per sunelio krikstynas visiems tik pasakiau,kad jokiu juodu rubu.juk ne laidotuves dabar per dukrytes krikstynas irgi tikiuosi visu sviesiais rubais ir su gera nuotaika sulaukti.
o patys mes rengsimes sviesiai
va man ir ta sklausima srupi , turejo man nunerti suknele bet taip isejo kad nebeners , ka manote apie juoda suknele per krikstynas as siaip nelabai bet yra viena labai simpatiska suknele ir nebezinau ka daryti imti ir puostis , ar vistik ieskotis kazko sviesaus
QUOTE(kristi222 @ 2010 05 08, 17:13)
va man ir ta sklausima srupi , turejo man nunerti suknele bet taip isejo kad nebeners , ka manote apie juoda suknele per krikstynas as siaip nelabai bet yra viena labai simpatiska suknele ir nebezinau ka daryti imti ir puostis , ar vistik ieskotis kazko sviesaus
Man juodos suknutės krikštynoms nelabai kad ir kokia graži suknutė bebūtų. Ruošiuosi ir svečius įspėti, kad nesipuoštų juodai.
QUOTE(kristi222 @ 2010 05 08, 15:13)
manau nieko tokio, jai kokia skraistė ryški ar detalė kokia
QUOTE(*Radvileee @ 2010 05 08, 18:56)
Man juodos suknutės krikštynoms nelabai kad ir kokia graži suknutė bebūtų. Ruošiuosi ir svečius įspėti, kad nesipuoštų juodai.
Visiskai nesutinku va mes krikstysime suneli ir tikrai puosiuosi juoda suknute, man juoda visada buvo grazu ir kadangi siuo metu po nestumo neatgavau savo graziuosios figuros todel ta ka nereikia juoda spalva gerai maskuoja, jei buciau laiba manekene tureciau didesni pasirinkima o dabar grazi busiu su juoda suknute
kadangi as netikiu jokiais prietarais tai manau kaip grazu taip renkites mes rengemes tiesiog kad atrodytu sventiskai as su kreminiu kostiumeliu( sijonas ir korsetas), vyras su kostiumu
dejau rozine suknele,kazkaip esu tamsaus gimio,tai matuojant tik rozine spalva atrode super
QUOTE(Olaiva @ 2010 05 03, 22:37)
per sunelio krikstynas visiems tik pasakiau,kad jokiu juodu rubu.juk ne laidotuves dabar per dukrytes krikstynas irgi tikiuosi visu sviesiais rubais ir su gera nuotaika sulaukti.
Man irgi juoda ne krikštynų spalva, man kažkaip samoningai norisi šviesių ar kitokių tik ne tamsių spalvų, net eidama kaip paprastas svečias visada rengiuos šviesiai , taip pat ir vyras bei sūnelis. Mano nuomone,juk yra ir kitų švenčių kur galima puoštis juodai. Čia tik mano nuomonė, bet manau juoda spalva ir krikšynos- nedera.
O mes visi trys pasipuosem lininiais sviesiais drabuziais
as nusipirkau juoda suknele, kaip viena is mamu sake, po gimdymo labai gerai paslepia trukumus pati labai norejau baltos, bet netinka...tai man atrodo geriau jaustis patogiai ir nesigedinti saves. ir isviso nezinau, bet tikrai abejoju ar yra kokie reikalavimai aprangai. cia gi ne koks teminis vakarelis tai taip iseitu, kad nei vyras negali juodu kostiumu buti. berniukus gi veda ir su melynais ir rudais ir kokiais tik sugalvoja kostiumeliais. pirmai komunijai eina su juodais ir niekam neuzkliuva. apnuoginti peciai, irgi nesamone, gi beveik visos jaunosios sukneles apnuogintos, kitu vos kiaurai nesimato. o db ir tumpos madingos... aplamai tai ir y laidotuves dabar ne visi juodai apsirenge eina.
beja buvau puseseres krikstynose, tai krikstijo tokia paaugle, o sita buvo su balta suknele, bet tokia trumpa, kad ten viskas beveik mates
beja buvau puseseres krikstynose, tai krikstijo tokia paaugle, o sita buvo su balta suknele, bet tokia trumpa, kad ten viskas beveik mates