Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

QUOTE(wfr @ 2010 01 04, 00:27)
man linas asocijuojasi su senove,baltu tikejimu ir pagonybe, visai puikiai siejasi su  krikstynomis  wub.gif

neturiu nieko prieš liną, tik pastebėjimas dėl kitko (iš to kaip atrodo kelių dalykų sugretinimas sakinyje): baltų tikėjimas, pagonybė visai puikiai nesisieja su krikštynomis (krikščionybe). Greičiau atvirkčiai. Vienas iš didesnių nesusipratimų, rodančių žmogaus nesupratimą, kai žmonės krikštynas organizuoja kone pagoniškomis apeigomis.
Greičiausiai tas sugretinimas reiškia ne tą, o tik tai, kad jums linas krikštui tinka (sutinku), tiesiog pasidalinau mintimis kurios kilo skaitant.
Atsakyti
Krikstynas sventeme kaimo sodyboje, todel norejosi patogiu ir is naturalaus audinio drabuziu. Man irgi linas siejasi su senove ir kaimu, todel pasirinkom lina bei pasipuosem gintarais, kad isilietume i kaimiska aplinka lotuliukas.gif
Stai kaip atrodem smile.gif
user posted image
Cia su krikstateviais
user posted image

Atsakyti
sveiki,musu dukryteskrikstynos balandzio pradzioje,nesugalvoju ka apsirengti,gal nuomotis? g.gif apie pirkima galvojau,kazka nusipirkti,bet jei anksciau nusipirksiu,bijau,kad nesustoreciau ar nesukusciau[vidgi po gimdymo dar tik 2 menesiai praejo],na,o jei atidesiu arciau krikstynu pirkt kazka,o jei neberasiu ko noriu... kaip manot ka rengtis,juk pavasaris,salta... ir ar apsimoka nuomotis...krikstynos tik artimuju rate,kuklios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2010 01 04, 12:33)
Krikstynas sventeme kaimo sodyboje, todel norejosi patogiu ir is naturalaus audinio drabuziu. Man irgi linas siejasi su senove ir kaimu, todel pasirinkom lina bei pasipuosem gintarais, kad isilietume i kaimiska aplinka  lotuliukas.gif
Stai kaip atrodem  smile.gif
user posted image
Cia su krikstateviais
user posted image

grazu 4u.gif as savo princesyte taipat renkti zadu linine suknele..kiek maciau pavizdeliu tai,man labai grazu wub.gif
Atsakyti
Dani - wub.gif visi atrodėt!
Mūsų šeimyna (aš, tėtis ir sūnus) vilkėjome baltais lininiais drabužiais, o krikšto tėveliai šiaip šviesiais lengvais. Norėjau, kad šviesiai būtume apsirengę, nes man ši šventė su lengvumu, šviesumu asocijuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2010 01 20, 13:55)
Dani -  wub.gif visi atrodėt!
Mūsų šeimyna (aš, tėtis ir sūnus) vilkėjome baltais lininiais drabužiais, o krikšto tėveliai šiaip šviesiais lengvais. Norėjau, kad šviesiai būtume apsirengę, nes man ši šventė su lengvumu, šviesumu asocijuojasi  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif Man irgi labai grazu balti drabuziai per krikstynas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes ir kvietimuse raysime - aprangos kodas balta spalva. tik vat dar mastau del potemes. g.gif Zydri drugeliai? zydri kaspinelliai? kaklaraisciai ? g.gif
Gal kas mestels kokia auksine minti ? ax.gif
Atsakyti
Kandangi man nei zydra, nei rozine spalva nepatinka schmoll.gif galvoju rinktis geltona ir zalsva spalva g.gif Balandzio pab, pavasaris, silta, sviesu... wub.gif
Atsakyti
Musu krikstynos buvo sodyboje pora dienu. kvietimuose buvau isdesciusi visa informacija su dienotverke. pirma diena buvo nurodyta sventine, antra - laisvalaikio, nes buvo visokios pirtys, baidares ir t.t.
krikstamote vilkejo juoda sijona ties keliais ilgumu, virsuj balti elegantiski marskineliai. krikstatevis su tamsiu kostiumu ir baltais marskinukais.

ne uz ilgo busiu pati krikstmote. noreciau susirasti kokia grazia vakarine-pavasarine suknele. va didziausia beda - jos visos plikom nugarom. o tai man primena vestuves. kazkaip krikstynose noretusi ne pamerges, bet krikstmotes sukneles. kaip mano mama patare - sodresnes bet siltos spalvos, be jokios plikos nugaros ir dar su elegantiska skrybele. tai dabar jau skauda galva del tos sukneles. turiu pilna spinta vakariniu sukneliu....bet kaip visad norisi naujos : juk moteris esu :0

turiu ir labai elegantiska juoda, bet tai tik kokiems vakarams, ne krikstynoms. banzycioj bet kokia proga nelabai man tinka juoda....nesu prietaringa, bet visokiu minciu kyla. tai net nebuvo minties rengtis sia suknele kriksto proga.
krikstysiu berniuka, tai turiu grazia zydra suknele....bet velgi -noriu naujos smile.gif
turguje tarp kita ko radau labai paprasta, bet be galo elegantiska sodrios melunos spalbos suknele. ji nuoga nugara, bet yra didelis salis./....grazu.

Atsakyti
Na mes su vyru, būsimi krikštatėviai, rengsimės kažką puošnesnio ir tiek. vyras - kostiumą, aš - suknutę. Tik norėjau pridurti kai ką dėl baltos spalvos, na kad žiūriu, dauguma mamų kaip ir nori, kad visi šventės dalyviai rengtųsi šviesia spalva. Iš tikro, tai labai gražu, bet man asmeniškai kažkaip norėtųsi, kad tą dieną tik šventės kaltininkė būtų baltut baltutėlė wub.gif . Čia mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti

mes irgi vasara ruosiames sunelio krikstynoms smile.gif man krikstynos asocijuojasi su didele svente, kadangi kaip ir vestuves jos juk vyksta tik karta gyvenime..todel norisi,kad ta diena butu nepamirstama wub.gif as noreciau pasipuosti balta nerta suknute, kuri tuo paciu butu ir paprasta ir elegantiska, sitos idetos sukneles man labai mielos wub.gif kazkaip man tie kostiumeliai, o dar geriau dzinsai visai nesiderina su tokia nezemiska svente wub.gif

QUOTE(baltė @ 2008 07 11, 13:21)
smile.gif
Norėčiau kažko panašaus, tik gal truputį ilgesnės, žemiau kelių.
Bažnyčioje dar apsigaubčiau šaliu ar skara. smile.gif
user posted image

super sukneles 4u.gif
Atsakyti
mes krikstynoms visiems sakem,kad rengtusi dzentelmenai kostiumais, damos pasipuosusios . o spalvos juoda-balta 4u.gif
Atsakyti