gif
Atsakyti
Mes krikštysim už savaitės, žadu rengtis baltą lininį kostiumėlį( nors jis man taip nelimpa kažko g.gif ), vyresnėlius irgi rengsiu šviasiais drabužiais su žydrais akcentais ax.gif ,o vyras - šviesius baltinius ir kelnes. Tikiuosi bus gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi krikstysim birzelio 21 diena,neapsisprendziu ka rengtis ar rinktis ka nors lininio,ar kokia grazesne suknele iki keliu g.gif
Atsakyti
Jau labai greit ir mūsų krikštynos. rolleyes.gif Mes planuojam rengtis šviesiai, aš - balintos kavos spalvos kostiumėlį. Ir sesė rengsis šviesia linine suknute. Krikštatėviams nieko nesakiau, kaip norės taip pasipuoš. Aš jais visiškai pasitikiu. 4u.gif
Atsakyti
Mes savo pupa krikstijome geguze pab. As vilkejau atlasini kostiumeli: svarkeli trumpomis rankovemis ir sijona, o vyras sviesu kostiuma thumbup.gif Dukrytes krikstamote vilkejo balta silkine suknele thumbup.gif,o krikstatevis - sviesias kelnes ir svarka thumbup.gif
Tokia apranga ir tiko, ir patiko mirksiukas.gif

Siaip tai aprangai itakos turi oras, bet svarbiausia, kad jaustumetes patogiai ir graziai atrodytumete smile.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad labiausai tinka sviesus, sventiniai rubai mirksiukas.gif , bet ne svocios sukneles... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2008 06 08, 17:12)
Mes savo pupa krikstijome geguze pab.  As vilkejau atlasini kostiumeli: svarkeli trumpomis rankovemis ir sijona, o vyras sviesu kostiuma  thumbup.gif  Dukrytes krikstamote vilkejo balta silkine suknele  thumbup.gif,o krikstatevis - sviesias kelnes ir svarka  thumbup.gif
Tokia apranga ir tiko, ir patiko  mirksiukas.gif

Siaip tai aprangai itakos turi oras, bet svarbiausia, kad jaustumetes patogiai ir graziai atrodytumete  smile.gif
ir mes savaitgali buvom krikstynose - musiskiai rengesi kaip norejo - tik visi turejom po rozine detale --

o greta krikstijo berniuka - tai visi buvo su dzinsais - tik krikstijamasis su baltu kostiumu -- ju kompanija tokia linksma pasirode - dar su jais susitikom parke fotografuodamiesi - tai niekas is ju nebijojo issitepti, susiglamzyti...

man labai keistai atrodo krisktamotes su aukstakulniais - kazkaip baugu ziureti, kaip jos su vaiku ant ranku laiptais lipa schmoll.gif
Atsakyti
Svarbu, kad visiems butu gera, linksma, sventiska... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2008 06 07, 19:41)
Jau labai greit ir mūsų krikštynos. rolleyes.gif Mes planuojam rengtis šviesiai, aš - balintos kavos spalvos kostiumėlį. Ir sesė rengsis šviesia linine suknute. Krikštatėviams nieko nesakiau, kaip norės taip pasipuoš. Aš jais visiškai pasitikiu. 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir aš pasitikiu Krikštatėviais 4u.gif

QUOTE(inrinke @ 2008 06 09, 11:29)
Man irgi atrodo, kad labiausai tinka sviesus, sventiniai rubai mirksiukas.gif , bet ne svocios sukneles... unsure.gif

drinks_cheers.gif Būtent, kažkas lengvo, gaivaus, šventiško...bet be pompastikos ir jokių svočių suknių cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai krikstijom antra dukryte, krikstateviai pasipuose tautiniais drabuziais thumbup.gif . Atrode labai graziai, mums buvo staigmena, nieko apie tai nezinojom thumbup.gif . Dabar ruosiames dvynuku krikstynom, kaip bus nezinau, tikiuosi, vel maloniai nustebins biggrin.gif
Atsakyti
Sestadieni pakrikstyjom savo mazyli. Tai as buvau balta nerta suknute, mazylis nertais drabuzeliais, vyras sviesiu kostiumu, visi sake, kad atrodem thumbup.gif
Atsakyti