Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

Pries vestuves turejau sutvirtinimo sakramenta tai pries ji kunigas visiems pasake, kad merginos turetu pridengti pecius ir buti su ne trumpesniais kaip dengianciais kelius sijoneliais, o apie spalvas nieko neminejo, cia jau turbut kas kaip sugalvoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Rugpjūčio mėnesį planuoju būti krikšto mama, neturiu jokio supratimo kokiom suknelėm puošiasi ir kas dabar madinga tokia proga???? Padėkite prašau. Gal kuri nesenai buvote krikštynose, ar pati buvote krikšto mama? O gal kokių nuotraukycių turite imesti labai fainiai būtų smile.gif
Iš anksto dėkoju už mintis ir idėjas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 06 21, 13:48)
Sveikos merginos smile.gif Rugpjūčio mėnesį planuoju būti krikšto mama, neturiu jokio supratimo kokiom suknelėm puošiasi ir kas dabar madinga tokia proga???? Padėkite prašau. Gal kuri nesenai buvote krikštynose, ar pati buvote krikšto mama? O gal kokių nuotraukycių turite imesti labai fainiai būtų smile.gif

Liepos menesi busiu kriksto mama. Vilksiuosi svelniai pilka suknute, kadangi su ja kita savaite eisiu ir i diplomu iteikima, tai galesiu veliau pasidemonstruoti ax.gif antra dienas busiu su balta suknute (bet retai cia pas ka antra diena buna blush2.gif )
Manau svarbiausia kriksto mamai rengtis sviesiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2011 06 21, 20:53)
Manau svarbiausia kriksto mamai rengtis sviesiai 4u.gif

Pageidautina blush2.gif Bet siaip as manau, kad patogiai, paciai sau graziai ir aisku ne vulgariai ax.gif Nebutina visai su balinem-vakarinem suknelem eit, bet kazkokia patogesne siek tiek puosnesne, negu kasdiene apranga butu super mirksiukas.gif
As ne kriksto mama busiu, o tiesiog mama, tai rengsiuos ne itin puosnia balta (su juodom taskuotom juostelem puosta) suknele iki keliu, manau bus gerai blush2.gif

Kriksto tevams jokiu aprangos pageidavimu neissakiau, bet pati sau tiliai tikiuosi, kad apsirengs ne juodais drabuziais blush2.gif
Atsakyti
As liepa taip pat busiu kriksto mama. ir kaip tik ieskau sukneles. Labiausiai noreciau svelnios turkio spalvos suknutes. O jei nerasiu, tai rinksiuos balta suknute. Radau labai grazia svelniai ruzava suknele, bet kazkodel man atrodo kad netiks, nes krikstysim berniuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 06 21, 12:48)

Sveiki smile.gif jungiuos prie Jūsų 4u.gif užpernai vasarą krikštinau berniuką, rengiausi gėlėtą suknutę, kurią jau vasarį buvau nusipirkus. Kadangi daug išlaidų teko šventės ruošimui, todėl nusprendžiau rūbeliams nebeišlaidaut... blush2.gif Dabar rugsėjį krikštynos nusimato, tad sudėtingiau, nes nežinia, kokių jau orų gali tikėtis...
Šiaip, kiek žinau, krikšto tėveliams reikėtų rengtis šviesiai, bet nemanau, kad ir kitos spalvos netinkamos.
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 06 21, 21:30)
Radau labai grazia svelniai ruzava suknele, bet kazkodel man atrodo kad netiks, nes krikstysim berniuka g.gif

Sveikos 4u.gif
mes si savaitgali krikstysim berniuka (as krikstomama), ir busiu su sviesiai rozine suknele ax.gif biggrin.gif nemanau kad cia kas nors netinka mirksiukas.gif o rugpjuti krikstysim savo berniuka-tai galvojam visa musu seimyna rengtis sveisiai-baltai.nes man krikstynos ir vestuves siejasi su sita spalva ax.gif pati sau sukneles irgi ieskau ne pustos, paprastos, kuklios mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš irgi šį savaitgalį dalyvausiu krikštynose kaip krikšto mama. Ieškojau šviesios suknutės, o nusipirkau melsvą biggrin.gif Manau svarbu būtų patogi ir ne juodos spalvos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Būsiu krikšto mama liepos mėn,tai irgi suku galvą ką apsirengti,galvoju,kad norėčiau šviesios vienspalvės kokios paprastos suknelės.Reiks pasižvalgyti,net nežinau ką pavyks rasti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 22 birželio 2011 - 20:08
Sveikos, aš taip pat rugpjūtį tapsiu krikšto mama, planuoju rengtis raudoną iki kelių suknelę, kurios apačia puošta mėlynom gėlėm. Kadangi šiandien gaunu diplomą, suknelę pirkau dviem progom. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_meile @ 2011 06 23, 08:07)
planuoju rengtis raudoną iki kelių suknelę, kurios apačia puošta mėlynom gėlėm.

Mano uomone tai raudona suknute visiskai netinka krikstynoms, taip pat kaip ir juoda. Reiketu kazko svelniau... Nes raudona tokia „rekianti“ spalva,pirslienei labai tinkama smile.gif As vakar radau suknute. Paprasta stati sampano spalvos, o po krutine melsva juostele su mazyciu kaspineliu. Labai kukliai, bet tuo paciu ir simpatiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Patinka ir man tokios kuklios suknytės, kuriomis gali pasipuošti ir į šventę, bet tinkamos ir kasdien smile.gif
Atsakyti