Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų ir krikštatėvių apranga

QUOTE(Žmona @ 2008 07 29, 15:07)
Mes rengemės va teip  smile.gif

oi, kaip fainai!!!!!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
QUOTE(Žmona @ 2008 07 29, 16:07)

Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 07 29, 16:07)

Ogo cia tai bent ruostasi buvo bigsmile.gif nu faina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 07 29, 15:07)

Nustebino... Tikrai labai gražu ir suderinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o ka jus manote apie nerta suknele, sviesios spalvos? blush2.gif As pamaciau vienos vln skelbima ir man taip patika ta suknie, kad negaliu, tik va laukiu atsakymo kokia jos kaina, o tada jau galvosiu pirtiks ar ne, bet kaip jus manote? blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad visada reikia rengtis tą rūbą kuris patinka pačiai ir su kuriuo jautiesi super thumbup.gif ir koks skirtumas ką mano kiti jei jauties gerai smile.gif
Sekmes apsisprendime 4u.gif
Atsakyti
Žmona, labai gražu thumbup.gif ar mėlyną spalvą rinkotės, nes krikštijote berniukus? mane domina organizaciniai klausimai- kaip sutarėte su svečiais (beje, ar čia visi svečiai ar čia jūs [tėvai] ir krikštatėviai tik taip apsirengę...o kaip kiti svečiai? ar sutiko rengtis taip, kaip jūs norėjot, kas mokėjo už aprangą, ar daug kainavo? ax.gif

mūsų šventė sekmadienį- dukrytei siūtis specialūs lininiai rūbeliai, pati pasistengiau viską prisiderinti panašios spalvos, norėjau ir vyrą įkalbėti šviesias kelnes, marškinukus apsivilkt, bet jau užsipyrė- juodas kostiumas --balti marškiniai doh.gif paskui paskabino uošvienė irgi mane sukritikavo, kad noriu,,nepadoriai aprengti"- svarbu kostiumas....o man kažkaip atrodo, kad svarbu ir susiderinti- kam tie juodi kostiumai tokią šviesią šventę...tai va...bent jau šiuo klausimu pas mus bus mišrainė verysad.gif kas man nepatinka- bet dalyvaus apie 25 žmonės, tad visiems neįsakysiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2008 07 11, 12:57)
O mes norime visa šeima apsirengti baltais (lininiais) rūbais. O krikšto tėvelių taip pat prašysime rinktis ką nors kuklaus ir patogaus, tik ne kostiumą ir ne proginę suknelę, o kažką lengvo, mielo, šviesių spalvų. smile.gif
va, norėjau ir aš- dukrytės lininiai rūbeliai, mano irgi- natūralaus pluošto, norėjau ir vyrą aprengti, bet jau ir taip visi mano, kad pamišau su ta senove- dukrytės senoviški vardai, šventę vesiu pati, senoviškais papročiais, rūbeliai senovišku papratimu....bet nežinau kaip dabar supranta žmonės tą šventę- bet aš suprantu kaip tyrumo, paprastumo, apsivalymo dieną- norisi kukliai, gražiai, švariai pasipuošti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 01, 23:59)
Žmona, labai gražu thumbup.gif ar mėlyną spalvą rinkotės, nes krikštijote berniukus? mane domina organizaciniai klausimai- kaip sutarėte su svečiais (beje, ar čia visi svečiai ar čia jūs [tėvai] ir krikštatėviai tik taip apsirengę...o kaip kiti svečiai? ar sutiko rengtis taip, kaip jūs norėjot, kas mokėjo už aprangą, ar daug kainavo? ax.gif

Na melyna spalva taip...del berniuku..tik veliau suzinojau del to kad berniukams geriau raudona (nes Jezaus raudona skraiste) bet buvo velu jau suknele turejau..Nemanau siaip kad labai apkrovaiu krikstatevius, vienintele uzduotis buvo krikstomamoms isigyti baltas sukneles juk tai taip parparta ar ne rolleyes.gif beveik visos jas turim...nas as tai turiu na, o teveliams is viso paprastai juodos kelnes balti baltiniai biggrin.gif Tai va, o visa kita rupinausi pati kaklaraisciais krikstotevams, dirzais ir skraistemis krikstomamoms...nzn kiek net viskas kainavo neskaiciavau, bet tikrai ne kosmosas visai papigiai net skaitau smile.gif Na, o mudvieju su B aprangele atsiejo kiek brangiau..vaiku vien bateliai su mazuoju tiek to galima rasti, o didesniam berniukui gauti grazias baltas basutes neimanoma unsure.gif siunciausi is Amerikos per SM.. Bet siaip galima tikrai nelabai brangiai, bet pasipuosti dailiai...sekmes visoms smile.gif Dekoju uz pagyras...tikrai daug idejau galvos sukimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 01, 23:59)
....paskabino uošvienė irgi mane sukritikavo, kad noriu,,nepadoriai aprengti"- svarbu kostiumas....umo, apsivalymo dieną- norisi kukliai, gražiai, švariai pasipuošti... thumbup.gif

uosvienei atejo metas taikytis su tuo kaip marti aprengs sunų hihihi.gif

pas mus nebuvo NE VIENO su kostiumu ( ir su kaklaraiščiais buvo tik tetis ir krikstateviai) nes mes sakem, kad nereikia rolleyes.gif Juk vasara karsta smile.gif Ir sveciai beje rengesi kaip kas norejo jokiu ipareigojimu irgi svarbiausia kad iskirtinis pulkas butu pastebetas mirksiukas.gif ir cia dar ne visi kaip jau tiek dau suderinsi... biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 02 rugpjūčio 2008 - 19:46
Gal kas norite pasiskaityti 4u.gif Drabužių spalvos
Atsakyti
QUOTE(Kamke @ 2008 08 06, 11:38)
Gal kas norite pasiskaityti  4u.gif  Drabužių spalvos

skaitem biggrin.gif pries krikstynas
Atsakyti
Įsigyjau šviesią palaidinę, kad ramiau ir man, ir galbūt kitiem būtų... Būsiu šviesi visa, be juodų elementų, belieka tikėtis gero oro... ax.gif
Atsakyti
musu krikstynos jau sestadieni pasiskaicius ka galiu rengtis nera nieko sudetingo ax.gif o galva jau plyso ka galeciau apsirengti per sunelio krikstynas blink.gif tai dabar turbut bus baltos kelnes ir kokia kuklia palaidine ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalia 27: 18 rugpjūčio 2008 - 09:09