Įkraunama...
Įkraunama...

Antras gimdymas po Cezario

QUOTE(donna bella @ 2010 07 28, 09:33)
Mano draugė prieš metus pagimdė, tai užsiminė geriau jau pilvą lai pjauna nei šikną (nemažai jai ten įpjovė), tiek tas, tiek tas 1 mėn. gyja, o ten dar sunkiau gyja, nei išsituštint nei ką.

nu jau gal nereiktu kirpimo lygint su cp..
g.gif
buna, kerpa ir siuva, net be vietiniu nuskausminamuju, kiek zinau, cezario pjuvio be anestetiku nedaro, taip kad.. 4u.gif
Atsakyti
Man jau geriau šikną nei pilvą biggrin.gif Viskas sugis, o CP visam gyvenimui liks. Bluebell, jau tau ant nosies gimdyt ? Ką daktarai sako dėl CP ar nieko ? O kas bus jei vis tiek bus CP labai nusiminsi ? Manes, kai paklausia, ar neplanuojat antro, man mintyse ne vaikas, o kad tik ne CP biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 07 28, 22:23)
nu jau gal nereiktu kirpimo lygint su cp..
g.gif
buna, kerpa ir siuva, net be vietiniu nuskausminamuju, kiek zinau, cezario pjuvio be anestetiku nedaro, taip kad..  4u.gif

Nu yra 4 stadijos tų plyšimų, kirpimų, jai papuolė 4, ne pirma ir ne 2, kur greit užgyja. Bet čia tikriausiai gali suprasti tas kas nukentėjo, o ne kam kas atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 07 27, 19:24)
Sveikos,
mano pirmieji vaikai  (dvynukai) gime planinio CP pagalba. Dabar laukiuosi is svajoju apie jauku naturalu gimdyma. Gali buti ir CP, bet svaru kad viakuti iskart man priglaustu, pamaitinti leistu ir pan. O ne isnestu pusdieniui, prisertu misiniais ir pan. Siaip svajoju gimdyti pati, nors pirma karta labai norejau CP. Labai bijojau skausmo smile.gif O dabar kazkodel nboriu pati. Bet zinoma darysiu taip kaip saugiausia vaikiukui ir man. Iki to dar ilgas kelias, bet noreciau paklausti vilnieciu, gal rekomenduotumet kokia gydytoja naturaliste ir gimdymo namus kuriuose gera ir jauku? Esu girdejusi apie Trakus, galeciau ten vaziuoti. Bet kazi kaip su gydytoju, ar imanoma rasti toki, pas kuri vaikscioti nestumo prieziurai ir paskui gimdyti galima butu trakuose...

Aš pirmą turėjau CP,antrą gimdžiau pati.Bet galiu pasakyt,kad tikro natūralisto gydytojo Vilniuje nežinau unsure.gif ,nors abu vaikus gimdžiau pas skirtingus gyd ir abu jie laikomi natūralistais.Bet abiem atvejais šiek tiek nusivyliau.Manau,kad tikra natūralistė gyd Lietuvoje yra tik viena,ir ji yra Kaune,tai gyd.B.Kulikauskaitė,jei gimdyčiau trečią,tai tik pas ją.Ir tai dar tarčiausi dėl gimdymo taktikos ir žiūrėčiau.Nors dar žiūrint ko reikalaujama iš to gyd "natūralisto",jeigu užtenka to,kad po CZ leistų gimdyti pačiai,tai tokį aišku rasi ir Vilniuje.O dėl vaikelio padėjomo mamai ant krūtinės ir pažindymo CP metu,tai išvis nemanau,kad tai Lietuvoje kur nors daroma g.gif ,nebent tik pas šią gyd.Gal aš ir klystu,gal kitos mamytės atsilieps
Atsakyti
prisiskaitysi čia ir jau kaip baisu darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 07 27, 17:24)
Sveikos,
mano pirmieji vaikai  (dvynukai) gime planinio CP pagalba. Dabar laukiuosi is svajoju apie jauku naturalu gimdyma. Gali buti ir CP, bet svaru kad viakuti iskart man priglaustu, pamaitinti leistu ir pan. O ne isnestu pusdieniui, prisertu misiniais ir pan. Siaip svajoju gimdyti pati, nors pirma karta labai norejau CP. Labai bijojau skausmo smile.gif O dabar kazkodel nboriu pati. Bet zinoma darysiu taip kaip saugiausia vaikiukui ir man. Iki to dar ilgas kelias, bet noreciau paklausti vilnieciu, gal rekomenduotumet kokia gydytoja naturaliste ir gimdymo namus kuriuose gera ir jauku? Esu girdejusi apie Trakus, galeciau ten vaziuoti. Bet kazi kaip su gydytoju, ar imanoma rasti toki, pas kuri vaikscioti nestumo prieziurai ir paskui gimdyti galima butu trakuose...

mano brolio zmona irgi pirma buvo pagimdziusi cezario budu antro labai norejo pati gimdyti, ir skirtumas tarp vaiku nedidelis vos 2 metai, tai pagimde pati thumbup.gif thumbup.gif kaip ir norejo viskas labai sklandziai buvo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2010 07 20, 23:00)
nu, vat neaisku kodel jie neslenka zemyn taip kaip turetu buti..  g.gif
Pirmagimis gime 4150g...

