Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

QUOTE(Lindre @ 2011 09 19, 09:54)
taip, kuo sviesiau - tuo graziau. beda tik tame, kad mes mazyli krikstijame labai maziuka - 1.5 men., dar nespejau nuo nestumo susikaupusiu papildomu kilogramu numesti, tai sviesiu rubu tiesiog negaliu sau leisti  schmoll.gif

tai taip jau cia viskas ir nuo galimybiu priklauso mirksiukas.gif

QUOTE(dailele @ 2011 09 19, 15:01)
Apsirengti reikia taip, kad praeidama pro veidrodį norėtum mirktelti tai žaviai damai ir jaustumeisi kaip su sparnais  4u.gif ir visai nesvarbu ar tai bus super duper vakarinė suknelė ar džinsai ir marškinukai. Svarbiausias - jausmas kad viskas super  thumbup.gif

Lb geras pasakymas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2011 09 20, 11:08)
tai taip jau cia viskas ir nuo galimybiu priklauso mirksiukas.gif 
Lb geras pasakymas 4u.gif  thumbup.gif

Kaip pirštu į akį.. biggrin.gif
Atsakyti
as visada buvau tik uz sviesia apranga, tad ir pernai per seses mergytes krikstynas mama ir as buvom susiderine sviesiom suknelem,kriksto tetis taip pat sviesiu.. o vat siemet taip isejo kad ziema kristysiu savo berniuka ir su kriksto mama pasitarem kad kai berniukui nebutina but sviesiai apsirengus ziema ir nusipirkau tamsiai melyna suknyte, o gryzus namo pastebejau kad ji visa juoda tik virsutinis sluoksnis melynas todel ir atrodo tamsiai melyna.. tik tas kad per liemeni balta is karoliuka juosta.. seip man labai graziai atrodo tad jei ir mama bus su melyna suknele manau tikrai bus grazu ir ne per tamsu, juk ne juodai apsirengusios busim.
Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2011 09 19, 16:01)
Apsirengti reikia taip, kad praeidama pro veidrodį norėtum mirktelti tai žaviai damai ir jaustumeisi kaip su sparnais  4u.gif ir visai nesvarbu ar tai bus super duper vakarinė suknelė ar džinsai ir marškinukai. Svarbiausias - jausmas kad viskas super  thumbup.gif

sutinku kad reikia apsirengti kad sau patiktum, bet su dzinsais per krikstynas? nemanau..
Atsakyti
Musu apranga buvo paprasta visi 18 sveciu vilkejo sviesiai, aisku, tai leme, kad dareme vasara. Prasymas buvo rengtis, kuo patogiau, nes krikstynos vyko Rumsiskese.
Atsakyti
visi renges pagal savo supratima, o mes su teciu tai as sviesu kostiumeli, o tetis kostiuma. krikstatevis irgi kostiuma o kuma suknute.
Atsakyti
QUOTE(Dulce89 @ 2011 09 22, 23:37)
sutinku kad reikia apsirengti kad sau patiktum, bet su dzinsais per krikstynas? nemanau..

Čia buvo kaip kraštunumų pavyzdys - vakarinė suknelė ir džinsai. Man ir paprastą sekmadienį į bažnyčią su džinsais eiti į galvą nešautų (senamadiškų pažiūrų esu), o čia - šventė
Atsakyti
Aš, kaip mama ir kaip krikšto mama rengiausi šviesiai, bet svečiai, kiti tėveliai- nea...apsirengia kaip kam gražu, svarbu pasipuošę 4u.gif
Atsakyti
Mes planuojam visus rubelius is lino prasytis...
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 08 12, 21:13)
Krikštynos, kaip ir vestuvės "balta" šventė
Man gražu, kai visi pasipuošę šviesiais drabužiais, tai lyg dangaus angeliukų šventė smile.gif

Gal ir gražu, bet aš svečių jokiu būdu nenorėčiau ir morališkai negalėčiau įpareigoti rengtis kaip man reikia unsure.gif schmoll.gif . Jau ir taip jie ateina į šventę, vis tiek rūpinasi kažkokia dovanėle, atvažiavimu, o čia dar aš pradėčiau reikšti pageidavimus dėl aprangos doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 27 vasario 2012 - 01:25
Sutinku, kad krikstynos "balta" svente, bet man graziau, kai krikstijamas vaikas tiesiog svyti tarp kitu zmoniu. Maciau kai zmones buvo visi baltai apsirenge, tai tiesiog tokia balta mase gavosi, nuotraukose vaikutis tarsi susiliejo... As pati planuoju ieskoti ryskios aprangos, bet tik ne visiskai balta ar juoda. Krikstynos bus pavasari, aplinkui zydes medziai, pienes, gamta bus katik prabudus... wub.gif
Atsakyti
Mamytes, gal galite pasidalinti patarimais, foto, kuo apsirengti mamytei per vaikucio krikstynas wub.gif
Vasara planuojame krikstynas, kazkaip galvoju, kad galetume apsirengti baltai wub.gif As, vyras, dukryte ir sunelis, kuri krikstysime. Nezianu kokia suknele issirinkti, nesinori per daug puosnios, bet ir paprastutes visai nenoriu biggrin.gif Gal turite ideju?

Bandau deti man patikusias blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turint grazia figura rinkciausi trecia arba sesta..pirmos dvi siek tiek vestuvines primena. primena
Atsakyti