Musu krikstynos buvo sodyboje pora dienu. kvietimuose buvau isdesciusi visa informacija su dienotverke. pirma diena buvo nurodyta sventine, antra - laisvalaikio, nes buvo visokios pirtys, baidares ir t.t.
krikstamote vilkejo juoda sijona ties keliais ilgumu, virsuj balti elegantiski marskineliai. krikstatevis su tamsiu kostiumu ir baltais marskinukais.
ne uz ilgo busiu pati krikstmote. noreciau susirasti kokia grazia vakarine-pavasarine suknele. va didziausia beda - jos visos plikom nugarom. o tai man primena vestuves. kazkaip krikstynose noretusi ne pamerges, bet krikstmotes sukneles. kaip mano mama patare - sodresnes bet siltos spalvos, be jokios plikos nugaros ir dar su elegantiska skrybele. tai dabar jau skauda galva del tos sukneles. turiu pilna spinta vakariniu sukneliu....bet kaip visad norisi naujos : juk moteris esu :0
turiu ir labai elegantiska juoda, bet tai tik kokiems vakarams, ne krikstynoms. banzycioj bet kokia proga nelabai man tinka juoda....nesu prietaringa, bet visokiu minciu kyla. tai net nebuvo minties rengtis sia suknele kriksto proga.
krikstysiu berniuka, tai turiu grazia zydra suknele....bet velgi -noriu naujos
turguje tarp kita ko radau labai paprasta, bet be galo elegantiska sodrios melunos spalbos suknele. ji nuoga nugara, bet yra didelis salis./....grazu.