Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

QUOTE(Cat&Rat @ 2011 07 18, 13:02)
o mes irgi jau kitą savaitę krikštijam, krikšto mamai neišsakiau pageidavimų, bet va pasirodo susimastė juodą suknelę kažkokiom baltom gėlėm puoštą. man tai visai nepatinka.
jie per mūsų vestuves piršliais buvo. irgi prašiau, kad šviesiai rengtųsi, tai suknelė dar dar nebloga buvo, o visi aksesuarai juodi. ir nzn ka daryt. as jau nedristu sakyt, nes ir del vaiko drabuziuku sakiau ir pati nupirkau, tai sakys kabinejasi prie visko. o vyras irgi nesako, nes atseit ir taip islaidu jie turi, o pinigeliu siais laikais visiems truksta..

o gal ten tos juodos ne tiek ir daug bus, nei tau atrodo g.gif arba paprasyk kad parodytu ji tau ja ir tada pasakyk kad galetu ir siek tiek sviesiau rengtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cat&Rat @ 2011 07 18, 13:02)
o mes irgi jau kitą savaitę krikštijam, krikšto mamai neišsakiau pageidavimų, bet va pasirodo susimastė juodą suknelę kažkokiom baltom gėlėm puoštą. man tai visai nepatinka.
jie per mūsų vestuves piršliais buvo. irgi prašiau, kad šviesiai rengtųsi, tai suknelė dar dar nebloga buvo, o visi aksesuarai juodi. ir nzn ka daryt. as jau nedristu sakyt, nes ir del vaiko drabuziuku sakiau ir pati nupirkau, tai sakys kabinejasi prie visko. o vyras irgi nesako, nes atseit ir taip islaidu jie turi, o pinigeliu siais laikais visiems truksta..

Žinoma, juoda spalva ne pasaulio pabaiga, bet Jūsų vaikučio krikštynos tik vieną kartą gyvenime ir jei jaučiate, kad norėtumėte šviesesnių tonų, manau, kad reikėtų švelniai pageidavimą pasakyti dar kartelį. Ir niekuo dėti pinigai, čia tik noro reikia ax.gif nemanau, kad krikšto mama vienintėlę suknelę turi ir tos suknelės kaina sudaro didžiąją dalį krikštynų sąmatos.
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2011 07 17, 11:37)
nereali suknyte  thumbup.gif  kazko tokio ir ieskau, gal zinot kur LT jas parduoda?  4u.gif

paieškokite Akropolio Promod parduotuvėje, ir kainytės dabar geros ir kokybė gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 07 18, 13:54)
Žinoma, juoda spalva ne pasaulio pabaiga, bet Jūsų vaikučio krikštynos tik vieną kartą gyvenime ir jei jaučiate, kad norėtumėte šviesesnių tonų, manau, kad reikėtų švelniai pageidavimą pasakyti dar kartelį. Ir niekuo dėti pinigai, čia tik noro reikia  ax.gif  nemanau, kad krikšto mama vienintėlę suknelę turi ir tos suknelės kaina sudaro didžiąją dalį krikštynų sąmatos.

o kodel ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 07 19, 07:23)
o kodel ne  g.gif

na, todėl, kad labai daug pinigėlių reikia dovanai krikštijamajam, taip pat šventės atributams, dovanėlėms svečiams, tortui ir t.t. viskam ką perka krikšto tėveliai.
Atsakyti
pritariu Laurencijan, atrodo visko po truputi, o po visu pirkiniu pamatai kad suma pasidaro ne maza, man ir taip pat daug visko susidare, bet raminu save kad tai pirmas mano kristo vaikas, ir artimiems geriems zmoniems. ir su dziaugsmu laukiu sventes. smile.gif
Atsakyti
sestadieni buvau kriksto mama tai vilkejau sviesiai zydra ilga suknele, labai patiko mamai , tuo metu krikstijo berniuka tai ir tevai ir kriksto tevai buvo apsirenge juodai nu zinokit atrode kaip per laidotuves unsure.gif
Atsakyti
kai mudu su vyru krikštijom mergytę -abu vilkėjome tos pačios -šviesiso smėlio spalvos - rūbais,-jis kostiumą, o aš kelnių-bliuzelės kostiumėlį. Tėvai - mama juoda suknele, o tėtis juodu kostiumu...Atrodė nekaip...Foto nekas ...Kažkaip nepagalvojo jie, kaip atrodys. Manau, kad tokia proga tik šviesūs rūbai dera. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 07 19, 15:44)
na, todėl, kad labai daug pinigėlių reikia dovanai krikštijamajam, taip pat šventės atributams, dovanėlėms svečiams, tortui ir t.t. viskam ką perka krikšto tėveliai.

