Sveikos, pasisakysiu ir aš
Šiandien mane nuliūdino vienas įvykis...
Lankiausi Jeruzalės stomatologijoje(braškių g.2b-1), praeitais metais nemažai dantukų tvarkiausi pas gydytoją S. Riaukienę. Jokių nusiskundimų, viską paaiškina, maloni.
Šiemet nuskilus dantukui vėl bėgiau į tą pačią stomatologiją, kadangi pas šią gydytoją eilės didelės, sutikau eiti pas kitą gydytoją, taip pat dirbančią šioje stomatologijoje
Jurgita Šybaitė 
Sutvarkė man tą dantuką, apžiūrėjo kitus dantukus..rado dar kelis taisytinus.. Deja neturiu laimės su dantimis, beveik visi jau taisyti

žinau visus taisymo skausmus, gręžimus, traukimus, vaistų leidimus. Tačiau kai ši gydytoja leido vaistus, skausmas buvo nerealus.. galvojau šoksiu nuo tos kėdės

na tyliai pagalvojau, kad gal pasidariau jautri.. tačiau dar labai ilgai,kelias dienas jaučiau dūrimo vietas.. taip niekada nėra buvę.. Sekantį kartą nuėjusi apie tai tikrai mandagiai, normaliu tonu pasakiau kad labai skaudėjo ir kad tai mane nustebino ir išgąsdino, ir dabar tiesiog bijau vėl tų vaistukų... ir kad nenoriu pas ją tvarkytis dar vieną dantuką, o atėjau nes prieš tai taisytą vis dar skauda.. ir mano didžiulei nuostabai, gydytoja labai įširdo, dėl mano pasakymo, kad skaudėjo po vaistų leidimo, t,t,...

tačiau tai buvo tiesiog mano pastebėjimas, pasiguodimas ir t.t. tikrai nei ko reikalavau, nei kaltinau ją...(tiesiog pasakaiu, kad nedrąsu ir nebenoriu pas ją).na ir prasidėjo mano atsainus apžiūrėjimas dėl vieno skaudamo dantuko.. jos bendravimas su manimi pasisuko 360laipsnių.. viskas buvo daroma atsainiai, tarsi su pašaipa.. Na ir pasakiau, kad labai nustebau dėl jos tokio bendravimo pasikeitimo

baigėsi tuo kad ji iš pykčio pradėjo drebėti, net išraudo.. pradėjo mane kaltinti, kad nesuprantu ką kalbu ir kt.. tiesiog nemoku nupasakoti, kaip mane tai šokiravo, kaip nuliūdino, kad šitaip galima bendrauti su klientu.. jei tik klientas bando užsiminti apie tai, kaip jis jautėsi po paslaugos

Niekada negalvojau, kad taip galima...
net mąstau kad reikėjo ir man griežčiau viską pradžioj paaiškint, gal tada bent skaitytųsi su klientu...
Nemoku visko nupasakoti, bet jausmas liko labai negeras..
Nesuprantu, kaip taip galima bendrauti su klientu
tad nuoširdžiai šios gydytojos nerekomenduočiau, nes tikrai manau, kad svarbu koks yra santykis tarp gydytojo ir paciento