Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

Galiu rekomenduoti odontologe Lina Danupaite. Dirba Pasilaiciuose Baltrusaicio gatveje Alfa klinikoje.
Atsakyti
Jei reikia Vilniuje gero odontologo, rekomenduoju visoms odontologijos kliniką DENTASTRA. Paslaugų kokybė ir aptarnavimas 10 balų thumbup.gif . Dantis man tvarkė šios klinikos gydytojas Rolandas Viliamas. Rekomendavo draugė, dabar pas kitą gydytoją nebeičiau ax.gif . Dėmesingas, malonus ir puikiai dirbantis savo darbąbigsmile.gif.
P.s beje kaip pavyzdį pasakysiu, kad man jis prieš tris metus darė cirkonio tiltą ant kelių dantų. Kažkokiu mistiniu būdu jis lužo, tai perdarė iš naujo už dyką, nors ten ryškiai buvo dantų techniko kaltė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste: 22 vasario 2010 - 18:00
QUOTE(Lacoste @ 2010 02 22, 18:52)
Jei reikia Vilniuje gero odontologo, rekomenduoju visoms odontologijos kliniką DENTASTRA. Paslaugų kokybė ir aptarnavimas 10 balų  thumbup.gif . Dantis man tvarkė šios klinikos gydytojas Rolandas Viliamas. Rekomendavo draugė, dabar pas kitą gydytoją nebeičiau ax.gif . Dėmesingas, malonus ir puikiai dirbantis savo darbąbigsmile.gif.
P.s beje kaip pavyzdį pasakysiu, kad man jis prieš tris metus darė cirkonio tiltą ant kelių dantų. Kažkokiu mistiniu būdu jis lužo, tai perdarė iš naujo už dyką, nors ten ryškiai buvo dantų techniko kaltė.

o kiek kainuotu pas higienini valyma darytis?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 02 22, 20:58)
o kiek kainuotu pas higienini valyma darytis?

Kainu nezinau, bet kiek matau tinklapyje dabar siulo nuolaida 15% klinikos paslaugoms reiks parasyti kiek kainuos balinimas, man paciai aktualu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 04, 16:48)
O iškart atėjus daro ką reikia ar pirma pažiūri ir tada paskiria operaciją po kokio pusmečio  doh.gif  doh.gif  Nes noriu kuo greičiau susitvarkyt...

Jei uzsikise seiliu latakai, tai ji neoperuos- guldys i skyriu. Saikuviene pasiziures ir duos siuntima guldymui.

QUOTE(*Karamelia* @ 2009 11 25, 12:20)
Tai as uzsirasiau pas gydytoja Aidara man atrodo toks vardas,drauge pas juos lankesi kelis metus,tai sake patenkinta.

O kurioj klinikoj ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2010 02 24, 16:22)
Jei uzsikise seiliu latakai, tai ji neoperuos- guldys i skyriu. Saikuviene pasiziures ir duos siuntima guldymui.

Buvau pas ją...įdomi moteriškė,prie manęs net neprisilietė,nors gal ir gerai,nes pirštinių ji nenaudoja.Kol kas nieko neoperuoja nieko,ryt citologinį darys,nes ji net neįsivaizduoja kokios kilmės tai darinys doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2010 02 24, 16:22)
O kurioj klinikoj ji dirba?

Adadentoje.
Atsakyti
Kas leicia Adadnet ir Aidara ir jos vyra, tai mano ir mano vyro paskutiniai atsiliepimai nekokie. Manau atmestinai daro savo darba. Man taip sugadino viena danti, po jos taisymo iskylo kazkoks guzas ant smegenu, bet kada buvau nescia tai rengenu sviesti negalima buvo, tai va dabar po gimdymo eisiu pas kita gal jau gydytoja ziureti kas ten yra. Taip pat nestumo metu nuluzo danties krastelis, tai ji sako rauti reikia danti, o nebetaisyti. Na nesamone rauti danti jei tik krastelis nuluzes. Mano vyras lankesi pas Aidaros vyra, kuris dirba toj pacioj klinikoj, tai irgi po jo taisymo pradejo skaudeti ta danti. Na nezinau musu seimos atsiliepimai ne kokie. Ieskom dabar kokio kito atidziai ir profesionaliai ziurincio i savo darba.
Atsakyti
Ką galėtumėt parekomenduoti iš Antakalnio stomatologijos centro (Antakalnio 38-36) ?
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2010 02 26, 17:19)
neatspėjot, noriu vieną skylutę sutvarkyt  ax.gif
vienai skylutei sutvarkyti užtenka ir stomotologo paslaugų,nebūtinas odontologas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 02 27, 11:03)
vienai skylutei sutvarkyti užtenka ir stomotologo paslaugų,nebūtinas odontologas ax.gif

unsure.gif O kuo gi skiriasi stomatologų ir odontologų teikiamos paslaugos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 09 30, 16:19)
Gal kas nors lankotės ar esate buvę pas Žanetą Boverytę? Antakalnio stomatologijos centre dirba.  4u.gif

O taip, ir esu labai patenkinta smile.gif. Dirba tikrai atsakingai ir kruopščiai, viską aiškina ką daro. Jos plombuoti dantys atrodo kaip sveiki, o protezuoti ( ir ant šaknų ir ant implantų) dar gražesni nei savi. Manau turi daug žinių ir geras rankas. Visiškai ja pasitikiu. Lankosi pas ją ir mano giminaičiai, kol kas visi patenkinti. Beje, Antakalnio stomatologijos centre gydytojai darbus pasiskirstę, kiekvienas turi savo sritį, kurioje specializuojasi, dirba komandoje.
Atsakyti