As busiu per krikstynas mama ir pirksiu tik balta suknele. Baltai bus apsirenge kumai bei vaikelio tetis.
O jau svecii gales pamargint svente
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 28, 17:33)
tikrai nebūtina tas
Iš kur žinot?
QUOTE(Bekasė @ 2011 06 28, 22:52)
jeigu tiksliai prisimenu, tai pagal Marijos ir Jezaus drabuziu spalvas taip
Teisingai sakot
QUOTE(Jolete @ 2011 06 25, 00:19)
Vilkėsiu lininę suknelę. Aš mama.
as taip pat mama ir vilkesiu linine suknele ir dar nusipirkau balta skryvele,ja dekoravau nerta lino spalvos juostele(nors skryveliu niekad nenesioju,bet prie tos sukneles ypac dera)
o kaip salia jusu rengsis vyras?
Pasidalinkit, o kur perkat sukneles Kaune? Nes nezinau nuo ko pradeti, kur ieskoti? As taip pat noreciau skrybelaites, man labai grazu...
Dekui uz atsakymus
Dekui uz atsakymus
O kazin kas mate nors vienam paveiksle Jezu su roziniais drabuziais?Man kiek teke matyt tai buna raudoni atspalviai....
As suknele planuoju nuomotis. Nuomos punktuose yra ir visai paprastuciu suknciu (nes kai kuriems vos uzsiminiau apie nuoma, iskrat uzsipuole, kad nereik pustos- puosnios). Buvu uzejusi, tai tikrai yra visai paprastuciu ir labai dailiu
Nes kiek dairiausi, tai patinkancios sukneles kainuoja (siustis, lt isvis nieko nera...) apie 500 lt ir daugiau. Nu man ziauriai per brangu, juo labiau, kad ta suknele ir neatsipirks (juk netampysi brangios sukneles i pleza...)
O skrybelaite ir as jamsiu. Nu man baisiai dailu
Nes kiek dairiausi, tai patinkancios sukneles kainuoja (siustis, lt isvis nieko nera...) apie 500 lt ir daugiau. Nu man ziauriai per brangu, juo labiau, kad ta suknele ir neatsipirks (juk netampysi brangios sukneles i pleza...)
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 06 29, 11:30)
as taip pat mama ir vilkesiu linine suknele ir dar nusipirkau balta skryvele,ja dekoravau nerta lino spalvos juostele(nors skryveliu niekad nenesioju,bet prie tos sukneles ypac dera)
Taip pat bus ,,lininis"
QUOTE(kacumota @ 2011 06 29, 14:42)
O kazin kas mate nors vienam paveiksle Jezu su roziniais drabuziais?Man kiek teke matyt tai buna raudoni atspalviai....
Na taip, daugiau net bordo gal.
Papildyta:
Savo suknelę pirkau akropolyje Vilniaus kailiuose, jie vasarą prekiauja lininiais rūbais. Arba yra tokia dizainerė Audra Jakubauskienė, jis siuva lininius drabužius.
QUOTE(Jolete @ 2011 06 28, 23:46)
Iš kur žinot?
Kažkur krikštynų papročiuose skaičiau,kad tikrai nebūtina rengti tokiom atitinkamom spalvom
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 29, 15:58)
Kažkur krikštynų papročiuose skaičiau,kad tikrai nebūtina rengti tokiom atitinkamom spalvom
Taip, tikrai nebutina. Api tai ir su savo giminaiciu kunigu kazkada kalbejau.
Mano berniuko krikstynose dominuos zydra spalva.
Na mergaite su zydrais akcentais papuost tai man grazu, bet verniukus- raisvais... Nu niekada...
QUOTE(Jolete @ 2011 06 29, 14:55)
turetumet labai graziai seimynele atrodyti
maniskis kazin ar pirksis lino drabuzius,tai bendras vaizdas gal ir nelabai koks bus
QUOTE(Esha @ 2011 06 29, 14:42)
As suknele planuoju nuomotis. Nuomos punktuose yra ir visai paprastuciu suknciu (nes kai kuriems vos uzsiminiau apie nuoma, iskrat uzsipuole, kad nereik pustos- puosnios). Buvu uzejusi, tai tikrai yra visai paprastuciu ir labai dailiu
o kokios mazdaug kainos tokiu paprastu suknuciu nuomos punkte?