turejau siamuka kuris atnesdavo kamuoliuka kaip tau pavyko ji taip isdresuot?
QUOTE(Dženė @ 2007 07 10, 21:38)
Mano katė moka apsiverst ratuku, atsisėst ant dviejų kojų, pasisveikint kaip šuo noriu dar išmokyt duot penkis
Išmokiau ir šitai
Kaip smagu!!!
Nu, mes su kate ir siaip po namus duodames su plunksnelem ir kamuoliukais. Bet tikrai nezinau, ar ji sutiktu ta pati daryt taip kaip as noriu ir dar kitu kaciu apsupty. O triuku ismokyt irgi labai smagu butu!
O reikia pradet mokyt mazus kaciukus ar 1,5m kate dar turi sansu?
Nu, mes su kate ir siaip po namus duodames su plunksnelem ir kamuoliukais. Bet tikrai nezinau, ar ji sutiktu ta pati daryt taip kaip as noriu ir dar kitu kaciu apsupty. O triuku ismokyt irgi labai smagu butu!
QUOTE(Arven @ 2008 10 19, 19:37)
Kaip smagu!!!
Šiaip triukų saviškę mokiau, kol maža buvo. Tada greičiau išmoksta. Bet duoti penkis išmokiau, kai jai (mano katytei) vieneri metai buvo Manau išmoktų ir suaugusi. Tik laiko ir kantrybės daugiau reiktų
Bandziau as ja vakar per kliuti persokdint.
Tai ji kate - ne is kelmo spirta: jei kliutis su skyle (kedes atlosas), lenda per skyle, o jei be skyles, tai aklai nesoks - pirma reikia apuostyt, apeit is visu pusiu...
nujauciu, kad nebus is mano kates sportininkes, bet reiks dar bandyt.
Tai ji kate - ne is kelmo spirta: jei kliutis su skyle (kedes atlosas), lenda per skyle, o jei be skyles, tai aklai nesoks - pirma reikia apuostyt, apeit is visu pusiu...
nujauciu, kad nebus is mano kates sportininkes, bet reiks dar bandyt.