na, bent pas mane kriksto tevai nei torto, nei foto, nei dar kazko neperka smile.gif pati viska darau smile.gif aisku neskaitant kazkokios dovanos, kuri kainuoja ne tik kriksto tevams, bet ir visiems pakviestiesiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 07 19, 17:31)
na, bent pas mane kriksto tevai nei torto, nei foto, nei dar kazko neperka smile.gif pati viska darau smile.gif aisku neskaitant kazkokios dovanos, kuri kainuoja ne tik kriksto tevams, bet ir visiems pakviestiesiems smile.gif

Na, aš ruošiuosi krikštynoms, tai jau nebloga sąmatėlė gavosi, o manau, kad dar ne viskas:
išvykstant iš namų: duona, sūris ir medus; asotėlis daužymui;
prie bažnyčios: kaspinėliai-ženkliukai;
po bažnyčios: susdpausdinti lapeliai palinkėjimams, šratinukai, helio balionai, saldainiai, saldainių popierėlių spaudnimas; šampanas, medelis sodinimui;
šventės vietoje: skrynelė sudėti krikšto vertybes, angeliukas-židinys; muilas ir rankšluostis; maišeliais cukrui, kruopoms; laikraštuko spausdinimo išlaidos;
prie stalo: "darželių auklėtojų" čiulptukai ir barškučiai; lapeliai pasakai sekti, knygelė tėveliams, kad mokėtų sekti pasakas; tauraus gėrimo butelis, lapeliai prfesijai; dovana mamai-saldainių puokštė; dovanos močiutėms- mediniai šaukštai, siūlai mezgimo; dovana seneliui- skrynelė su "auksiniais" pinigėliais; įsakymai seneliams-rėmeliai, spausdinimas; pasižadėjimų šokoladukai, širšių medus; tėvelių pasižadėjimai-rėmeliai; video linkėjimai;
žaidimams: pagalbiniai daiktai žaidimams, dovanėlės-žaisliukai;
pabaigai: tortas, šampanas, fejerverkai.

Ir ką Jūs vis vien manote, kad suknelė sudaro didžiąją dalį sąmatos?
Vien didelis butelis gėrimo (pvz. Metaxa) gali kainuoti tiek pat, kiek suknelė.
Mano suknelės kaina paskęsta bendroje sąmatoje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 07 21, 07:08)
Ir ką Jūs vis vien manote, kad suknelė sudaro didžiąją dalį sąmatos?
Vien didelis butelis gėrimo (pvz. Metaxa) gali kainuoti tiek pat, kiek suknelė.
Mano suknelės kaina paskęsta bendroje sąmatoje  cool.gif

Visiškai pritariu. Gal kiti net neįsivaizduoja, kad krikštynų šventėje gali būti įvairiausių pramogų, kurios reikalauja išlaidų...
Atsakyti

Laurencijan, bet ir suknele gali ne pora simtuku kainuoti cool.gif

QUOTE(Lurta @ 2011 07 21, 08:17)
Visiškai pritariu. Gal kiti net neįsivaizduoja, kad krikštynų šventėje gali būti įvairiausių pramogų, kurios reikalauja išlaidų...

as isivaizduoju nes kiekvienas nors ir menkniekis kainuoja taip pat, o ne nukrenta is dangaus schmoll.gif cool.gif
Atsakyti