Vat ir mano didziulis galvos skausmas . Ieskau kazko sviesaus. Vyrui gerai, nuejo sviesu kostiuma nusipirko ir viskas. O man sunku ka rast, nes gabaritai taip pat neeiliniai ...
QUOTE(cviekiuke @ 2010 07 09, 22:10)
Vat ir mano didziulis galvos skausmas . Ieskau kazko sviesaus. Vyrui gerai, nuejo sviesu kostiuma nusipirko ir viskas. O man sunku ka rast, nes gabaritai taip pat neeiliniai ...
Taigi nuo koju šiandien nusivariau, o dabar žiuriu į ta suknele nors raudok
o kaip jums sukneles iš dvieju daliu kur su korsetuku ir šaliu eina
as irgi uz sviesias spalvas per krikstynas, labai grazu ir silta pati nusipirkau sunkyte tokios sviesiai alyvines spalvos, bet kankinausi ieskodama kelias dienas be sustojimo, vaiksciojau po parduotuves ir keikiausi: visur vien trikotazas, nutysusios plezines sukneles, tiunikos ar mini, o jeigu kas padoresnio tai jau tada kaina nepadori artimuosius irgi informavau, kad noreciau sviesiu spalvu rubeliu, bet suprantu, kad nevisi sau gali leisti pirkti kazka naujo, tai labai neprgyvenu jeigu bus ir tamsiai apsirengusiu, ne drabuziuose gi visa esme
neperskaiciau visos temos ir kadangi neseniai buvom krikstynose ir laukia dar vienos, tai pasisakysiu.
noriu paklausti, gal kas domejotes, ar jau galima per krikstynas baznycioje buti issinuoginus, ypac krikstotevam ar tevam? ta prasme, peciai nuogi ir apskritai viskas persisviecia??? negi sunku uzsidet kokia skraiste?
Rasau gal kiek senamadiskai, bet kiek zinau, tai isvis i baznycia negalima eiti nuogais peciais, bet gal dabartiniu metu jau kitaip...
noriu paklausti, gal kas domejotes, ar jau galima per krikstynas baznycioje buti issinuoginus, ypac krikstotevam ar tevam? ta prasme, peciai nuogi ir apskritai viskas persisviecia??? negi sunku uzsidet kokia skraiste?
Rasau gal kiek senamadiskai, bet kiek zinau, tai isvis i baznycia negalima eiti nuogais peciais, bet gal dabartiniu metu jau kitaip...
QUOTE(hela77 @ 2010 07 31, 23:42)
neperskaiciau visos temos ir kadangi neseniai buvom krikstynose ir laukia dar vienos, tai pasisakysiu.
o per vestuves jaunosios dar kiek apnuogina ir nieko
Bet,kaip sakot,jei viskas ten peršisviečia,man gal irgi nelabai jau... bet apnuoginti pečiai,man gražu
Laba diena,
Nors dukrytes dar tik arteja krikstynos, po ju galesiu parasyti kokia buvo apranga, bet man labai grazu kai buna apsirenge mama ir dukra (sunus) nertais rubais. O kriksto tevai sviesiais, tamsus rubai - ne itin grazu.
Nors dukrytes dar tik arteja krikstynos, po ju galesiu parasyti kokia buvo apranga, bet man labai grazu kai buna apsirenge mama ir dukra (sunus) nertais rubais. O kriksto tevai sviesiais, tamsus rubai - ne itin grazu.
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 08 01, 16:19)
Laba diena,
ruosiames krikstynoms ir rengsimes tamsiai, nes jau bus ne vasara, o ruduo, be to mano vyrukas jau beveik 2 metu, tad jis puosis juodu kostiumu, kaip beja ir tetis, baltais marskinukais, mano suknia ir juoda, dukrai dar ziurineju asmeniskai pati esu sviesios odos, rausvu plauku, kaip ir mano vaikai, tad jokie balti rubai nelimpa, mano dickes kriksto suknia ir buvo tamsiai melyna, nes mergina raudonplauke ir atrode super, cia manau kiekvieno asmeninis ir skonio reikalas
Sveikos mamytes, ruosiuosi dvieju savo vaikuciu krikstynoms ir iskilo toks klausimelis. Ar butina vilketi sijona ar suknute? Turiu susizalojus koja, noreciau vilktis kelnes, tik kazi ar pridera...
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 03, 20:28)
as galvoju kad kur geri gaminiai tai rekomendacijos eina is lupu i lupas..nemanau kad kazkas uzsakineja pagal skelbimyus kokiam skelbiu.lt
jau rengtis galima kaip tik nori ir kaip gali.as per savo mazosios krikstynas buvau su sampano spalvos suknyte, nusiperkau tokia lengva, silkinuke, puosniai paprasta, teveliui priderinom prie sviesaus kostiumo sampaninius marskinius, mergyte, aisku, baltai, didzioji taip pat sventine suknyte, man norejosi tokios sventes, tokia ir pasidareme, o kai didziaja krikstijome,tai netgi buvau su juodom kelnem ir sviesiu roziniu svarkyciu, ir tikrai nebuvau nei prastai, nei kvailai apsirengus,,,tada gal dar taip ir nesureiksmindavo, o dabar...na, bet jei darai nemaza svente, viskas grazu, tai kodel nepasirinkus ir grazaus rubo. as savaja krikstynu suknyte uzsivilkau dar karta pr seneliu auksines vestuves, ir dar apsivilksiu ne karta per tokias sventes
QUOTE(pusiki @ 2010 08 03, 13:21)
Sveikos mamytes, ruosiuosi dvieju savo vaikuciu krikstynoms ir iskilo toks klausimelis. Ar butina vilketi sijona ar suknute? Turiu susizalojus koja, noreciau vilktis kelnes, tik kazi ar pridera...
Aš per dukters krikštynas buvau baltom( na gal greičiau dramblio kaulo) kelnėm ir balta bliuskute, sesuo( krikštamotė) juodom kelnėm ir geltona bliuskute.Juk kam čia koks skirtumas kaip esi apsirengęs?Rengiesi puošiesi dėl savęs, o ne dėl bažnyčios ar kunigo
Hm hm ir dar karta hm... Rytoj dukros krikstynos ir mociutes 60m jubiliejus... Mano mama nusipirko dailu juodai balta kostiumeli, tetis tamsu kelniu ir megztuko komplektuka, o as megstuka-skraiste ir timpas dieve dieve, nu nebutu kaimas bet manau ne tame esme, su puosniais rubais as nesijauciu patogiai, o tai man svarbiau uz svarbiausia Dukros tetis kiek supratau svarku puosis :DDDDDDD nezinau kaip kiti, tikiuos neskrist is konteksto.