QUOTE(žydrynė @ 2010 07 28, 21:37)
Aš pirmą turėjau CP,antrą gimdžiau pati.Bet galiu pasakyt,kad tikro natūralisto gydytojo Vilniuje nežinau
,nors abu vaikus gimdžiau pas skirtingus gyd ir abu jie laikomi natūralistais.Bet abiem atvejais šiek tiek nusivyliau.Manau,kad tikra natūralistė gyd Lietuvoje yra tik viena,ir ji yra Kaune,tai gyd.B.Kulikauskaitė,jei gimdyčiau trečią,tai tik pas ją.Ir tai dar tarčiausi dėl gimdymo taktikos ir žiūrėčiau.Nors dar žiūrint ko reikalaujama iš to gyd "natūralisto",jeigu užtenka to,kad po CZ leistų gimdyti pačiai,tai tokį aišku rasi ir Vilniuje.O dėl vaikelio padėjomo mamai ant krūtinės ir pažindymo CP metu,tai išvis nemanau,kad tai Lietuvoje kur nors daroma
,nebent tik pas šią gyd.Gal aš ir klystu,gal kitos mamytės atsilieps
Pritariu apie gyd Banga, esu jai labai labai dekinga
, nes abu vaikelius ji prieme. Pirmas gime per cezario pjuvi, nes sedejo pilvuky ir gydytoja labai kruopsciai ir issamiai viska paaiskino, taip pat ir tai,kad darys operacija,kai prasides naturalus saremiai, nes taip vaikeliui geriau, jis supranta,kad jau gimsta
O antra gimdziau pati, is pradziu dukryte ir sedejo, bet gydytoja apsuko ja pilvuky, ir aciu dievui, taip ji isbuvo iki gimimo, nors jau ir labai spurdejo ir bande sukinetis
Gimdymas vyko gana sklandziai , nors daug gasdinimu prisiklausiau is kitu gydytoju, nes ir data buvo neaiski, pastojau maitindama, ir pagal nustatyta data vaikelis velavo 17 dienu, nemanau,kad kitos gydytojos butu laukusios tiek, o as sirdy jauciau,kad taip turi buti
gal pacios Bangos reiktu paklausti rekomendacijos apie kitus gyd