Pasakysiu tik tiek kad kartais tie kinietiški rūbai atrodo tik paveiksliuke gražiai neišsiskyria nei kokybė nei grožiu
Čia skonio reikalas,bet tokios ne mano skonio suknelės
QUOTE(*Svajone* @ 2011 07 14, 09:23)
Čia skonio reikalas,bet tokios ne mano skonio suknelės
Na dar visada reikia atsižvelgti į figūrą renkantis suknėlę
QUOTE(Olinda @ 2011 07 14, 09:49)
Na dar visada reikia atsižvelgti į figūrą renkantis suknėlę
pasakysiu tik tiek jeigu jau prastai pasiutas arba visai netinkantis rubas figurai tai kur bebutu pasiutas (amerikoj, llietuvoj ar kinijoj) jis bus tikrai ne koks
QUOTE(ingauk @ 2011 07 14, 12:07)
pasakysiu tik tiek jeigu jau prastai pasiutas arba visai netinkantis rubas figurai tai kur bebutu pasiutas (amerikoj, llietuvoj ar kinijoj) jis bus tikrai ne koks
pritariu,kad tokioms suknelėm reikia turėti manekenės figūrą
tindirindi forume lyg maciau merginos parduoda, nu man labai grazios sios suknytes, (internetinės parduotuvės temose)
My Webpage
My Webpage
ir svarbiausia kaina tai juokinga palyginus su LT
My Webpage
My Webpage
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 00:50)
Man svarbu, kad kriksto mamos triusikeliai is po mini nesimatytu ar prisegamos kojines, ir kad dekolte spenelius bent dengtu, o visa kita - kristamotes reikalas. Kad ji pati sau grazi atrodytu.
na, manau nei viena taip neina i tokias sventes apsirengusi
QUOTE(styga31 @ 2011 07 14, 19:19)
tindirindi forume lyg maciau merginos parduoda, nu man labai grazios sios suknytes, (internetinės parduotuvės temose)
My Webpage
My Webpage
nereali suknyte kazko tokio ir ieskau, gal zinot kur LT jas parduoda?
QUOTE(Raselija @ 2011 07 17, 12:37)
nereali suknyte kazko tokio ir ieskau, gal zinot kur LT jas parduoda?
Tikrai grazi. Kukliai puosni.
na merginos, labai laukiam daugiau foto iš krikštynų
pademonstruokite, kaip gi Jūs puošiatės
pademonstruokite, kaip gi Jūs puošiatės
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 21, 22:20)
Kriksto tevams jokiu aprangos pageidavimu neissakiau, bet pati sau tiliai tikiuosi, kad apsirengs ne juodais drabuziais
o mes irgi jau kitą savaitę krikštijam, krikšto mamai neišsakiau pageidavimų, bet va pasirodo susimastė juodą suknelę kažkokiom baltom gėlėm puoštą. man tai visai nepatinka.
jie per mūsų vestuves piršliais buvo. irgi prašiau, kad šviesiai rengtųsi, tai suknelė dar dar nebloga buvo, o visi aksesuarai juodi. ir nzn ka daryt. as jau nedristu sakyt, nes ir del vaiko drabuziuku sakiau ir pati nupirkau, tai sakys kabinejasi prie visko. o vyras irgi nesako, nes atseit ir taip islaidu jie turi, o pinigeliu siais laikais visiems truksta..