Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

QUOTE(kristi222 @ 2010 05 08, 17:13)
va man ir ta sklausima srupi , turejo man nunerti suknele bet taip isejo kad nebeners , ka manote apie juoda  suknele per krikstynas g.gif  as siaip nelabai bet  yra viena  labai simpatiska suknele ir nebezinau ka daryti  imti ir puostis , ar vistik ieskotis kazko sviesaus  unsure.gif

Visada gražiau šviesus drabužis. O per krikštynas, kada šventė tokia šviesi, manau, ypač gražu šviesūs drabužiai. Buvau krikštynose, kur beveik visi buvo apsirengę juodai.Tai taip šiurpokai atrodė. unsure.gif
Atsakyti
As tik uz sviesius rubus per krikstynas. Jau issinuomojau suknele pieno spalvos, nes nieko grazaus neradau nestuke.gif nusipirkti. Viskas juoda arba tamsu schmoll.gif Kvietimuose neinformavau, kad butu sviesiai apsirenge, bet gal susipras g.gif
Atsakyti
[quote=Olaiva,2010 05 03, 22:37]
per sunelio krikstynas visiems tik pasakiau,kad jokiu juodu rubu.juk ne laidotuves schmoll.gif

sutinku kad per krikstynas reikai sviesiai rengtis, bet juoda spalva nera laidotuviu! smile.gif
Atsakyti
o as tai nebezinau ka daryt... turiu labai grazia balta suknele. galvojau ja puostis, tik va dukrytei kriksto suknute nupirkau tokios lyg ir sampano spalvos. doh.gif tai kaip dabar atrodis, as su balta, o maziuke sampanine suknute?.. siaip manoji medvilnine, dukrytes puosnesne, na bet vistiek... sakykit mamos, ka jus manot? begt kitos ieskot, ar vis delto atbut tas pora valandu ir nebesukt galvos?
Atsakyti
poete,as manau kad viskas gerai,man grazu smile.gif grazios jums sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2010 07 04, 18:03)
poete,as manau kad viskas gerai,man grazu  smile.gif grazios jums sventes  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif visiskai sutinku!

Grazios Jums sventes 4u.gif

p.s. pradzioj buvo man mintis siutis vienodas suknytes.. sau ir mazytei arba koki akcenta.. bet paskaiciavus biudzeta persigalvojau.. bus ir taip viskas grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(poete @ 2010 07 04, 17:28)
o as tai nebezinau ka daryt... turiu labai grazia balta suknele. galvojau ja puostis, tik va dukrytei kriksto suknute nupirkau tokios lyg ir sampano spalvos. doh.gif  tai kaip dabar atrodis, as su balta, o maziuke sampanine suknute?..  siaip manoji medvilnine, dukrytes puosnesne, na bet vistiek... sakykit mamos, ka jus manot? begt kitos ieskot, ar vis delto atbut tas pora valandu ir nebesukt galvos?

Sveikos,

Nemanau, kad tos sukneles svarbiausias dalykas, tokioje prasmingoje sventeje 4u.gif Svarbiausia, kad dukryte gaus kriksta wub.gif

O del drabuziu spalvu per krikstynas, manau krikstijamasis turi buti siesiai aprengtas (baltai), o visiems kitiems taisykles nera.
Pavyzdziui kai yra tokia situacija mirsta senelis, o po poros savaiciu dukros krikstynos, kaip rengtis baltai ar juodai g.gif Taip viskas vyko per pirmosios dukros krikstynas is mano puses visi buvome apsirenge tamsiai ax.gif
Atsakyti
Sos doh.gif
Vilnietės- kur perkat drabužius krikštynoms, kuo rengiatės? g.gif aš jau nevilty... šiand pusė miesto aplekiau nu nieko padoraus nėr doh.gif arba jei kas gražu-tai juoda doh.gif o noriu šviesių spalvyčių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 07, 12:53)
Sos doh.gif
Vilnietės- kur perkat drabužius krikštynoms, kuo rengiatės? g.gif  aš jau nevilty... šiand pusė miesto aplekiau nu nieko padoraus nėr doh.gif  arba jei kas gražu-tai juoda doh.gif  o noriu šviesių spalvyčių... unsure.gif

Tikrai, man situacija ta pati. Siaubas, vidurvasaris, o baltos suknytes nerasi nors uzsimusk, na gal kokia sexova kur uzpakalis nuogas matoti, baisu, kad kunigas is baznycios isvarys lotuliukas.gif Keleta maciau senamiestyje, kur tikrai patiko, bet kaina apie 1000 svyruoja, net nezinau doh.gif
Atsakyti
Per dukros krikštynas mes su dukra buvo pasipuošusios nertom suknelėm - krikštijamoji - balta, aš ir vyresnėlė - švelniai rožinėmis smile.gif .
Atsakyti
Kokia apranga rekomenduotumet mamai, kriksto mamai, ir mociutei? Ar galima vilketi juoda spalva?
Atsakyti
aš šiandien jieškojau drabužiu, bet nieko neradau, dar man sunku su nemažais "gabaritais" blush2.gif tai nusipirkau juoda suknele su didelėmis raudonomis gelemis, ilga ir dabar raužiuosi, atrodo buvo graži, bet dabar sakau gal per ryškiai aš kaip krikštamotei g.gif doh.gif
Atsakyti