Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

user posted image
jei spesiu gauti stai dar veina suknyte krištynom ax.gif smile.gif

My Webpage
Atsakyti
*Svajone*, kainuos nuo 40 iki 300.

aitiii, jus pati uzsakinejot suknele, ar per tarpininkes? As jos NORIU!!!
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 30, 08:40)
o kokios mazdaug kainos tokiu paprastu suknuciu nuomos punkte?  g.gif

As tai kai ziurejau tai max 100-70lt
Papildyta:
QUOTE(naujokke @ 2011 06 30, 07:13)
Rugpjūtį krikštysim draugės vaikiuką ir busiu su tokią nertą suknelę
http://s58.radikal.r...a40cc89b7d0.jpg

Labai grazi,ypac kaspinas priduota savotaus subtilumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 06 30, 12:03)
Vau, norėčiau ir aš tokios  bigsmile.gif

Akropolio Promod tokia yra biggrin.gif Ir dabar kaip tik akcijos prasidejusios
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 30, 14:24)
Akropolio Promod tokia yra biggrin.gif Ir dabar kaip tik akcijos prasidejusios

Man ir baisiai patiko smile.gif thumbup.gif jau draugės UK užsiprašiau, kad nupirktų, bet eisiu šiandien Į akropolį, tai apsiuostysiu biggrin.gif
Atsakyti
merginos jau akropoli apciupinejo sake nuosatbi, bet visteik labai brangi LT, NEGU UK. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 28, 23:09)
As busiu per krikstynas mama ir pirksiu tik balta suknele. Baltai bus apsirenge kumai bei vaikelio tetis.
O jau svecii gales pamargint svente biggrin.gif

mes irgi planuojam buti visi balti smile.gif T.y. as su savo trim vyrukais ir musu mazelio krikstateviai, o ir artimiesiems uzsiminiau, kad kas gali tais sviesiom spalvom lai rengiasi, man labai grazu buna... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 29, 14:42)
As suknele planuoju nuomotis. Nuomos punktuose yra ir visai paprastuciu suknciu (nes kai kuriems vos uzsiminiau apie nuoma, iskrat uzsipuole, kad nereik pustos- puosnios). Buvu uzejusi, tai tikrai yra visai paprastuciu ir labai dailiu  wub.gif
Nes kiek dairiausi, tai patinkancios sukneles kainuoja (siustis, lt isvis nieko nera...) apie 500 lt ir daugiau. Nu man ziauriai per brangu, juo labiau, kad ta suknele ir neatsipirks (juk netampysi brangios sukneles i pleza...)
O skrybelaite ir as jamsiu. Nu man baisiai dailu smile.gif

Žinokit yra ir LT pirkti gražių suknėlių ir galima už labai padorią kainą susirasti.
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 07 04, 15:37)
Žinokit yra ir LT pirkti gražių suknėlių ir galima už labai padorią kainą susirasti.

Gal galite bent kelias vietas pavardint, kur galeciau ieskoti? Nes kiek dairiausi, pastangos bevaises verysad.gif
Atsakyti
Busiu krikstamote kita savaitgali , nusipirkau balta linine suknute Zaroje , pas mus dabar ispardavimai , tai mokejau apie 50Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2011 07 07, 02:22)
Busiu krikstamote kita savaitgali , nusipirkau balta linine suknute Zaroje , pas mus dabar ispardavimai , tai mokejau apie 50Lt  thumbup.gif

nenorit pasirodyt blush2.gif
Atsakyti
ir man labai smalsu suknytę norim pamatyti blush2.gif ax.gif
Atsakyti