man irgi dare CP nes neatsidarinejo kaklelis, o neatsidarinejo del to kad virkstele buvo apsisukus ir del to vaikas neslinko zemyn ir nespaude kaklelio,o be to buvo vandenys zali
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2010 07 28, 21:37)
Aš pirmą turėjau CP,antrą gimdžiau pati.Bet galiu pasakyt,kad tikro natūralisto gydytojo Vilniuje nežinau unsure.gif ,nors abu vaikus gimdžiau pas skirtingus gyd ir abu jie laikomi natūralistais.Bet abiem atvejais šiek tiek nusivyliau.Manau,kad tikra natūralistė gyd Lietuvoje yra tik viena,ir ji yra Kaune,tai gyd.B.Kulikauskaitė,jei gimdyčiau trečią,tai tik pas ją.Ir tai dar tarčiausi dėl gimdymo taktikos ir žiūrėčiau.Nors dar žiūrint ko reikalaujama iš to gyd "natūralisto",jeigu užtenka to,kad po CZ leistų gimdyti pačiai,tai tokį aišku rasi ir Vilniuje.O dėl vaikelio padėjomo mamai ant krūtinės ir pažindymo CP metu,tai išvis nemanau,kad tai Lietuvoje kur nors daroma  g.gif ,nebent tik pas šią gyd.Gal aš ir klystu,gal kitos mamytės atsilieps

Pritariu apie gyd Banga, esu jai labai labai dekinga 4u.gif , nes abu vaikelius ji prieme. Pirmas gime per cezario pjuvi, nes sedejo pilvuky ir gydytoja labai kruopsciai ir issamiai viska paaiskino, taip pat ir tai,kad darys operacija,kai prasides naturalus saremiai, nes taip vaikeliui geriau, jis supranta,kad jau gimsta biggrin.gif
O antra gimdziau pati, is pradziu dukryte ir sedejo, bet gydytoja apsuko ja pilvuky, ir aciu dievui, taip ji isbuvo iki gimimo, nors jau ir labai spurdejo ir bande sukinetis biggrin.gif Gimdymas vyko gana sklandziai , nors daug gasdinimu prisiklausiau is kitu gydytoju, nes ir data buvo neaiski, pastojau maitindama, ir pagal nustatyta data vaikelis velavo 17 dienu, nemanau,kad kitos gydytojos butu laukusios tiek, o as sirdy jauciau,kad taip turi buti smile.gif
gal pacios Bangos reiktu paklausti rekomendacijos apie kitus gyd g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 31 liepos 2010 - 19:03
QUOTE(žydrynė @ 2010 07 28, 20:37)
Aš pirmą turėjau CP,antrą gimdžiau pati.Bet galiu pasakyt,kad tikro natūralisto gydytojo Vilniuje nežinau unsure.gif ,nors abu vaikus gimdžiau pas skirtingus gyd ir abu jie laikomi natūralistais.Bet abiem atvejais šiek tiek nusivyliau.Manau,kad tikra natūralistė gyd Lietuvoje yra tik viena,ir ji yra Kaune,tai gyd.B.Kulikauskaitė,jei gimdyčiau trečią,tai tik pas ją.Ir tai dar tarčiausi dėl gimdymo taktikos ir žiūrėčiau.Nors dar žiūrint ko reikalaujama iš to gyd "natūralisto",jeigu užtenka to,kad po CZ leistų gimdyti pačiai,tai tokį aišku rasi ir Vilniuje.O dėl vaikelio padėjomo mamai ant krūtinės ir pažindymo CP metu,tai išvis nemanau,kad tai Lietuvoje kur nors daroma  g.gif ,nebent tik pas šią gyd.Gal aš ir klystu,gal kitos mamytės atsilieps

klausiau Bangos, ji daro biggrin.gif
Atsakyti
Nu negulde ant krutines per operacija, bet kelis lasus priespienio ispaude vaikiukui,laikydami ji ant ranku, nes ten nera kur paguldyti. Paskui vyras laike,kol mane sutvarke. O jau paskui buvo visad salia ir valge, valge, valge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 07 28, 14:02)
Man jau geriau šikną nei pilvą  biggrin.gif Viskas sugis, o CP visam gyvenimui liks. Bluebell, jau tau ant nosies gimdyt ? Ką daktarai sako dėl CP ar nieko ? O kas bus jei vis tiek bus CP labai nusiminsi ? Manes, kai paklausia, ar neplanuojat antro, man mintyse ne vaikas, o kad tik ne CP biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na man liko trys dienos. ketvirtadieni -planinic cp verysad.gif

tipo rizika per didele, vaikiukas lyg ir nemazas, randas sviezias , sako gali plyst, na o blogiausia, kad terminas ant nosies, o mazoji niekur nesiruosia, nors pilvas atrodo nusileides, bet sake galva neisistacius, kaklelis ilgas ir kietas ir dar kazkoks , koks jau neturetu but nu zodziu, veiklos jokios, laukti 41 sav pavojinga.
tai ir sakau kad liko 3, ka jau cia, 2 paros, ir jei neivyks stebuklas tai pjaus.

isverkiau visas asaras, issinervavau iki begalybes, o ka daryt/
jauciuos kaip gavus bilieta i skerdykla, karocia nelaiminga as siom dienom verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kagi.. rugpjucio 25 d. planinis rolleyes.gif
Atsakyti