Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

niekas neraso, teks paciai parasyt biggrin.gif

vakar buvau, l.patiko - ir kita karta ten tuo paciu reikalu eisiu smile.gif Gydytoja buvo labai jauna, bet maloni,uztrukau maximum 40 minuciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 11 30, 09:47)
niekas neraso, teks paciai parasyt biggrin.gif

vakar buvau, l.patiko - ir kita karta ten tuo paciu reikalu eisiu smile.gif Gydytoja buvo labai jauna, bet maloni,uztrukau maximum 40 minuciu  thumbup.gif

Kiek kainavo burnos higiena?
As eisiu i "Antakalnio stomatologijos centra", sakė visa burna kainuos 120 Lt, jei darys kazka daugiau tai gali kainuoti iki 150 Lt
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 03 12, 14:28)
Kiek kainavo burnos higiena?
As eisiu i "Antakalnio stomatologijos centra", sakė visa burna kainuos 120 Lt, jei darys kazka daugiau tai gali kainuoti iki 150 Lt

As irgi dantukus taisausi Antakalnio stomatologijos cente pas gydytoja J. Gaudiesiene thumbup.gif
Tikrai turejau daug problemu su dantukais, buvau visai juos apleidusi, bet ji puikiai juos sutvarke, tikrai negaliu skustis. Kainos kaip ir visur, bet kadangi man buvo labai netoli darbo, tai labai tiko;)
Jau metai prabego nuo paskutinio mano vizito, teks vel tuoj apsilankyti ten;)
Atsakyti
QUOTE(Drakonita @ 2008 03 14, 15:11)
As irgi dantukus taisausi Antakalnio stomatologijos cente pas gydytoja J. Gaudiesiene thumbup.gif
Tikrai turejau daug problemu su dantukais, buvau visai juos apleidusi, bet ji puikiai juos sutvarke, tikrai negaliu skustis. Kainos kaip ir visur, bet kadangi man buvo labai netoli darbo, tai labai tiko;)
Jau metai prabego nuo paskutinio mano vizito, teks vel tuoj apsilankyti ten;)

Gal zinote koki gera ortodonta netoli Lukiskiu aikstes? g.gif
Atsakyti
O kokios dabar kainos mazos plombos?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 03 20, 09:42)
O kokios dabar kainos mazos plombos?

Cia apskritai kokios kainos domiesi ar konkrecioje klinikoje?
Jei siaip, tai maza plomba kazkur nuo 70 Lt, bent jau man uz tiek sutvarke nedidele skylute stomatologas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 03 20, 11:24)
Cia apskritai kokios kainos domiesi ar konkrecioje klinikoje?
Jei siaip, tai maza plomba kazkur nuo 70 Lt, bent jau man uz tiek sutvarke nedidele skylute stomatologas  smile.gif

Gal kas pas Slepika gydetes dantis? kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Fabuose yra stomatologu priwacei? kur ne daug nulupa?
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 12, 13:43)
Fabuose yra stomatologu priwacei? kur ne daug nulupa?

Prie Fabu pradzios nelupikas yra toks vyras stomotologas, Gelvonu g. 38, priesais Maxima, siaip man visai gerai sutvarke ir palyginti nebrangiai ax.gif
Atsakyti
Paskutinius kelerius metus taisausi dantukus pas odontologe Marija (Pilaites stomatologijos kabinetas, Vyduno 19), esu labai patekinta jos darbu - dirba labai kruopsciai ir svelniai, be to, labai malonus zmogus thumbup.gif Beje, pas ja lankosi nemazai mano seimos nariu bei pazistamu, kuriems ja rekomendavau, visi kol kas patenkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 04 24, 23:42)
Paskutinius kelerius metus taisausi dantukus pas odontologe Marija (Pilaites stomatologijos kabinetas, Vyduno 19), esu labai patekinta jos darbu - dirba labai kruopsciai ir svelniai, be to, labai malonus zmogus thumbup.gif Beje, pas ja lankosi nemazai mano seimos nariu bei pazistamu, kuriems ja rekomendavau, visi kol kas patenkinti ax.gif

O vaikucius priima jinai g.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal kuri galit rekomenduoti gera chirurga, reikia issirauti protinio danties sakni, buvau uzsirasius Gidentoj, pasirodo jie tokiu operaciju nedaro nes ten reiktu pjauti dantena? 4u.gif
Atsakyti