QUOTE(Esha @ 2011 07 07, 12:47)
Zekit, o jus visos renkates sukneles, kad nebutu auksciau keliu???
Kad nebūtų aukščiau kelių? Mano tikrai bus aukščiau.
QUOTE(Lurta @ 2011 07 07, 13:52)
Kad nebūtų aukščiau kelių? Mano tikrai bus aukščiau.
dabr pasisikaiciau, kad kunigai treikalauja sukniu, kad nebutu auksciau keliu Na del peciu tai ok, galima baznycioj ir psisidengt, jei ji tokia. Bet del ilio, tai as ir planuoju kiek trumpesne vilktis
QUOTE(Esha @ 2011 07 07, 14:08)
dabr pasisikaiciau, kad kunigai treikalauja sukniu, kad nebutu auksciau keliu Na del peciu tai ok, galima baznycioj ir psisidengt, jei ji tokia. Bet del ilio, tai as ir planuoju kiek trumpesne vilktis
kai dukra krykstyjom abi su kriksto mama buvo su suknelem bet jos buvo auksciau keliu, o man o ir dar nuogi peciai bet nieko nesake kunigas
QUOTE(Esha @ 2011 07 07, 13:08)
nežinau, negirdėjau tokių dalykėlių. Gal nuo paties kunigo priklauso. Arba gal Jūs į cerkvę? Ten tai tikrai žemiau kelių turi būti.
mano suknike panasi i sita http://www.zara.com/.....FRILLED+DRESS, tik uztrauktukas sone ir baltas ne juodas , o ilgis truputuka virs keliu
QUOTE(Lurta @ 2011 07 07, 15:05)
nežinau, negirdėjau tokių dalykėlių. Gal nuo paties kunigo priklauso. Arba gal Jūs į cerkvę? Ten tai tikrai žemiau kelių turi būti.
Na ir aš rugpjūtį būsiu krikšto mama...
Kunigas, tai kaip kunigas... vienas liberalesnių pažiūrų, kitas- konservatyvesnių, bet giminės "bobutės" paskui bijau, kad "plaks liežuviais", dėl trumpesnio sijonuko ar suknelės
QUOTE(Laurencijan @ 2011 07 07, 17:11)
Na ir aš rugpjūtį būsiu krikšto mama...
Kunigas, tai kaip kunigas... vienas liberalesnių pažiūrų, kitas- konservatyvesnių, bet giminės "bobutės" paskui bijau, kad "plaks liežuviais", dėl trumpesnio sijonuko ar suknelės
nu šiuo atveju tada jau nieko nebepakeisit bet juk vis tiek, manau, su protu ir tas trumpumas, juk nesirengsit sijono-diržo visi kiti ilgiai man tai baisiai gražu tokie "pusinės šlaunies" sijonukai nors babytėms ir toks gali pasirodyti per trumpas
O man kazkaip graziau tokie solidesni sijonukai-sukneles Nemegstu ilgio vos dengiancio viecikes, net jai ir figura leidzia Pati buvau su suknele sulyg keliais, nes man toks ilgis tinka ir patinka, nors figura leidzia ir sijona-dirza uzsideti o siaip sakyciau ilgis nera labai svarbus, jai viskas padorumo ribose, svarbiausia kad pats modeliukas tiktu
[quote=Megi Simpson,2011 07 08, 06:13]
O man kazkaip graziau tokie solidesni sijonukai-sukneles Nemegstu ilgio vos dengiancio viecikes, net jai ir figura leidzia Pati buvau su suknele sulyg keliais, nes man toks ilgis tinka ir patinka, nors figura leidzia ir sijona-dirza uzsideti o siaip sakyciau ilgis nera labai svarbus, jai viskas padorumo ribose, svarbiausia kad pats modeliukas tiktu
Toks ilgis ir man labiausiai tinka ir patinka aš ir manau, kad svarbiausia - viskas su protu...
Toks ilgis ir man labiausiai tinka ir patinka aš ir manau, kad svarbiausia - viskas su protu...
QUOTE(Esha @ 2011 07 13, 22:31)
Belandziojant uzstrigo si suknele
http://i073.radikal....8eb0950a8f6.jpg
Labai daili ir net 5 svaru nekainuoja
Tik man netinkama, nes krikstynos rudeni.
Todel galvoju reik aktviau paiskot ir gal rasiu sau tinkama varianta uz padoria kaina.
http://i073.radikal....8eb0950a8f6.jpg
Labai daili ir net 5 svaru nekainuoja
Tik man netinkama, nes krikstynos rudeni.
Todel galvoju reik aktviau paiskot ir gal rasiu sau tinkama varianta uz padoria kaina.
kur cia tokia radai niekada nesisiunciau bet gal rizikuoti