Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

Aš jau kitą savaitgalį būsiu kūmytė, tai parsisiunčiau per tarpininkes labai gražią balta suknutę, būsiu su rausvom basutėm ir galvoju kažka rožinio į plaukus įsisegti, nes krikštysim mergaitę flirt.gif Tėveliai bus taip pat balti, tai bus šviesios krikštynos wub.gif
Atsakyti
Vilkėsiu lininę suknelę. Aš mama.
Atsakyti
Rubai turetu buti sviesus ir lengvi,kad toks butu ir vaikucio gyvenimas rolleyes.gif Juodi manau visai netinka ,tai sviesios spalvos svente rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, kad pasidalinote savo nuomone, nusprendžiau ir aš rengtis šviesesniais tonais, bet gal kas kokių foto iš krikštynų ar katalogų galetumėte įmesti, kad būtų aiškiau.
Dėkui smile.gif
Atsakyti
As busiu su ta pacia suklnele per kuria krikstijom pirmaja dukryte. Pirkti nauja kazkaip gailiu pinigeliu, o ir nuomuotis irgi nenoriu
user posted image
As su vaiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2011 06 27, 17:54)
As busiu su ta pacia suklnele per kuria krikstijom pirmaja dukryte. Pirkti nauja kazkaip gailiu pinigeliu, o ir nuomuotis irgi nenoriu

As su vaiku blush2.gif

Graži wub.gif o dar pati mamytė kaip manekenė,tai labai gražiai atrodo 4u.gif tik va aš norėčiau šviesios ir vienspalvės blush2.gif
Atsakyti
uz poros savaiciu atrodysiu taip
http://www.part.lt/p...0c7d7fb6438.JPG
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 06 21, 22:30)
As liepa taip pat busiu kriksto mama. ir kaip tik ieskau sukneles. Labiausiai noreciau svelnios turkio spalvos suknutes. O jei nerasiu, tai rinksiuos balta suknute. Radau labai grazia svelniai ruzava suknele, bet kazkodel man atrodo kad netiks, nes krikstysim berniuka g.gif

tai kaip tiks tiks, nes berniuko kriskto rubai turi buti su roziniais akcentais, o mergytes su zydrais.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 06 28, 13:35)
tai kaip tiks tiks, nes berniuko kriskto rubai turi buti su roziniais akcentais, o mergytes su zydrais.

bet kaip idomiai, kodel taip? nes visalaik maniau priesingai g.gif
Atsakyti
Kokios Jūs visos gražios bigsmile.gif
O aš mąstau, kad norėčiau geltonos suknelės, vyrui geltonus marškinius...na, kad truputį derėtume...
Kaip manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 06 28, 13:35)

tikrai nebūtina tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2011 06 28, 16:33)
bet kaip idomiai, kodel taip? nes visalaik maniau priesingai g.gif

jeigu tiksliai prisimenu, tai pagal Marijos ir Jezaus drabuziu spalvas taip
Atsakyti