Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

Zekit, o jus visos renkates sukneles, kad nebutu auksciau keliu???
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 07 07, 12:47)
Zekit, o jus visos renkates sukneles, kad nebutu auksciau keliu???

Kad nebūtų aukščiau kelių? Mano tikrai bus aukščiau.
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2011 07 07, 13:52)
Kad nebūtų aukščiau kelių? Mano tikrai bus aukščiau.

dabr pasisikaiciau, kad kunigai treikalauja sukniu, kad nebutu auksciau keliu g.gif Na del peciu tai ok, galima baznycioj ir psisidengt, jei ji tokia. Bet del ilio, tai as ir planuoju kiek trumpesne vilktis
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 07 07, 14:08)
dabr pasisikaiciau, kad kunigai treikalauja sukniu, kad nebutu auksciau keliu  g.gif  Na del peciu tai ok, galima baznycioj ir psisidengt, jei ji tokia. Bet del ilio, tai as ir planuoju kiek trumpesne vilktis

kai dukra krykstyjom abi su kriksto mama buvo su suknelem bet jos buvo auksciau keliu, o man o ir dar nuogi peciai bet nieko nesake kunigas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 07 07, 13:08)
dabr pasisikaiciau, kad kunigai treikalauja sukniu, kad nebutu auksciau keliu  g.gif  Na del peciu tai ok, galima baznycioj ir psisidengt, jei ji tokia. Bet del ilio, tai as ir planuoju kiek trumpesne vilktis

g.gif nežinau, negirdėjau tokių dalykėlių. Gal nuo paties kunigo priklauso. Arba gal Jūs į cerkvę? Ten tai tikrai žemiau kelių turi būti.
Atsakyti
mano suknike panasi i sita http://www.zara.com/.....FRILLED+DRESS, tik uztrauktukas sone ir baltas ne juodas , o ilgis truputuka virs keliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2011 07 07, 15:05)
g.gif  nežinau, negirdėjau tokių dalykėlių. Gal nuo paties kunigo priklauso. Arba gal Jūs į cerkvę? Ten tai tikrai žemiau kelių turi būti.

Na ir aš rugpjūtį būsiu krikšto mama... bigsmile.gif
Kunigas, tai kaip kunigas... vienas liberalesnių pažiūrų, kitas- konservatyvesnių, bet giminės "bobutės" paskui bijau, kad "plaks liežuviais", dėl trumpesnio sijonuko ar suknelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 07 07, 17:11)
Na ir aš rugpjūtį būsiu krikšto mama... bigsmile.gif
Kunigas, tai kaip kunigas... vienas liberalesnių pažiūrų, kitas- konservatyvesnių, bet giminės "bobutės" paskui bijau, kad "plaks liežuviais", dėl trumpesnio sijonuko ar suknelės g.gif

doh.gif nu šiuo atveju tada jau nieko nebepakeisit smile.gif bet juk vis tiek, manau, su protu ir tas trumpumas, juk nesirengsit sijono-diržo biggrin.gif visi kiti ilgiai thumbup.gif man tai baisiai gražu tokie "pusinės šlaunies" sijonukai ax.gif nors babytėms ir toks gali pasirodyti per trumpas g.gif
Atsakyti
O man kazkaip graziau tokie solidesni sijonukai-sukneles blush2.gif Nemegstu ilgio vos dengiancio viecikes, net jai ir figura leidzia schmoll.gif Pati buvau su suknele sulyg keliais, nes man toks ilgis tinka ir patinka, nors figura leidzia ir sijona-dirza uzsideti lotuliukas.gif blush2.gif o siaip sakyciau ilgis nera labai svarbus, jai viskas padorumo ribose, svarbiausia kad pats modeliukas tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 23 liepos 2011 - 16:36
[quote=Megi Simpson,2011 07 08, 06:13]
O man kazkaip graziau tokie solidesni sijonukai-sukneles blush2.gif Nemegstu ilgio vos dengiancio viecikes, net jai ir figura leidzia schmoll.gif Pati buvau su suknele sulyg keliais, nes man toks ilgis tinka ir patinka, nors figura leidzia ir sijona-dirza uzsideti lotuliukas.gif blush2.gif o siaip sakyciau ilgis nera labai svarbus, jai viskas padorumo ribose, svarbiausia kad pats modeliukas tiktu mirksiukas.gif

Toks ilgis ir man labiausiai tinka ir patinka smile.gif aš ir manau, kad svarbiausia - viskas su protu...
Atsakyti
Belandziojant uzstrigo si suknele
user posted image
Labai daili ir net 5 svaru nekainuoja biggrin.gif
Tik man netinkama, nes krikstynos rudeni.
Todel galvoju reik aktviau paiskot ir gal rasiu sau tinkama varianta uz padoria kaina.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 07 13, 22:31)
Belandziojant uzstrigo si suknele
http://i073.radikal....8eb0950a8f6.jpg
Labai daili ir net 5 svaru nekainuoja biggrin.gif
Tik man netinkama, nes krikstynos rudeni.
Todel galvoju reik aktviau paiskot ir gal rasiu sau tinkama varianta uz padoria kaina.

kur cia tokia radai bigsmile.gif niekada nesisiunciau bet gal rizikuoti cool.gif
Atsakyti