Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

per sunelio krikstynas visiems tik pasakiau,kad jokiu juodu rubu.juk ne laidotuves schmoll.gif dabar per dukrytes krikstynas irgi tikiuosi visu sviesiais rubais ir su gera nuotaika sulaukti.
o patys mes rengsimes sviesiai rolleyes.gif
Atsakyti
va man ir ta sklausima srupi , turejo man nunerti suknele bet taip isejo kad nebeners , ka manote apie juoda suknele per krikstynas g.gif as siaip nelabai bet yra viena labai simpatiska suknele ir nebezinau ka daryti imti ir puostis , ar vistik ieskotis kazko sviesaus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi222: 08 gegužės 2010 - 16:14
QUOTE(kristi222 @ 2010 05 08, 17:13)
va man ir ta sklausima srupi , turejo man nunerti suknele bet taip isejo kad nebeners , ka manote apie juoda  suknele per krikstynas g.gif  as siaip nelabai bet  yra viena  labai simpatiska suknele ir nebezinau ka daryti  imti ir puostis , ar vistik ieskotis kazko sviesaus  unsure.gif

Man juodos suknutės krikštynoms nelabai schmoll.gif kad ir kokia graži suknutė bebūtų. Ruošiuosi ir svečius įspėti, kad nesipuoštų juodai.
Atsakyti
QUOTE(kristi222 @ 2010 05 08, 15:13)
va man ir ta sklausima srupi , turejo man nunerti suknele bet taip isejo kad nebeners , ka manote apie juoda  suknele per krikstynas g.gif  as siaip nelabai bet  yra viena  labai simpatiska suknele ir nebezinau ka daryti  imti ir puostis , ar vistik ieskotis kazko sviesaus  unsure.gif

manau nieko tokio, jai kokia skraistė ryški ar detalė kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 05 08, 18:56)
Man juodos suknutės krikštynoms nelabai schmoll.gif kad ir kokia graži suknutė bebūtų. Ruošiuosi ir svečius įspėti, kad nesipuoštų juodai.

Visiskai nesutinku schmoll.gif va mes krikstysime suneli ir tikrai puosiuosi juoda suknute, man juoda visada buvo grazu wub.gif ir kadangi siuo metu po nestumo neatgavau savo graziuosios figuros doh.gif todel ta ka nereikia juoda spalva gerai maskuoja, jei buciau laiba manekene tureciau didesni pasirinkima biggrin.gif o dabar grazi busiu su juoda suknute wub.gif
Atsakyti
Man irgi visai gražu ir juoda, toks kontrastas su vaikučiu, tik paryškina jo baltuma.
Atsakyti
kadangi as netikiu jokiais prietarais tai manau kaip grazu taip renkites smile.gif mes rengemes tiesiog kad atrodytu sventiskai ax.gif as su kreminiu kostiumeliu( sijonas ir korsetas), vyras su kostiumu
Atsakyti
dejau rozine suknele,kazkaip esu tamsaus gimio,tai matuojant tik rozine spalva atrode super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 05 03, 22:37)
per sunelio krikstynas visiems tik pasakiau,kad jokiu juodu rubu.juk ne laidotuves  schmoll.gif dabar per dukrytes krikstynas irgi tikiuosi visu sviesiais rubais ir su gera nuotaika sulaukti.
o patys mes rengsimes sviesiai rolleyes.gif

Man irgi juoda ne krikštynų spalva, man kažkaip samoningai norisi šviesių ar kitokių tik ne tamsių spalvų, net eidama kaip paprastas svečias visada rengiuos šviesiai , taip pat ir vyras bei sūnelis. Mano nuomone,juk yra ir kitų švenčių kur galima puoštis juodai. Čia tik mano nuomonė, bet manau juoda spalva ir krikšynos- nedera.
Atsakyti
na musu krikstynose tevelis ir kuminas bus su tamsiais kostiumais o mes su kuma nutarem rengtis sviesiai,o del kitu sveciu as manau niekas neateis vilkedami juodais rubais,nors jei ir bus nematau cia dideles bedos ax.gif
Atsakyti
O mes visi trys pasipuosem lininiais sviesiais drabuziais 4u.gif
Atsakyti
as nusipirkau juoda suknele, kaip viena is mamu sake, po gimdymo labai gerai paslepia trukumus thumbup.gif pati labai norejau baltos, bet netinka...tai man atrodo geriau jaustis patogiai ir nesigedinti saves. ir isviso nezinau, bet tikrai abejoju ar yra kokie reikalavimai aprangai. cia gi ne koks teminis vakarelis biggrin.gif tai taip iseitu, kad nei vyras negali juodu kostiumu buti. berniukus gi veda ir su melynais ir rudais ir kokiais tik sugalvoja kostiumeliais. pirmai komunijai eina su juodais ir niekam neuzkliuva. apnuoginti peciai, irgi nesamone, gi beveik visos jaunosios sukneles apnuogintos, kitu vos kiaurai nesimato. o db ir tumpos madingos... aplamai tai ir y laidotuves dabar ne visi juodai apsirenge eina. rolleyes.gif
beja buvau puseseres krikstynose, tai krikstijo tokia paaugle, o sita buvo su balta suknele, bet tokia trumpa, kad ten viskas beveik mates biggrin.gif
Atsakyti