Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

QUOTE(Dangiuks @ 2007 06 12, 12:22)
Niu ir aš neleisčiau, o šiaip tai jokių nurodymų nei krikšto mamytei, nei krikšto tėveliui tikrai nesu paruošusi, svarbu kad būtų tvarkingai apsirengę, nevulgariai ir tiek biggrin.gif

kazi kaip neleistumet g.gif jeigu atvaziuoja ji apsirengus mineku kitu rubu nera taika kita kuma prasyt ant smugio g.gif
Atsakyti
manau ,kad graziai,kukliai,nebent tariesi,kad neissiskirtu nei vienas smile.gif ,na as apie mama ir kriksto mama smile.gif
Atsakyti
Kadangi aš truputį prietaringa, tai prašysiu būsimos sūnelio krikštamotės nesirengti juodų rūbų.Ir mamai nerekomenduojama vilkėti juodų rūbų.Nedėstysiu priežasčių kodėl, bet turiu pavyzdžių iš gyvenimo(nors gal tai tik sutapimai) kad juodi rūbai nebuvo geras ženklas vaikeliui verysad.gif

Čia tik mano pamąstymai, tikrai neperšu niekam tokios nuomonės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabred: 08 gegužės 2008 - 22:22
kadangi mes krikštysim savo vabalą Rumšiškėse, tai krikšto mama pasiūlė labai šaunią idėją - visiems apsirengti tautiniais rūbais (mūsų bus nedaug, tik patys artimiausi žmonės, tai sakė gaus juos iš kažkur pasiskolinti) thumbup.gif . Kadangi mūsų šventės pradžia 11 val. o dar reikia laiko iki ten nuvažiuoti, tai aš sukau galvą, kaip reiktų suspėti pasigražint, susišukuoti, ką rengtis. O dabar visi šie rūpesčiai atkrinta, bent jau mums, moteriškėms - užteks paprastučio minimalaus makiažo, susipinsiu kasytes ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 09, 11:51)
kadangi mes krikštysim savo vabalą Rumšiškėse, tai bent jau mums, moteriškėms - užteks paprastučio minimalaus makiažo, susipinsiu kasytes ir pirmyn  biggrin.gif

Visai liuks idėja thumbup.gif , gražios jums šventės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 05 12, 00:05)
Visai liuks idėja thumbup.gif , gražios jums šventės 4u.gif

labai ačiū už gražius palinkėjimus aciuks.gif ir jums linkiu to paties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 09, 10:51)
kadangi mes krikštysim savo vabalą Rumšiškėse, tai krikšto mama pasiūlė labai šaunią idėją - visiems apsirengti tautiniais rūbais (mūsų bus nedaug, tik patys artimiausi žmonės, tai sakė gaus juos iš kažkur pasiskolinti)  thumbup.gif . Kadangi mūsų šventės pradžia 11 val. o dar reikia laiko iki ten nuvažiuoti, tai aš sukau galvą, kaip reiktų suspėti pasigražint, susišukuoti, ką rengtis. O dabar visi šie rūpesčiai atkrinta, bent jau mums, moteriškėms - užteks paprastučio minimalaus makiažo, susipinsiu kasytes ir pirmyn  biggrin.gif

Sauni ideja, labai tinkanti prie aplinkos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As tai ne vienam sveciui nenurodau kaip rengtis, manau patyt zino kokia svente,o jei apsirengs kazdieniskai tai patyt ir jausis nesavai pvz per fotosesijas cool.gif
Svarbu,kad visiems jaustis patogiai ir but geros nuotaikos, tada ir svente bus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes krikstysim dukryte birzelio 1 d,vyras vilkes juodas kostiumines kelnes ir baltais marskiniais,o as turiu baltas kelnes tik dar reikia balta bliuskute nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Aš tai rengsiuosi puošnią suknutę iki kelių ir juodą švarkelį, jei oras bus vėsus. O vyras tai kostiumą, jei šiltą marškinius ir kelnias. Juk vis dėlto šventė - reikia pasipuošt. Na, bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
mes visa seima rengemes baltai. as pirkau balta palaidine neriniuota, vyrui is lino kelnes ir marskinius. dukryte aisku irgi buvo balta.

kriksto tevai irgi prie musu prisiderino ir visa seima rengesi baltai.

gaila tik kad oras buvo labai saltas, o musu drabuziai vasariski, tai nelabai galejom gamtoje issirengti ir pasifotografuoti, bet siaip atrodem labai sauniai.

manau cia kiekvieno reikalas kaip istengia apsirengti, kokia tam teikia reiksme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 04 23, 08:58)
1. renkitės pagal orą
2. renkitės patogiai, nes vaikutį reikės laikyti, o su vakarine suknele tikrai bus sunku su vaikučiu ant rankų

pritariu.Jei oras bjaurus,tai is baltu sukneliu nieko grazaus nebeliks.Svarbiausia teveliu finansai ir patogumas mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus del aprangos susitarimas, kaip rengtis tik tarp musu, teveliu, ir kriksto tevu. aprangos kodas - butina sviesios pastelines spalvos wub.gif o sveciams jokiu nurodymu nedavem. rengsis visi kaip kam atrodo geriausia smile.gif
Atsakyti